Lu3ifeR ارسال شده در 16 بهمن، 1399 ارسال شده در 16 بهمن، 1399 نام کسی که شکایت دارد : LuCifeR نام کسی که از ان شکایت دارد : MrMarlboro مدرک : https://uupload.ir/view/jkk6_avc_less_dmg_mrmarlboro.mp4/ No Dmg کاملا واضح درخواست Vac Ban به دلیل استفاده چیت مکرر رو دارم ! و نتونن از پکیج ان بن استفاده کنن! یعنی چی آخه پول بدی چیت برات آزاد باشه؟! @Ali
evilll ارسال شده در 16 بهمن، 1399 ارسال شده در 16 بهمن، 1399 دوست عزیز بخاطر لگ اینتوری میشم و شما ام دمیج نمیخوردید . و نکته دوم اینکه من برای اولین باره بخاطر چیت بن شدم که تو pc تو فایل بازی هیچ چیتی نداشتم اما بخاطر استفاده از باگ بن شدم برای اولین بار ! که پکیج آن بن خریدم برای همین من پشت سر هم چیت نزدم و تا الان ام ازم شکایت نشده بود !
HajMmd ارسال شده در 16 بهمن، 1399 ارسال شده در 16 بهمن، 1399 درود @MrMarlBoro در صورت قرار ندادن مدرک معتبر به مدت ۳ روز بن میشوید
evilll ارسال شده در 16 بهمن، 1399 ارسال شده در 16 بهمن، 1399 مدرک خواصی ندارم اما اینکه دمیج نمیشم مبنی بر این نیست که No Dmg - Less Dmg زده باشم.
HajMmd ارسال شده در 16 بهمن، 1399 ارسال شده در 16 بهمن، 1399 مدارک کاملا واضحه اگه نت ضعیف باشه کلا دمیج نمیخورید شما دمیجو میخورید ولی کم نمیشه پینگ هم بالا نیست پلیر @MrMarlBoro به دلیل استفاده از چیت ۳روز بن شد
ارسالهای توصیه شده