Michael ارسال شده در 23 بهمن، 1399 ارسال شده در 23 بهمن، 1399 آقای محسن من چه چیتی زدم که 3 روز بن شدم ؟ میشه یه توضیح به ما بدی که ما خبر از اون چیت ام نداریم شما بیا لاگ Cs منو چک کن بیا ببین من چیتی به اسم Usm دارم ؟ یعنی چی دیگه گندشو دراوردید مسخره بازیه مگه بخاطر کاری که نکردم بن شدم
._.[N]ooB._. ارسال شده در 23 بهمن، 1399 ارسال شده در 23 بهمن، 1399 آرنا درست هست شما خرابش کردین استف مشکلی نداره 2 1
Stormy ارسال شده در 23 بهمن، 1399 ارسال شده در 23 بهمن، 1399 در 1 ساعت قبل، MasTerNiGhT گفته است : آقای محسن من چه چیتی زدم که 3 روز بن شدم ؟ میشه یه توضیح به ما بدی که ما خبر از اون چیت ام نداریم شما بیا لاگ Cs منو چک کن بیا ببین من چیتی به اسم Usm دارم ؟ یعنی چی دیگه گندشو دراوردید مسخره بازیه مگه بخاطر کاری که نکردم بن شدم وقتی چیت میزنی باید فکر اینجاهاشم کنی تا بعدا نیای ناله کنی. سابقه درخشانتون که واضحه. وقتی بن میشید هم شاکی هستید فیلم کاملا واضحه تو تمام سال هایی که سمپ پلی دادن یکبار هم ندیدم کسی داخل فایت این شکلی بشه به جای گرفتن وقت استف چیت هاتونو پاک کنید تا به همچین مشکلاتی نخورید بدرود 2 3 1
Michael ارسال شده در 23 بهمن، 1399 سازنده ارسال شده در 23 بهمن، 1399 ببین عزیزم هرچیتی بخوای دارم خو ولی usm این چرت پرتا به ما نمیچسبه
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 23 بهمن، 1399 مدیرکل ارسال شده در 23 بهمن، 1399 درصورت داشتن شکایت از ادمین، میتوانید از فرم زیر برای شکایت استفاده کنید.درصورت نیاز، ادمین مدارک خود را اپلود خواهد کرد.
Stormy ارسال شده در 24 بهمن، 1399 ارسال شده در 24 بهمن، 1399 در 13 ساعت قبل، MasTerNiGhT گفته است : ببین عزیزم هرچیتی بخوای دارم خو ولی usm این چرت پرتا به ما نمیچسبه مهم اسم چیت نیست خودت هم میگی چیت دارم ولی دغدغه ات الان اسم چیت ه ؟ من که بیکار نیستم سایتا رو بگردم دنبال اسم چیت اما داخل فیلم کامل چیت مشخصه چون همونطور که گفتم و الان دارم تکرار میکنم پلیر عادی داخل درگیری این شکلی نمیشه! اگر دنبال اسم چیت میگردی داخل پوشه گیم خودتو چک کن. این آخرین پاسخی بود که به این پست ارسال میشه. شکایت بیهوده نکنید. @MasTerNiGhT
ارسالهای توصیه شده