Doci ارسال شده در 5 اسفند، 1399 ارسال شده در 5 اسفند، 1399 نام کسی که شکایت دارد : [Faze].MoHaMMaD نام کسی که از او شکایت شده : 000000000 Multie Lucifer شاهد : [Faze] Mahdi و اسکرین شات توضیحات : ایشون چیت و باگ میزنه و در حالت Freeze فایت میده در عکس معلومه در خواست بن!
Doci ارسال شده در 5 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 1399 @HaDi @Viper @[FaZe].FeShaRBAz @AraZel
BlaCk_FiGhTT ارسال شده در 5 اسفند، 1399 ارسال شده در 5 اسفند، 1399 Hp کم بوده شما فقط تماشا میکردید اگه فیلمی دارید که به من تیر میزنید از دمیجم کم نمیشه قرار بدید بدرود
Doci ارسال شده در 5 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 1399 چت پابلیک رو ببینید خودتون هم میگید فریز هستم
Doci ارسال شده در 5 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 5 اسفند، 1399 حتی تو عکس هم معلومه که مهدی میزده ولی شما دمیج نمیشدید چون چیت زدید
BlaCk_FiGhTT ارسال شده در 5 اسفند، 1399 ارسال شده در 5 اسفند، 1399 در ۱ ساعت قبل، [Faze].MoHaMMaD گفته است : حتی تو عکس هم معلومه که مهدی میزده ولی شما دمیج نمیشدید چون چیت زدید چیت؟ چ هلپری هستی که فرق چیت با فریز رو نمیدونی ادمین @Viper فردا فیلم از فریز بودنم رو میزارم من jail بودم میخواستم AFK کنم بعد به ادمین گفتم منو فریز کنه بعد از afk در اومدم وقتی از jail آزاد شدم باگ شد میتونید برید تست کنید ! شما هم کیل لیست شدید به خودتون فشار نیارید و اینکه همین 1 ساعت پیش پی سی چک شدم چیت نداشتم اگه فیلمی از باگ میخواین بگید ارسال کنم ! و اینکه من سوءاستفاده ای از باگ نکردم از afk در اومدم.. رفتم فایت یه مشت تازه وارد رو کیل کردم باگ شده مشکل من نیست درخواست فیکس باگ از مدیر محترم @MohammadReza با تشکر
AraZel ارسال شده در 5 اسفند، 1399 ارسال شده در 5 اسفند، 1399 با سلام و خسته نباشید پلیر به دلیل استفاده از باگ 30 دقیقه به زندان انداخته میشه و چیت نبوده در این صحنه با تشکر از شما موضوع بسته شد
ارسالهای توصیه شده