رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

آقایونی که میاید شعر بر میگید نمیدونم سوپره نمیدونم 50 تا کمه فلان اصلا به شما ربطی نداره که من چیکار میکنم چقدر فالور دارم چطوری مینویسم چرا غلط مینویسم گفتم که اگر امیر اراضل موافقت کنه اونو اوکی میکنم دیگه دنبال

*** خورش نبودم بیاد اینجا چرت پرت بگه به شما اصلا مربوط نیست این مسعله بین خودمو آرکان سرور هست شما حق دخالت ندارید

arenagame_samp
ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، .HajAQa.[N] گفته است :

آقایونی که میاید شعر بر میگید نمیدونم سوپره نمیدونم 50 تا کمه فلان اصلا به شما ربطی نداره که من چیکار میکنم چقدر فالور دارم چطوری مینویسم چرا غلط مینویسم گفتم که اگر امیر اراضل موافقت کنه اونو اوکی میکنم دیگه دنبال

*** خورش نبودم بیاد اینجا چرت پرت بگه به شما اصلا مربوط نیست این مسعله بین خودمو آرکان سرور هست شما حق دخالت ندارید

ارازل منظورته؟

ارسال شده در
در 49 دقیقه قبل، .HajAQa.[N] گفته است :

Pm/

ارسال شده در
در 23 دقیقه قبل، [G]AmirSadra[C] گفته است :

فکر کنم منظورت اراذل باشه!

دز ضمن مسعله که شما نوشتید اشتباه هست!(مسئله*)

فکر کنم در ضمن باشه نه دز ضمن !

ارسال شده در

آقای مپر محترم امیر صدرا xDDDDDDDDDDDD

رفته گیم هکس آموزش مپری دیده  داره برای ما کازینو اد میزنه xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ارسال شده در

با مدیر کل محترم @AraZel هماهنگ شد پس از برسی های مکرر . با درخواست بنده موافقت کردند !

پست رو ببنید با تشکر .

ارسال شده در
در 5 ساعت قبل، .HajAQa.[N] گفته است :

فکر کنم در ضمن باشه نه دز ضمن !

ممنون که اطلاع دادید اشتباه تایپی صورت گرفته ?

در 5 ساعت قبل، .HajAQa.[N] گفته است :

آقای مپر محترم امیر صدرا xDDDDDDDDDDDD

رفته گیم هکس آموزش مپری دیده  داره برای ما کازینو اد میزنه xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

در ضمن من هر کس باشم خودم رو مپر نمیدونم!

من افتخارم رو میدونم که برای آرنا تونستم کاری انجام بدم و کمکی بر سرور بکنم...

شما هم می تونید به جای نگاه کردن و حسودی کردن کار های دیگران خودتون دست به کار بشید و چیزی یاد بگیرید!

هیچ کدوم از مپ های آرناگیم از بنده نیست و هر مپی از بنده اد بشه لطف @MohammadReza رو میرسونه!

من نه تنها آرنا بلکه سرور های دیگه هم مپ زدم و هیچ وقت انتظار نداشتم پاداشی دریافت کنم(چون این کار را به عنوان سرگرمی انجام میدم)

موفق باشید...

• Like 2
  • in love 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...