AmirSadra ارسال شده در 9 اسفند، 1399 ارسال شده در 9 اسفند، 1399 حاجی فیروز منتظرتونه .... دریافت جوایز (قطعه،پول،اسکور) هر 1 ساعت 1 بار با دستور /eydi هم اکنون به جمع بزرگ آرنا گیمی بپیوندید. ✔️IP Server Samp: agsamp.ir:7777 ✔️Ip Server TeamSpeak: ts.agsamp.ir توجه داشته باشید هر گونه بی نظمی و اختلال در محدوده حاجی فیروز 20 دقیقه جیل به همراه دارد! پیشاپیش عیدتون مبارک 6 1 1
Love ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 تا جایی که یادمه حاجی فیروز کاسه گدایی دستش بود Welcome : |
[Wn].MaeDe ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 در 8 ساعت قبل، AmirSadra گفته است : حاجی فیروز منتظرتونه .... دریافت جوایز (قطعه،پول،اسکور) هر 1 ساعت 1 بار با دستور /eydi هم اکنون به جمع بزرگ آرنا گیمی بپیوندید. ✔️IP Server Samp: agsamp.ir:7777 ✔️Ip Server TeamSpeak: ts.agsamp.ir توجه داشته باشید هر گونه بی نظمی و اختلال در محدوده حاجی فیروز 20 دقیقه جیل به همراه دارد! پیشاپیش عیدتون مبارک به مولا من بودم یه Falcon - Super Visor چیزی میدادم بت خدای اشکمو در آوردی 2
[Gc]ArThuR ارسال شده در 10 اسفند، 1399 ارسال شده در 10 اسفند، 1399 در 4 دقیقه قبل، MrSparTaCuS گفته است : جدیدا احساس میکنم شاعران زیاد شدن ? بعد یه سوال الان کسانی که تو سایت هستن تو بازیم هستن دیگه چرا آی پی میدی ؟ چیز عجیبی نیست دوست من یه نمونه ش خودتی شاید یسری از اونایی که تو سایت هستن تاحال یبارم وارد سرور نشدن :)
ارسالهای توصیه شده