رفتن به مطلب

ts admin

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

شاکی : ShyonJr

متحم: idk ?

با سلام

بنده نزدیکه 10 11 ماه پیش موقع مدیریته ممدنایت از ایشون رنک ts admin رو به قیمت 2000 گلد خریداری کردم و هیچ مشکلی هم نبود در دوره ی علی دیجی رنک من تیک شد توسط ایشون و بنده با @MorPH  راجبه این قضیه حرف زدم و ایشون لاگ رو چک کردن و متوجه شدن و رنک بنده را دوباره دادن من امروز که به تی اس اومدم برای اینکه با بچه ها بریم پلی بدیم دیدم رنکم نیست و از علی سایلنت پرسدیم گفت @MohammadReza رنکه بنده رو تیک کردن میخواستم بدونم کی رنکه بنده رو تیک کرده و دلیلش چی بوده درخواسته بک دادنه رنک و یا حداقل بک دادن گلد بنده رو دارم ممنون میشم مدیرکل @MorPH و @MohammadReza بررسی کنند
با تشکر از تیم مدیریت گرامی

arenagame_samp
ارسال شده در

چی میگی؟ من 2000گلد این رنک رو به اسم داعم خریدم بعدشم تو هدهلپری چی میدونی که میای همچین حرفی میزنی خوده مدیرکل سرور @MorPH چند وقت پیش رنکمو دوباره برگندوند شما میگی داعمی نداریم؟ الان شاید نباشه اون موقع که بود من خریدم و چن نفر دیگه هم که خریدن هنوز دارن درخواست بازگشت رنک یا 2000 گلد خود هستم

• Sad 1
ارسال شده در

با سلام خدمت پلیر عزیز

در اول اعلام کنم تمامی رنک های TS گرفته شد و دیگه چیزی به نام دائم برای بازی و TS وجود ندارد.

بعد هم به شما اعلام شود که لطفا وقتی پستی میزارید دیگه اسپم نکنید همه ی پست ها خوانده می شود و در سریع ترین حالت جواب داده می شود.

با تشکر از شما

موضوع بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...