Shyon ارسال شده در 15 اسفند، 1399 ارسال شده در 15 اسفند، 1399 شاکی : ShyonJr متحم: idk ? با سلام بنده نزدیکه 10 11 ماه پیش موقع مدیریته ممدنایت از ایشون رنک ts admin رو به قیمت 2000 گلد خریداری کردم و هیچ مشکلی هم نبود در دوره ی علی دیجی رنک من تیک شد توسط ایشون و بنده با @MorPH راجبه این قضیه حرف زدم و ایشون لاگ رو چک کردن و متوجه شدن و رنک بنده را دوباره دادن من امروز که به تی اس اومدم برای اینکه با بچه ها بریم پلی بدیم دیدم رنکم نیست و از علی سایلنت پرسدیم گفت @MohammadReza رنکه بنده رو تیک کردن میخواستم بدونم کی رنکه بنده رو تیک کرده و دلیلش چی بوده درخواسته بک دادنه رنک و یا حداقل بک دادن گلد بنده رو دارم ممنون میشم مدیرکل @MorPH و @MohammadReza بررسی کنند با تشکر از تیم مدیریت گرامی
SiLeNT ارسال شده در 16 اسفند، 1399 ارسال شده در 16 اسفند، 1399 درود! رنک t s admin به قیمت 1000 طلا 1 ماه به فروش می رسد. موضوع شما هم که همیشگی خریده بودید با @MohammadReza , @AraZel در میان گذاشته شده است. 1
Shyon ارسال شده در 16 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 16 اسفند، 1399 چی میگی؟ من 2000گلد این رنک رو به اسم داعم خریدم بعدشم تو هدهلپری چی میدونی که میای همچین حرفی میزنی خوده مدیرکل سرور @MorPH چند وقت پیش رنکمو دوباره برگندوند شما میگی داعمی نداریم؟ الان شاید نباشه اون موقع که بود من خریدم و چن نفر دیگه هم که خریدن هنوز دارن درخواست بازگشت رنک یا 2000 گلد خود هستم 1
Shyon ارسال شده در 16 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 16 اسفند، 1399 1 روز گذشت چه وعضشه جواب نمیدین؟
AraZel ارسال شده در 16 اسفند، 1399 ارسال شده در 16 اسفند، 1399 با سلام خدمت پلیر عزیز در اول اعلام کنم تمامی رنک های TS گرفته شد و دیگه چیزی به نام دائم برای بازی و TS وجود ندارد. بعد هم به شما اعلام شود که لطفا وقتی پستی میزارید دیگه اسپم نکنید همه ی پست ها خوانده می شود و در سریع ترین حالت جواب داده می شود. با تشکر از شما موضوع بسته شد.
ارسالهای توصیه شده