[FB].Ario ارسال شده در 30 اسفند، 1399 ارسال شده در 30 اسفند، 1399 سلام و درود!! بندع 32200قطعه داشتم و درحال ساختن قطعه بودم afk.شدم از afk دراومدم نوشت قطعه هایه شما reset شد لطفا رسیدگی کنید!!!! useram dar server @[PD]EsQuiRe مدرکی که ۳۲۳۰۰قطعه داشتم: مدرکی که قطعه ها ریست شد: @MohammadReza
Saint ارسال شده در 30 اسفند، 1399 ارسال شده در 30 اسفند، 1399 میخواسی چیت نزنی! چیت زدی زود رسوندی گردن سرور ننداز
[FB].Ario ارسال شده در 30 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 39 دقیقه قبل، _FeDeRal_ گفته است : میخواسی چیت نزنی! چیت زدی زود رسوندی گردن سرور ننداز چیت نیست چیت کیک میده!!!!!
[FB].Ario ارسال شده در 30 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در ۱ ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : سلام و درود!! بندع 32200قطعه داشتم و درحال ساختن قطعه بودم afk.شدم از afk دراومدم نوشت قطعه هایه شما reset شد لطفا رسیدگی کنید!!!! useram dar server @[PD]EsQuiRe مدرکی که ۳۲۳۰۰قطعه داشتم: مدرکی که قطعه ها ریست شد: @MohammadReza فک کنید ۲۰۰ساعت قطعه بسازیذ بعدش reset beshe ^_^ سره باگ @MohammadReza
Saint ارسال شده در 30 اسفند، 1399 ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 3 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : چیت نیست چیت کیک میده!!!!! نه همه چیت ها کیک نمیده!
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 30 اسفند، 1399 ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 5 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : سلام و درود!! بندع 32200قطعه داشتم و درحال ساختن قطعه بودم afk.شدم از afk دراومدم نوشت قطعه هایه شما reset شد لطفا رسیدگی کنید!!!! useram dar server @[PD]EsQuiRe مدرکی که ۳۲۳۰۰قطعه داشتم: مدرکی که قطعه ها ریست شد: @MohammadReza اون لحظه ک شما در چک پوینت اولیه بودید یکی شمارو برینگ داده یا هلپ داده گوتو شدید و در کمتر از 30 ثانیه ب چک پوینت دوم رسوندید و همینطور هم هست داخل چت نگاه کنید نوشته ماشین مورد نظر شما spawn شد یعنی شما داخل هلپ بودید و گوتو شدید رو پلیر مقصر خودتون هستید!
MosWanted ارسال شده در 30 اسفند، 1399 ارسال شده در 30 اسفند، 1399 عکس دوم رو هم با تاریخ و ساعت مشخص آپلود کنید که داخل عکس معلوم باشه !
[FB].Ario ارسال شده در 30 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 44 دقیقه قبل، Khomeyni گفته است : عکس دوم رو هم با تاریخ و ساعت مشخص آپلود کنید که داخل عکس معلوم باشه !
Saint ارسال شده در 30 اسفند، 1399 ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 7 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : خب چرا این شکلی کات میکنی ? کامل بفرست دیگه
[FB].Ario ارسال شده در 30 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 9 دقیقه قبل، _FeDeRal_ گفته است : خب چرا این شکلی کات میکنی ? کامل بفرست دیگه بالا سمت چت حرف خصوصی زدم باید جواب بدم
.Hatef_Night. ارسال شده در 30 اسفند، 1399 ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 8 ساعت قبل، [PD]EsQuiRe گفته است : سلام نمیخوام دخالت کنم یا کل ایجاد کنم ولی چرا تایم ستمپت با تایم بازی فرق میکنه? :/ اون تایم بازی 13:15 هست تایم ستمپت 5:34 تعجب کردم؟
[FB].Ario ارسال شده در 30 اسفند، 1399 سازنده ارسال شده در 30 اسفند، 1399 در 20 دقیقه قبل، .Hatef_Night. گفته است : اگه کسی میدونه بگه لطفا؟ اقای هاتف کامل مطالعه کن من گفتم afkشدم سرور دیسکانکت خوردم و time stamp فرق کرده با تشکر و هاتف جان من همونیم که بش می گفتی داداش pd mahdi ?
.Hatef_Night. ارسال شده در 1 فروردین، 1400 ارسال شده در 1 فروردین، 1400 در در 30 اسفند 1399 در 22:07، [PD]EsQuiRe گفته است : اقای هاتف کامل مطالعه کن من گفتم afkشدم سرور دیسکانکت خوردم و time stamp فرق کرده با تشکر و هاتف جان من همونیم که بش می گفتی داداش pd mahdi ? اوکی بعدشم من مگه حرف بدی زدم شاید بد متوجه شدی من فقط یه سوال پرسیدم بازم اگه حرف بدی زدم ببخش منظوری نداشتم.
[FB].Ario ارسال شده در 1 فروردین، 1400 سازنده ارسال شده در 1 فروردین، 1400 در 8 دقیقه قبل، .Hatef_Night. گفته است : اوکی بعدشم من مگه حرف بدی زدم شاید بد متوجه شدی من فقط یه سوال پرسیدم بازم اگه حرف بدی زدم ببخش منظوری نداشتم. 3>
ارسالهای توصیه شده