Lu3ifeR ارسال شده در 8 تیر، 2021 ارسال شده در 8 تیر، 2021 سلام . من تا دیروز خونه هامو داشتم ..امروز اومدم سرور دیدم 3 تا از خونه هام ریست شدن فقط 1 دونه مونده تو اکانتم ایدی خونه ها 41 11 199 @MohammadReza 3
[Gc]Dariush ارسال شده در 8 تیر، 2021 ارسال شده در 8 تیر، 2021 دوست عزیز مدتی نبودید به دلیل همین خونه ها ریست شدند ( لازم به ذکر است اگه ام بودید باید به داخل خونه ها میرفتید ) خونه id 11 ام توسط بنده خریداری شد وقتی ریست شد من خریدمش و الان اونجا مال منه
Lu3ifeR ارسال شده در 8 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 2021 در 52 دقیقه قبل، [G]AmiN[C] گفته است : دوست عزیز مدتی نبودید به دلیل همین خونه ها ریست شدند ( لازم به ذکر است اگه ام بودید باید به داخل خونه ها میرفتید ) خونه id 11 ام توسط بنده خریداری شد وقتی ریست شد من خریدمش و الان اونجا مال منه پولت بک میخوره 1
[Gc]Dariush ارسال شده در 8 تیر، 2021 ارسال شده در 8 تیر، 2021 در 42 دقیقه قبل، ButCheR گفته است : پولت بک میخوره من خونه رو میخوام میخواستی آنلاین باشی
Lu3ifeR ارسال شده در 8 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 8 تیر، 2021 در 1 ساعت قبل، [G]AmiN[C] گفته است : من خونه رو میخوام میخواستی آنلاین باشی تا دیروز که انلاین بودم نپریده امروز پرید پس باگ خورده
[Gc]Dariush ارسال شده در 8 تیر، 2021 ارسال شده در 8 تیر، 2021 بوده باشی ام باید بری توش که نپره یهو الکی که نمیپره
[FB].Ario ارسال شده در 8 تیر، 2021 ارسال شده در 8 تیر، 2021 در 4 ساعت قبل، [G]AmiN[C] گفته است : بوده باشی ام باید بری توش که نپره یهو الکی که نمیپره ربطی نداره از هیچی سر در نمیاری الکی سخنرانی راه ننداز وقتی @AghaHeSaM میاد تو سرور میره می بینه house برای چه کسی است بعد لاگ چک میکنه میبینه اکانت طرف چند روز پیش لاگ انداخته که @ButCheR دوروز پیش تو سرور بود و باید پول شما بک بخوره و خونه ممد پس داده بشه بدرود
[Gc]Dariush ارسال شده در 9 تیر، 2021 ارسال شده در 9 تیر، 2021 در 9 ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : ربطی نداره از هیچی سر در نمیاری الکی سخنرانی راه ننداز وقتی @AghaHeSaM میاد تو سرور میره می بینه house برای چه کسی است بعد لاگ چک میکنه میبینه اکانت طرف چند روز پیش لاگ انداخته که @ButCheR دوروز پیش تو سرور بود و باید پول شما بک بخوره و خونه ممد پس داده بشه بدرود تو موضوعی که به تو ربطی نداره دخالت نکن برو بشین درساتو بخون
[FB].Ario ارسال شده در 9 تیر، 2021 ارسال شده در 9 تیر، 2021 در ۱ ساعت قبل، [G]AmiN[C] گفته است : تو موضوعی که به تو ربطی نداره دخالت نکن برو بشین درساتو بخون آخه دیدم n00bi گفتم بگم تو یه کاغذ بنویسی بزاری لا کتاب ریاضی ششم دبستان
[Gc]Dariush ارسال شده در 9 تیر، 2021 ارسال شده در 9 تیر، 2021 در ۱ ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : آخه دیدم n00bi گفتم بگم تو یه کاغذ بنویسی بزاری لا کتاب ریاضی ششم دبستان تو همونی بودی که ts جیغ میکشیدی؟ xD موقعی که نمیدونستی اینترنت رو میشه به pc وصل کرد من پلی میدادم اینجا عزیزم
[FB].Ario ارسال شده در 9 تیر، 2021 ارسال شده در 9 تیر، 2021 در 41 دقیقه قبل، [G]AmiN[C] گفته است : تو همونی بودی که ts جیغ میکشیدی؟ xD موقعی که نمیدونستی اینترنت رو میشه به pc وصل کرد من پلی میدادم اینجا عزیزم من جیغ نمیکشیدم ویسش اس یکی از بچه هات قشنگ گفت گوه ..... حالا ای روشو بیشتر نمیبرم
AQ[A]BBAS ارسال شده در 9 تیر، 2021 ارسال شده در 9 تیر، 2021 با سلام و درود منتظر اعلام نتیجه قطعی از طرف مدیریت باشید کل و اسپم شما چیزی را تغیر نمی دهد در صورت مشاهده پست بسته و به اکانت ها اخطار داده میشود با تشکر @MohammadReza 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 17 تیر، 2021 مدیرکل ارسال شده در 17 تیر، 2021 درصورت عدم ورود به خانه بیش از 30 روز، خانه اتوماتیک ریستارت میشود و هزینه خانه به شما افزوده میشود ، فقط یک خانه برای شما باقی می ماند.
Lu3ifeR ارسال شده در 17 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 17 تیر، 2021 در 6 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : درصورت عدم ورود به خانه بیش از 30 روز، خانه اتوماتیک ریستارت میشود و هزینه خانه به شما افزوده میشود ، فقط یک خانه برای شما باقی می ماند. 30 روز چیه میگم قبل اینکه خونه هام ریست شن من آنلاین بودم یعنی 1 روز قبلش همه خونه ها داخل اکانتم بود بعد فرداش اومدم دیدم ریست شدن با اینکه آنلاین بودم 1
[Gc]Dariush ارسال شده در 17 تیر، 2021 ارسال شده در 17 تیر، 2021 در 5 ساعت قبل، ButCheR گفته است : 30 روز چیه میگم قبل اینکه خونه هام ریست شن من آنلاین بودم یعنی 1 روز قبلش همه خونه ها داخل اکانتم بود بعد فرداش اومدم دیدم ریست شدن با اینکه آنلاین بودم باید داخلش بری نه اینکه فقط انلاین بشی یکی از خونه های منم اینجوری پرید منم دیدم قانونه پیگیر نشدم الان من نمیدونم دنبال چی هستی 1
Lu3ifeR ارسال شده در 18 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 18 تیر، 2021 در 11 ساعت قبل، AFD گفته است : باید داخلش بری نه اینکه فقط انلاین بشی یکی از خونه های منم اینجوری پرید منم دیدم قانونه پیگیر نشدم الان من نمیدونم دنبال چی هستی دنبال چی هستم؟ واقعا نمیدونی دنبال چی هستم؟ xD یه جا مثل یه پسر خوب بشین تا مدیر بررسی کنه.. داخل خونه هام هم رفتم.. نمیدونم چرا ریست شد
Lu3ifeR ارسال شده در 23 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 23 تیر، 2021 در در 29 فروردین 1400 در 02:22، AFD گفته است : @MohammadReza رسیدگی نمیکنید؟!
[Gc]Dariush ارسال شده در 23 تیر، 2021 ارسال شده در 23 تیر، 2021 در در 29 فروردین 1400 در 02:22، AFD گفته است : باید داخلش بری نه اینکه فقط انلاین بشی یکی از خونه های منم اینجوری پرید منم دیدم قانونه پیگیر نشدم الان من نمیدونم دنبال چی هستی .
Lu3ifeR ارسال شده در 23 تیر، 2021 سازنده ارسال شده در 23 تیر، 2021 در در 29 فروردین 1400 در 13:54، ButCheR گفته است : دنبال چی هستم؟ واقعا نمیدونی دنبال چی هستم؟ xD یه جا مثل یه پسر خوب بشین تا مدیر بررسی کنه.. داخل خونه هام هم رفتم.. نمیدونم چرا ریست شد .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری