2Hezari ارسال شده در 23 تیر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2021 شاکی : @PriCe خاطی : @SirProgrammer رنک : SuperVisor مدیر کل نمیدونم شاهدان : All مدارک : توضیحات: بابا جان مادرتون پیگیری کنید یکی میاد اسکورمو صفر میکنه یکی میاد بن میده این چه وضعشه @MohammadReza پیگیری کن علی اومده اسمشو عوض کرده دیدم PriCe خالی هست چون کالاف بازی میکنم بعد میام سرور ابیوز میکنه پیگیری کنید دیگه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 23 تیر، 2021 مدیرکل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2021 @PriCe @SirProgrammer @RaGe از ارسال پست مجدد و تکراری خودداری و صبر کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2Hezari ارسال شده در 24 تیر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2021 @MohammadReza عزیز لطفا هرچه سریعتر پیگیری کنید همچنان Add Ban هستم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2Hezari ارسال شده در 25 تیر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2021 پیگیری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2Hezari ارسال شده در 26 تیر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2021 @MohammadReza 3 روزه من از سرور ادد بن ام چیشد پس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
2Hezari ارسال شده در 26 تیر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2021 ا@MohammadReza 3 روزه من از سرور ادد بن ام چیشد پس اسکورمم که 0 کردن از 13100 تا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali ارسال شده در 26 تیر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2021 درود. مدیر مربوطه @RaGe اشتباهی شما رو جریمه کردن. و امتیاز شما داده شد.موضوع رسیدگی و بسته شد.بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده