Whale ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 قصد کل ندارم ولی nametag شما در فیلم افتاده شمایی که میگی کیل لیست گرفتی ماهم بلدیم کلو و سمپ فانس رو hide کنیم از منو بازی و مسیری که بازی نصب شده ! ایا این nametag است یا چیز دیگری؟ 3 3
3 MrAmiN ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در ۱ ساعت قبل، .EsQuiRe گفته است : سلام و درود اون name tag.نیست مود که من دارم وقتی کسی نزدیکم میشه بالا صفحه نشون میده اگر دقت کنید کل فیلم هیچی نبوده و در اونجا حاج عرفان از پشت من اومد نه اون بالا بدرود و اینکه کل فیلم نیم تگی وجود نداشته اون یتیکه name tag بیقرار بوده.؟ xD چه مود جالبی لینک دانلود مود رو بده برای نصب 2
2 .FanTom. ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 3 دقیقه قبل، 2Hezari گفته است : نکته : سومین کلن پایدار هست 2 : رنک 5 همین پی دی مهدیه دیگه کسی نیست ؟ مگه نه ? فشار به بچه نیار بزار بیاد سرور باهاش سرگرمیم XD
1 2Hezari ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 3 ساعت قبل، .EsQuiRe گفته است : بچه سال برو با اک اصلیت بیا میفهمی باگه یا ننت نفهم بودنو بت یاد ددع اکانت اصلیم که بنه ولی یکم با پدرت درست صحبت کن تا وییس هایی که به اراذل اینا دادی لو نره ؟ مواظب باش ! زیاد رو مخم بری مادرت افشا میشه ! من نمیدونم یک ماه نیست تو نتی چرا این همه پلیر بهت اهمیت میدن ! خدایی نمیدونم چند بار مگه خلت زدی ! ______ > با مادر تشریف بیارید قم - کلهری - شهر قاعم - چهار صد دستگاه شمالی پلاک 445 ! برای امر خیر...
1 2Hezari ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 دیگه ام با مولتی نیا بخودت لایک اینا بده تا 1 ماهی نیم تایم پلی بشی مافیا #مولتی
1 [Gc]Dariush ارسال شده در 3 مرداد، 2021 ارسال شده در 3 مرداد، 2021 در در 11 اردیبهشت 1400 در 23:51، .EsQuiRe گفته است : ک... نن هرکی دیوار برا اکانت پست گزاشته چرا به خودت فوش میدی زنگ زدیم صدا خودت بود دیگه ? 1
0 ALiDyNaMiC ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 11 دقیقه قبل، .EsQuiRe گفته است : سلام و درود اون name tag.نیست مود که من دارم وقتی کسی نزدیکم میشه بالا صفحه نشون میده اگر دقت کنید کل فیلم هیچی نبوده و در اونجا حاج عرفان از پشت من اومد نه اون بالا بدرود و اینکه کل فیلم نیم تگی وجود نداشته اون یتیکه name tag بیقرار بوده.؟ xD مود ؟ اوکی منم از فردا اسپید هک میزنم میگم مود سرعت ریختم ? 1
0 ALiDyNaMiC ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در هم اکنون، EsQuiRe گفته است : Kam Harfv Bezani Nmigan Lali Farzandam In Bug On Mood Bode Vagarna Mood O to dhat shoma bara name tag use midn pashmam ادبت رو رعایت کن پسرم 1
0 2Hezari ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 دلم نمیخاد از یه بنده خدایی اسم ببرم رفیقمه ولی یه زمانی به همین PD MAHDI اینا تنظمیات اوپی هکس داد تا GC پارشون نکنه من نه طرف گادچمپیونم نه پایدار مهم حقیقته ( یا حق )
0 2Hezari ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 https://s2.uupload.ir/files/bandicam_2021-05-01_04-48-43-355_eb93.jpg
0 2Hezari ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 بهش زنگ زدم صدای EsQuiRe اومد ولی بازم خدا میدونه . . . xDDDDDDDDDDD Low Lvl
0 2Hezari ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 نکته : سومین کلن پایدار هست 2 : رنک 5 همین پی دی مهدیه دیگه کسی نیست ؟ مگه نه ?
0 .FanTom. ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 6 ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : Kam Harfv Bezani Nmigan Lali Farzandam In Bug On Mood Bode Vagarna Mood O to dhat shoma bara name tag use midn pashmam عمویی برو اون آگهی دیوار ی ویرایش کن بزن با مود های عالی و تنظیمات مخصوص شاخ شدن Low lvl
0 [FB].Ario ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 7 ساعت قبل، 2Hezari گفته است : بهش زنگ زدم صدای EsQuiRe اومد ولی بازم خدا میدونه . . . xDDDDDDDDDDD Low Lvl اسکور من 350تاست ناموسا 1
0 [FB].Ario ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 7 ساعت قبل، 2Hezari گفته است : ۰۹۹۰۴۸۳۷۶۵۲ امتحانش ضرر نداره ! ? ک... نن هرکی دیوار برا اکانت پست گزاشته 1
0 [FB].Ario ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 7 ساعت قبل، 2Hezari گفته است : بچه سال برو با اک اصلیت بیا میفهمی باگه یا ننت نفهم بودنو بت یاد ددع 1
0 [Wn].MaeDe ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در 15 ساعت قبل، EsQuiRe گفته است : Kam Harfv Bezani Nmigan Lali Farzandam In Bug On Mood Bode Vagarna Mood O to dhat shoma bara name tag use midn pashmam همین تهمت رو با اکانت فیک به حاج عرفان زده بودی با این تفاوت!
-3 [FB].Ario ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 در ۱ ساعت قبل، [G].Troll.[C] گفته است : قصد کل ندارم ولی nametag شما در فیلم افتاده شمایی که میگی کیل لیست گرفتی ماهم بلدیم کلو و سمپ فانس رو hide کنیم از منو بازی و مسیری که بازی نصب شده ! ایا این nametag است یا چیز دیگری؟ سلام و درود اون name tag.نیست مود که من دارم وقتی کسی نزدیکم میشه بالا صفحه نشون میده اگر دقت کنید کل فیلم هیچی نبوده و در اونجا حاج عرفان از پشت من اومد نه اون بالا بدرود و اینکه کل فیلم نیم تگی وجود نداشته اون یتیکه name tag بیقرار بوده.؟ xD 1
سوال
Whale
قصد کل ندارم ولی nametag شما در فیلم افتاده شمایی که میگی کیل لیست گرفتی ماهم بلدیم کلو و سمپ فانس رو hide کنیم از منو بازی و مسیری که بازی نصب شده !
ایا این nametag است یا چیز دیگری؟
25 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری