EsMaT ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد:mrdanyal نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:aryo نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات:ایشون بن بی دلیل 4 روز داده و در اسکرین شات که دادی ایشون وی ایپی بوده و میگه نمیتونید فوش بدید به مولتی ادمین من نمیدونستم مولتی بوده اگه اینجوری باشه هرکی با اسم ادمینا بیاد کسی بش فوش بده باید بنش کنن ؟ درخواست ان بن و ان رنک ایشون رو دارم @AQ[A]BBAS @PriCe
EsMaT ارسال شده در 1 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2021 و اگر لاگ چک بشه ایشون جیل و 12 ساعت ان رنک بودن خوده ABBAS ان رنکشون کرد
EsMaT ارسال شده در 1 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2021 وقتی من فوش دادم ایشون رنک نداشته و تازه جیل هم بوده به دلیل چیت
EsMaT ارسال شده در 1 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2021 بخاطر همین با مولتی امده بود لطفا لاگ چک بشه @MohammadReza
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 اینکه شما شخصیتی که دارید و به همه فحاشی میکنید مشکل خود شماس بار اول اخطار لفظی دادم ولی اینبار به دلیل شکایت بی دلیل در سایت وارن میگیرید
EsMaT ارسال شده در 1 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 1 مرداد، 2021 مگه نمیگید فوش میدم او زمان ان رنک بوده! چیت زده بود خوده @AQABBAS انرنکش کرده بود لاگ چک بشه معلوم میشه !
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 1 مرداد، 2021 ارسال شده در 1 مرداد، 2021 هیچ ربطی به اینا نداره این حرف شماست حتی اگه اینجوریم باشه شما حق فحاشی به ادمین رو ندارید همه پلیر ها و ادمینا شمارو میشناسن به دلیل زبان ناپسندتان و اکثر مواقع میوت هستید درخواست رنک هم میکنید مدام. لطفا بیشتر از این شخصیتتان را پایین نبرید آقای عزراییل. مستر دنیل. امامت. پاتریک .خاجی و ... همه اکانت های شما مرتب بن و میوت میشود به دلیل رفتار نامناسب و ادب پایین پس همه شما را شناخته اند دیگه حرفی نمیمونه یا علی 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری