EsMaT ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد:mrdanyal نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:aryo نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات:ایشون بن بی دلیل 4 روز داده و در اسکرین شات که دادی ایشون وی ایپی بوده و میگه نمیتونید فوش بدید به مولتی ادمین من نمیدونستم مولتی بوده اگه اینجوری باشه هرکی با اسم ادمینا بیاد کسی بش فوش بده باید بنش کنن ؟ درخواست ان بن و ان رنک ایشون رو دارم @AQ[A]BBAS @PriCe
EsMaT ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 و اگر لاگ چک بشه ایشون جیل و 12 ساعت ان رنک بودن خوده ABBAS ان رنکشون کرد
EsMaT ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 وقتی من فوش دادم ایشون رنک نداشته و تازه جیل هم بوده به دلیل چیت
EsMaT ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 بخاطر همین با مولتی امده بود لطفا لاگ چک بشه @MohammadReza
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 اینکه شما شخصیتی که دارید و به همه فحاشی میکنید مشکل خود شماس بار اول اخطار لفظی دادم ولی اینبار به دلیل شکایت بی دلیل در سایت وارن میگیرید
EsMaT ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 سازنده ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 مگه نمیگید فوش میدم او زمان ان رنک بوده! چیت زده بود خوده @AQABBAS انرنکش کرده بود لاگ چک بشه معلوم میشه !
[G][aryo]__0z..x0[C] ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 1400 هیچ ربطی به اینا نداره این حرف شماست حتی اگه اینجوریم باشه شما حق فحاشی به ادمین رو ندارید همه پلیر ها و ادمینا شمارو میشناسن به دلیل زبان ناپسندتان و اکثر مواقع میوت هستید درخواست رنک هم میکنید مدام. لطفا بیشتر از این شخصیتتان را پایین نبرید آقای عزراییل. مستر دنیل. امامت. پاتریک .خاجی و ... همه اکانت های شما مرتب بن و میوت میشود به دلیل رفتار نامناسب و ادب پایین پس همه شما را شناخته اند دیگه حرفی نمیمونه یا علی 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری