SlayeR. ارسال شده در 7 مرداد، 2021 ارسال شده در 7 مرداد، 2021 نام شما در سرور: SeCReT رنک شما: Admin دلیل استعفا: نداشتن حس اکتیو بودن و تکراری بودن گیم (هیچ درگیری وجود نداره چون به جز GC کسی نیست) نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @PriCe @MoHaMaD_MaHDi پیشنهادات شما: پیشنهاد لازم نیس خود محمد مهدی میدونه باید چیکار کنه سرور روز به روز بهتر شه باتشکر از لطف عباس عزیز و داشم ممد مهدی 2 3
[Gc]Amir_Khan ارسال شده در 7 مرداد، 2021 ارسال شده در 7 مرداد، 2021 در هم اکنون، SlayeR. گفته است : نام شما در سرور: SeCReT رنک شما: Admin دلیل استعفا: نداشتن حس اکتیو بودن و تکراری بودن گیم (هیچ درگیری وجود نداره چون به جز GC کسی نیست) نام هد هلپر یا رنک بالاتر خود را تگ کنید: @PriCe @MoHaMaD_MaHDi پیشنهادات شما: پیشنهاد لازم نیس خود محمد مهدی میدونه باید چیکار کنه سرور روز به روز بهتر شه باتشکر از لطف عباس عزیز و داشم ممد مهدی سمیه نرو زن من رفت ? 1
.FanTom. ارسال شده در 7 مرداد، 2021 ارسال شده در 7 مرداد، 2021 رضا جان ابلفظلی داشمی عشق منی من آرزو دارم یک روز امتیازم به رضا سکرت برسه ? ?????
SlayeR. ارسال شده در 7 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 7 مرداد، 2021 نوکرتم داش عشق منی عرفان عزیزم D: 2 1
SlayeR. ارسال شده در 7 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 7 مرداد، 2021 در 1 ساعت قبل، .FanTom. گفته است : رضا جان ابلفظلی داشمی عشق منی من آرزو دارم یک روز امتیازم به رضا سکرت برسه ? ????? عشق منی داش D: 2
[Gc]MoHaMaD_MaHDi ارسال شده در 7 مرداد، 2021 ارسال شده در 7 مرداد، 2021 موفق باشی داداش رو دست ندیدم ❤ 4 1
ارسالهای توصیه شده