مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 1 خرداد، 1400 مدیرکل ارسال شده در 1 خرداد، 1400 با سلام در صورتی که به اشتباه VAC بن یا بن عادی شدید لطفا با همان اکانت بن شده در پایین همین تاپیک، پست ارسال کنید. لطفا تنها یک پست در همینجا طبق فرمت ارسال کنید و منتظر بمانید ممکن است این روند کمی طول بکشد . نام اکانت بن شده: نوع بن: (VAC یا عادی) توضیحات بیشتر: 1 1
hosseinziro ارسال شده در 1 خرداد، 1400 ارسال شده در 1 خرداد، 1400 در 17 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است : با سلام در صورتی که به اشتباه VAC بن یا بن عادی شدید لطفا با همان اکانت بن شده در پایین همین تاپیک، پست ارسال کنید. لطفا تنها یک پست در همینجا طبق فرمت ارسال کنید و منتظر بمانید ممکن است این روند کمی طول بکشد . نام اکانت بن شده: نوع بن: (VAC یا عادی) توضیحات بیشتر: نام اکانت بن شده: @hosseinziro نوع بن: (VAC یا عادی) Vac توضیحات بیشتر: سلام ودرود!! من در زمان ارازل پلی میدادم وقتی که ارازل رفت مدیریت جدید اومد دیدم توسط ارازل وک بن شدم بدون مدرک
.WinstoN. ارسال شده در 1 خرداد، 1400 ارسال شده در 1 خرداد، 1400 نام اکانت بن شده: []Walton[] نوع بن: (VAC یا عادی): Vac (ADV) توضیحات بیشتر: به @PriCe داده شده
[Wn].MaeDe ارسال شده در 1 خرداد، 1400 ارسال شده در 1 خرداد، 1400 نام اکانت : @MolTafeet نوع بن : دائمی vac در زمان arazel توسط silent بن شدم @MohammadReza
[Gc]Parham ارسال شده در 1 خرداد، 1400 ارسال شده در 1 خرداد، 1400 نام اکانت: Parham نوع بن : offvac دلیل بن: siktir توضیحات: با سلام من برای اینکه خونم ریست نشه اومدم سرور و یک سری افراد در حال فیک کیل زدن بودن. بعد از رفتن به زون بدون مدرک به دلیل چیت و سپس دلیل سیک تیر بن شدم با تشکر @
BlaCk_FiGhTT ارسال شده در 1 خرداد، 1400 ارسال شده در 1 خرداد، 1400 نام اکانت ?Wanderer - SpiriT. نوع بن : OFF VAC دلیل بن :ADV توضیحات : WandereR اکانت رفیقمه که شماره اکانت من رو شماره اکانت رفیقم بوده بخاطر همین 2 تا اکانت به اشتباه توسط ادمین سرور بن شد . با خود ادمینی که بن کرده صحبت کردم و گفتند به زودی آنبن میشوید . @MohammadReza
Ali ارسال شده در 1 خرداد، 1400 ارسال شده در 1 خرداد، 1400 درود. خسته نباشید به تمامیه دوستان کسانی مشکل داشتن و بن بودن لطف کنن فردا ساعت 3:00 بعد از ظهر در تیم اسپیک سرور حضور داشته باشن با تشکر. به همه اطلاع بدین که فردا حضور داشته باش سر ساعت.بدرود ts.agsamp.ir 1
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 2 خرداد، 1400 ارسال شده در 2 خرداد، 1400 در 16 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : با سلام در صورتی که به اشتباه VAC بن یا بن عادی شدید لطفا با همان اکانت بن شده در پایین همین تاپیک، پست ارسال کنید. لطفا تنها یک پست در همینجا طبق فرمت ارسال کنید و منتظر بمانید ممکن است این روند کمی طول بکشد . نام اکانت بن شده: نوع بن: (VAC یا عادی) توضیحات بیشتر: نام اکانت بن شده:[g]taha_sh[c] نوع بن:عادی توضیحات سلام یکماه پیش آقای پرایس منو بن بی دلیل کرد شکایتم گذاشتم درخواست مدرک کردم هیچ کس جواب نداد
[Gc]Dariush ارسال شده در 2 خرداد، 1400 ارسال شده در 2 خرداد، 1400 نام اکانت های بن شده : [G]aMiN[C] و AFD دلیل بن : Cheats توضیحات : در صورتی من وک بن شدم که اصلا چیت نداشتم و لاگین سرور شدم داشتم بانک میزدم یهو بخاطر چیت بن شدم و اکانت دوم ام off vac خورد
[Gc]Dariush ارسال شده در 2 خرداد، 1400 ارسال شده در 2 خرداد، 1400 در 1 دقیقه قبل، AFD گفته است : نام اکانت های بن شده : [G]aMiN[C] و AFD دلیل بن : Cheats توضیحات : در صورتی من وک بن شدم که اصلا چیت نداشتم و لاگین سرور شدم داشتم بانک میزدم یهو بخاطر چیت بن شدم و اکانت دوم ام off vac خورد لازم به ذکر است هردو اکانت Vac Ban خورده
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 3 خرداد، 1400 ارسال شده در 3 خرداد، 1400 در 20 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : با سلام در صورتی که به اشتباه VAC بن یا بن عادی شدید لطفا با همان اکانت بن شده در پایین همین تاپیک، پست ارسال کنید. لطفا تنها یک پست در همینجا طبق فرمت ارسال کنید و منتظر بمانید ممکن است این روند کمی طول بکشد . نام اکانت بن شده: نوع بن: (VAC یا عادی) توضیحات بیشتر: نام اکانت بن شده:[g]taha_sh[c] نوع بن:عادی توضیحات بیشتر:من به دلیل اینکه گفتم پراید ۱۰۰ میل شده ایشون اول ۱۰۰ میل پول کم کرده و 4 روز بن درخواست آن بن دارم
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 3 خرداد، 1400 سازنده مدیرکل ارسال شده در 3 خرداد، 1400 در در 1 خرداد 1400 در 20:12، hosseinziro گفته است : نام اکانت بن شده: @hosseinziro نوع بن: (VAC یا عادی) Vac توضیحات بیشتر: سلام ودرود!! من در زمان ارازل پلی میدادم وقتی که ارازل رفت مدیریت جدید اومد دیدم توسط ارازل وک بن شدم بدون مدرک اکانت شما بررسی و آن وک شد. در در 1 خرداد 1400 در 20:16، []WaltoN[] گفته است : نام اکانت بن شده: []Walton[] نوع بن: (VAC یا عادی): Vac (ADV) توضیحات بیشتر: به @PriCe داده شده SohMJ: opt.....ts . ir FrankTenpenny: Mn Bishtar ... Play Ddm Inja Miomdm Sts BarMidashtm بن شما درست بوده است. برای خرید پلن آن وک میتوانید به arenagaming.ir/panel مراجعه کنید. (یک تخفیف به صورت محدود بر روی پلن آن وک خورده است.) در در 1 خرداد 1400 در 20:50، SlayeR. گفته است : نام اکانت : Slayer. دلیل : الکی SlayeR.: /vkick 11 t....ts3.ir اما چون آی پی ولید نبود و احیانا اتفاقی ارسال شده آن بن شدید و لطفا از این به بعد در دلایل vkickتان دقت فرمایید. در در 1 خرداد 1400 در 20:59، MolTafeet گفته است : نام اکانت : @MolTafeet نوع بن : دائمی vac در زمان arazel توسط silent بن شدم Moltafeet: /pm 40 k....e n....t Moltafeet: /pm 29 S V . //// . i r 2021-03-06 15:11:02 Moltafeet: /pm 40 ye ja hs ye s v hs bia dash بن شما درست بوده است. برای خرید پلن آن وک میتوانید به arenagaming.ir/panel مراجعه کنید. (یک تخفیف به صورت محدود بر روی پلن آن وک خورده است.) در در 1 خرداد 1400 در 21:35، Parham گفته است : نام اکانت: Parham نوع بن : offvac دلیل بن: siktir توضیحات: با سلام من برای اینکه خونم ریست نشه اومدم سرور و یک سری افراد در حال فیک کیل زدن بودن. بعد از رفتن به زون بدون مدرک به دلیل چیت و سپس دلیل سیک تیر بن شدم با تشکر @ بنده بررسی کردم اکانت شما بن نبود. در در 1 خرداد 1400 در 23:02، Black_FiGhTT گفته است : نام اکانت ?Wanderer - SpiriT. نوع بن : OFF VAC دلیل بن :ADV توضیحات : WandereR اکانت رفیقمه که شماره اکانت من رو شماره اکانت رفیقم بوده بخاطر همین 2 تا اکانت به اشتباه توسط ادمین سرور بن شد . با خود ادمینی که بن کرده صحبت کردم و گفتند به زودی آنبن میشوید . @MohammadReza WanDereR: /fc K...m to serveri k in ... haye k....r k....e tosh bashan 2021-05-17 16:37:42 از توهین به شخص یا کلن خودداری فرمایید ولی با اینحال با احتساب جریمه روی اکانت آن بن شدید. در در 2 خرداد 1400 در 12:10، [G]TaHa_Sh[C] گفته است : نام اکانت بن شده:[g]taha_sh[c] نوع بن:عادی توضیحات سلام یکماه پیش آقای پرایس منو بن بی دلیل کرد شکایتم گذاشتم درخواست مدرک کردم هیچ کس جواب نداد به ادمین مربوطه @PriCe ارجاع شد به دلیل اینکه اکانت شما بن نشده و تعلیق شده است. بزودی بررسی و نتیجه را اعلام خواهد کرد. در 18 ساعت قبل، AFD گفته است : نام اکانت های بن شده : [G]aMiN[C] و AFD دلیل بن : Cheats توضیحات : در صورتی من وک بن شدم که اصلا چیت نداشتم و لاگین سرور شدم داشتم بانک میزدم یهو بخاطر چیت بن شدم و اکانت دوم ام off vac خورد هر دو اکانت بررسی شد نه بن عادی است نه وک هدف ما رضایت شماست موفق باشید. 4
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 6 خرداد، 1400 سازنده مدیرکل ارسال شده در 6 خرداد، 1400 در 11 ساعت قبل، R[A]S[A] گفته است : نام اکانت بن شده: R[A]S[A] دلیل بن: (adv) توضیحات = با سلام و خسته نباشید به شما و دیگر مدیران و عوامل دو روز پیش بن شدم دلیلشم اینکه من قبلا سرور دیگه بودم یه رفیقم داشتم. بعد من این سرور رو به دلایلی ترک کردم بعد به سرور شما رو اومدم بعد مدت ها اون رفیقمم اومد سرور شما بعد من بهش گفتم عه همونی نیستی تو سرور فلان بودی من فقط به جان مادرم قسم اسم اون سرورو که قبلا بودیم رو گفتم نه ایپی شو ولی...اخر بن شدم اشتباهی بن شدم. حالا قصدم بی ادبی نیس که بگم چرا بنم کردید چرا فلان کردید چرا اشتباه کردید. ولی اگه بازم ادمینا موردی دیدن من شرمندتون و شرمندشونم خاک پاتونم ببخشید راضی ام تو بازی همه پولام چه در جیب چه در بانکو [به جز اسکور خونه و ماشینم] ازم بگیرید ولی من بازم به سرور زیبای شما بیام. با تشکر.? ❤️ بعد از بررسی، با اعمال جریمه آن بن شدید 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 6 خرداد، 1400 سازنده مدیرکل ارسال شده در 6 خرداد، 1400 در 1 ساعت قبل، R[A]S[A] گفته است : سلام میخواستم بگم رفتم کنترل پنل. قبل بن شدنم 100 میل و خورده ای داشتم که شما به خاطره جریمه کم کردید حالا با این مشکلی ندارم. ولی ان بن نشدم [شما خودتون مدیرین پس پسورد همه پلیر هارا در اخطیار دارید میتوانید در کنرل پنل اسم و پسورد منو بزنید و ملاحضه کنیدکه ان بن نشده ام] با تشکر.? اوکی شد
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری