.WinstoN. ارسال شده در 22 مرداد، 2021 ارسال شده در 22 مرداد، 2021 سلام دوستان خدمتتون یه سوال فنی دارم قانون دقیق ADV BAN چیه ؟ بار اول تایم چقدره ؟ چون کسانی رو دیدم که بار ها ADV کردن (مثلا ایپی تی اس) ولی بعد چند روز انبن شدن. ممنون میشم جواب بدین ❤️ 1
0 [Gc]Dariush ارسال شده در 22 مرداد، 2021 ارسال شده در 22 مرداد، 2021 در 6 ساعت قبل، []WaltoN[] گفته است : سلام دوستان خدمتتون یه سوال فنی دارم قانون دقیق ADV BAN چیه ؟ بار اول تایم چقدره ؟ چون کسانی رو دیدم که بار ها ADV کردن (مثلا ایپی تی اس) ولی بعد چند روز انبن شدن. ممنون میشم جواب بدین ❤️ Adv بن خودش یه CMD هستش که مخصوص اون کسی که تبلیغ میکنه هستش و تمام شماره های فرد رو مسدود میکنه و فکر کنم فقط مدیر کل بتونه انبن کنه
0 .WinstoN. ارسال شده در 23 مرداد، 2021 سازنده ارسال شده در 23 مرداد، 2021 در 5 ساعت قبل، AFD گفته است : Adv بن خودش یه CMD هستش که مخصوص اون کسی که تبلیغ میکنه هستش و تمام شماره های فرد رو مسدود میکنه و فکر کنم فقط مدیر کل بتونه انبن کنه بله در جریان هستم . خواستم تایم هاشو بدونم و بستگی به نوع ADV شو
0 [Gc]Dariush ارسال شده در 23 مرداد، 2021 ارسال شده در 23 مرداد، 2021 در 1 ساعت قبل، []WaltoN[] گفته است : بله در جریان هستم . خواستم تایم هاشو بدونم و بستگی به نوع ADV شو تایم نداره دیگه دائمی هستش 1
سوال
.WinstoN.
سلام دوستان خدمتتون یه سوال فنی دارم
قانون دقیق ADV BAN چیه ؟
بار اول تایم چقدره ؟ چون کسانی رو دیدم که بار ها ADV کردن (مثلا ایپی تی اس) ولی بعد چند روز انبن شدن.
ممنون میشم جواب بدین ❤️
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری