[Gc]ArThuR ارسال شده در 7 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد : @R[A]S[A]._.TN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : No-Rank مدارک شکایت: توضیحات: ایشون چند روزه نظم انجمن رو بهم ریختن و مدام به پلیر ها بی احترامی میکنند. @MohammadReza @AghaHeSaM [ خداوند آدمش کند! ] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]ArThuR ارسال شده در 7 شهریور، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2021 در 5 دقیقه قبل، [G]ArThuR[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد : @R[A]S[A]._.TN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : No-Rank مدارک شکایت: توضیحات: ایشون چند روزه نظم انجمن رو بهم ریختن و مدام به پلیر ها بی احترامی میکنند. @MohammadReza @AghaHeSaM [ خداوند آدمش کند! ] | همچنین ایشون در پست جلو خونم ماشین نیست انجمنو شلوغ کردن و این خیلی زشته که به خاطر داشتن یک خونه ی بی ارزش به بقیه بی احترامی بشه. این پست از سایت پاک شده* 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SawnBaz ارسال شده در 7 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2021 #طلح_طلب??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]ArThuR ارسال شده در 7 شهریور، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2021 در 7 ساعت قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : با سلام ! در رابطه با این پست , فرد خاطی به صورت معمولی باگ سرور رو گزارش کرد و باید تا بررسی @MohammadReza صبور باشید . با توجه به بررسی پست , افراد دیگر از جمله شما باعث Makekal با فرد خاطی شدین که موجب وارن گرفتن خودتون هم خواهد شد ! ( Like Ba Account fake ) تا بررسی توسط مدیرکل های سرور صبور باشید . |درود اون پست به دلیل اینکه خودش درست تایپ نکرده بود و جواب بقیه رو میداد بسته شد و در ضمن چجوره که فالو کردن استف با اک مولتی مشکلی نداره اما واس لایک وارن داره اک مولتی هیچ مشکلی نداره ما که تو قانون انجمن همچین چیزیو ندیدیم که وارنشم ببینیم XD و اولیشم نیستم که اک مولتی داره اصلا برام مهم نیست خواستی وارن بدی ۲ تا بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[Gc]ArThuR ارسال شده در 7 شهریور، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، 2021 در 9 ساعت قبل، R[A]S[A]._.TN گفته است : . . بفرما عرفان اول به این سه تا عکس نگا کن بعد منو از سایت محروم کن ! تو عکس دوم نگا کن ببین چه فوش بدی دادن والا من تو اون حرفام یه چیز بعد بود یه خیلی خیلی ببخشد یه گوه گقتم ولی عکس دومو ببین طرف چه فحشی بعد ناموسی داده هنوز تو عکس سومو ببینکه ارتور چطور xd رو دراز کشیده برده نوشته! هنوز این اولشه اون پستو جلو خونم ماشینیس هنوز تو اون خیلی مسخره کرده بودن ولی حیف.... پاکیدن .وگرنه اسکرین میدادم ارتور جان پسرم ! الکی دو ستا واس ما الکی پاپوش درست کردی فکر میکنی از دستم خلاص شدی! مگه خودت با دوستات احترام گذاشتین دم به دم به فوحش کشیدین منو بهد داری میگی رساا به ما احترام نزاشت احترام = احترام! رفاقت = رفاقت! تازه طرف اومده زده انتی نوب قسمت فلان منو مسخره کرده اقا اینم قضاوت کن دیگه الان یکی از اسکیریناش ببینید همین حرفم توشه هاا اقا میان به من میگم مامانت پیشمه داره بهبم کو.... میده من واس این میسوزم اخه داداچ واقعان مامانم پیشت نیس که همون روزی که میگفتی مامانت پیشته همون روزکه میگفتی والا مامانم خونه پیشم داشت کار خونه میکرد من نمیدونم مامانم وقتی خودمم میبینم جلو چشامه شما چطور میگید ننت پیشمه واس این میسوزم که دارین خیال بافی میکنین ود در واقع دارین مامانمو پیش خودتون تصور میکنید واقعا پیشتون نیس که XD من که گفتم تا تهش هستم (= سوما شما اومدین پستم زر زردین اون کس رو مسخره کردین! دادا الان یکی حرفتاتو مسخره کنه نمیاین از حق خود دفا کنین؟؟ واس شما دفاع از حق سهله! چاقو کشی ام میکنین xd منم اومدم از حقم دفا کنم حالا زیاد ماجرارو گندش نکن وگرنه منم اونقدر اسکرین دارم حجم اسکرینا شده 2 ترابایت اونقدر که اسکرین دارم از بی نظمی شما ! عرفان الان اگه قصدتت محروم از سایته ؟! دوتامونو محروم کن نه که هیچ. ولی اگه فقط منو این دیگه عدالت نشد! ولی بازم تا تهش هستم! بازم بیای الکی به فوحش بکش جواب داندان شکن خیلی دارم ! فقط نمیخوام به جایه دندونات دلت بشکنه ! ارتور جان حالام برو ! دیگه نه من بات کاری دارم نه تو با من راستی عرفان ! الکی عضوه این کلن gc ها هستی یعنی کلا همین ادامای این کلن نمیدوننن چرا با من مشکل دارم نم نمیدونم روم چیت میزنن و... ها میگفتم الکی نیا بخاطره هم کلنیات بیای منو منو هم از سایت محروم کنی هم تو بازی میوت کنی چون خودت گفتی: فرقی... بین... پلیر... نیست...! بدرود. |درود عکسای اولی که اصلا به من ربطی نداره اخریم XD یعنی خنده که من نه کلی توش میبینم نه چیزی لاقل از کلمه پسرم الان شما یکم بهتره در نهایت پسر خوب دنیا پر از بی عدالتیه بد نیست ، خیلی زود باهاش کنار میای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 11 شهریور، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2021 در در 17 خرداد 1400 در 13:44، [G]ArThuR[C] گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [G]ArThuR[C] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد : @R[A]S[A]._.TN نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Ss رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : No-Rank مدارک شکایت: توضیحات: ایشون چند روزه نظم انجمن رو بهم ریختن و مدام به پلیر ها بی احترامی میکنند. @MohammadReza @AghaHeSaM [ خداوند آدمش کند! ] الان من به راسا چی بگم این چقد بچه ساله الان ناموسن چی باید بگم به منم بگین بفهمم این 2 روزه اومده اول اس اس گوه خوردنشو گرفتم بعد میگفت نوکرمه الان چی باید بگم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری