HiuPain ارسال شده در 21 خرداد، 1400 ارسال شده در 21 خرداد، 1400 [G]TaHa_Sh[C] (اولش Gاخرش C) https://s19.picofile.com/file/8436198242/gta_sa_2021_06_11_20_43_55_502.avi.html استفاده از FAKE KILLو UNCUF
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 21 خرداد، 1400 ارسال شده در 21 خرداد، 1400 در 16 دقیقه قبل، HiuPain گفته است : [G]TaHa_Sh[C] (اولش Gاخرش C) https://s19.picofile.com/file/8436198242/gta_sa_2021_06_11_20_43_55_502.avi.html استفاده از FAKE KILLو UNCUF چی میگی پلیر عزیز چیت ان کاف اومده مگه اصن فیک کیل تو سرور ارنا کار نمیکنه چون انتی چیت قوی داره مدرکتونم که خطا میده
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 21 خرداد، 1400 ارسال شده در 21 خرداد، 1400 در 24 دقیقه قبل، HiuPain گفته است : [G]TaHa_Sh[C] (اولش Gاخرش C) https://s19.picofile.com/file/8436198242/gta_sa_2021_06_11_20_43_55_502.avi.html استفاده از FAKE KILLو UNCUF برا من لینک نمیده یا برا شماهم اینطوریه ؟
HiuPain ارسال شده در 21 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 21 خرداد، 1400 در 7 دقیقه قبل، [G]TaHa_Sh[C] گفته است : چی میگی پلیر عزیز چیت ان کاف اومده مگه اصن فیک کیل تو سرور ارنا کار نمیکنه چون انتی چیت قوی داره مدرکتونم که خطا میده ببخشید سایت مشکل داشت لینک جدید: https://uploadboy.com/direct/jmtkwx797qy1.html
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 21 خرداد، 1400 ارسال شده در 21 خرداد، 1400 در 2 ساعت قبل، HiuPain گفته است : ببخشید سایت مشکل داشت لینک جدید: https://uploadboy.com/direct/jmtkwx797qy1.html سلام این چیت نیست من در اون لحضه afk بودم اگر دقت کنین من دستبند نخورد بهم و باگ شدم و کیل شدم
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 21 خرداد، 1400 ارسال شده در 21 خرداد، 1400 در 7 دقیقه قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : لطفا طبق این فرم شکایت کنید ! اگر از ادمین یا پلیر داخل سرور شکایت دارید میبایست طبق فرم زیر پست ارسال کنید تا رسیدگی شود، در غیر اینصورت گزارش شما پاک یا رد خواهد شد. نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: *.1رعایت ادب و احترام و همچنین عدم استفاده از الفاط طلبکارانه الزامی است.* 2.عنوان پست را به صورت صحیح وارد کنید. (مثال نادرست : چرا رسیدگی نمیکنید؟ | شکلک | این چه وضعشه ؟ مثال صحیح : چیت پلیر x | ابیوس ادمین x | بررسی مشکل پلیر x ( 3.دقت داشته باشید ابتدا فرم بالا را در پست خود کپی کرده و سپس اقدام به پر کردن آن نمایید. 3.1 تمامی شکایت مربوط به سواستفاده از رنک ادمینی و یا درگیری و یا هرچیزی که مربوط به استفاده از رنک میشود باید در این بخش باشد, شکایت مربوط به استفاده از چیت باید در بخش مخصوص شکایت به پلیر باشد و ذکر شود شخص رنک دارد در غیر اینصورت شکایت شما همخوانی نداشته باشد پست بسته میشود. 4.زمان رسیدگی به شکایات 24 تا 48 ساعت میباشد. (در صورتی که نیاز به بررسی لاگ، یا جوابگویی توسط مدیرکل باشد ممکن است چند روز به طول انجامد.) 4.1 بعد از گذشتن 48 ساعت اگر جوابی نگرفتید به Staff گزارش دهید و در اینجا هیچ ادمینی را تگ نکنید. 5.برای آپلود مدارک از سایت picofile.com میتوانید استفاده کنید. 6.ادمینی که از وی شکایت شده باید طی 24 ساعت اقدام به ارائه ی دفاعیه کند در غیر این صورت شکایت به نفع شاکی مسدود میشود. لطفا رسیدگی کنین
HiuPain ارسال شده در 22 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 1400 در 11 ساعت قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : لطفا طبق این فرم شکایت کنید ! اگر از ادمین یا پلیر داخل سرور شکایت دارید میبایست طبق فرم زیر پست ارسال کنید تا رسیدگی شود، در غیر اینصورت گزارش شما پاک یا رد خواهد شد. نام کاربری کسی که شکایت دارد: نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: توضیحات: *.1رعایت ادب و احترام و همچنین عدم استفاده از الفاط طلبکارانه الزامی است.* 2.عنوان پست را به صورت صحیح وارد کنید. (مثال نادرست : چرا رسیدگی نمیکنید؟ | شکلک | این چه وضعشه ؟ مثال صحیح : چیت پلیر x | ابیوس ادمین x | بررسی مشکل پلیر x ( 3.دقت داشته باشید ابتدا فرم بالا را در پست خود کپی کرده و سپس اقدام به پر کردن آن نمایید. 3.1 تمامی شکایت مربوط به سواستفاده از رنک ادمینی و یا درگیری و یا هرچیزی که مربوط به استفاده از رنک میشود باید در این بخش باشد, شکایت مربوط به استفاده از چیت باید در بخش مخصوص شکایت به پلیر باشد و ذکر شود شخص رنک دارد در غیر اینصورت شکایت شما همخوانی نداشته باشد پست بسته میشود. 4.زمان رسیدگی به شکایات 24 تا 48 ساعت میباشد. (در صورتی که نیاز به بررسی لاگ، یا جوابگویی توسط مدیرکل باشد ممکن است چند روز به طول انجامد.) 4.1 بعد از گذشتن 48 ساعت اگر جوابی نگرفتید به Staff گزارش دهید و در اینجا هیچ ادمینی را تگ نکنید. 5.برای آپلود مدارک از سایت picofile.com میتوانید استفاده کنید. 6.ادمینی که از وی شکایت شده باید طی 24 ساعت اقدام به ارائه ی دفاعیه کند در غیر این صورت شکایت به نفع شاکی مسدود میشود. هرچه سریع تر و با دقت رسیدگی کنید
HiuPain ارسال شده در 22 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 1400 در 11 ساعت قبل، [G]TaHa_Sh[C] گفته است : سلام این چیت نیست من در اون لحضه afk بودم اگر دقت کنین من دستبند نخورد بهم و باگ شدم و کیل شدم بله کاملا مشخص بود?
HiuPain ارسال شده در 22 خرداد، 1400 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 1400 در هم اکنون، _Haj_ErFaN_ گفته است : درود ! چیت uncuf در فیلم مشخص شد ! پلیر خاطی به مدت 3 روز از سرور محروم خواهد شد ! موضوع رسیدگی شد . سپاس?
[G]Taha_Sh[C] ارسال شده در 23 خرداد، 1400 ارسال شده در 23 خرداد، 1400 در 20 ساعت قبل، _Haj_ErFaN_ گفته است : درود ! چیت uncuf در فیلم مشخص شد ! پلیر خاطی به مدت 3 روز از سرور محروم خواهد شد ! موضوع رسیدگی شد . میشه لطفا چیتشو بدی ماهم استفاده کنیم
ارسالهای توصیه شده