gamer_respond ارسال شده در 13 تیر، 1400 ارسال شده در 13 تیر، 1400 سلام خواستم بپرسم من تصمیم گرفتم دیگه برای سوع تفاهم نشدن و اینا از اول که میام سرور فیلم بگیرم تاااااااااااا اخرش که دیگه از این بدبختیا مث برق رفتن موقع پیسی چک ... سوع تفاهم ... اینا پیش نیاد امروز ک ان بن شدم ازتون درخواست دارم تو رو خدا التماس بیاید این کلو کوفتی حذف کنید اصن معلوم نیست چ کوفتیه همش رو جی تی ای نصب میشه تو رو خدا التماس میکنم حذفش کنید بلد نیستم تورو خدا ایدی انی دسک کجا بدم تورو خدا بیاید این کوفتیو حذف کنیددددددددددددددددددددد تازه یه چیز دیگه هم هست من کارت گرافیک خریدم سیستمم درست شد که مدارک بی لگ باشه لطفا تو رو خدا مدرک طولانی بود گیر ندید دست من نیست نمیخوام کات کنم فیلمو
gamer_respond ارسال شده در 13 تیر، 1400 سازنده ارسال شده در 13 تیر، 1400 در 1 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : با سلام دوست عزیز . فایل GTA خودتونو Delete کنید سپس از سایت های معتبر دانلود کنید. شما میتونید از این لینک فایل Gta رو دانلود کنید : GTA همچنین برای فیلم گرفتن کافیست از منوی بازی و محل نصب بازی و همچنین در مواقع درگیری با برنامه Bandicam فیلم تهیه کنید . در صورت نیاز به کمک بیشتر زیر همین پست سوالتونو بپرسید ! عرفان جان هرچی اینکارو میکنم دوباره نصب میشه خودش میشه بیای انی دسک
gamer_respond ارسال شده در 13 تیر، 1400 سازنده ارسال شده در 13 تیر، 1400 یا فایل بازیم داره یا کلا پیسی م ویروسیه نمیدونم ولی تورو خدا یه کارش کن
gamer_respond ارسال شده در 13 تیر، 1400 سازنده ارسال شده در 13 تیر، 1400 سوال دیگه ای ک دارم در رابطه با تغییر رمز هست لینکش نیست
ShipMaster ارسال شده در 14 تیر، 1400 ارسال شده در 14 تیر، 1400 در در 13 تیر 1400 در 14:25، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود . مشکل پلیر خاطی برطرف شد . موضوع رسیدگی و بسته شد ! با تشکر
ارسالهای توصیه شده