[B]MrLion[N] ارسال شده در 21 تیر، 1400 ارسال شده در 21 تیر، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [A]MrLion[p] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Aqa.erfan نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Mr.Racky - [A]Mrfox[p] رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: ادمین خاطی رکورد کرده توضیحات: بنده در حال بگیر کردن زون بودم با هم کلنی هام، که یه چند بار ایشون اومدن و بعد چندبار مردن من رو اوردن برای پی سی چک و تنها چیزی که بجای نو دمیج، ایم بات، سوبیت و... پیدا کرد کارلگر بود که هم من میدونم و هم خودش که نه استفاده کردم و نه تو سرور کار میکنه. درخواست رسیدگی. @ShipMaster
[B]MrLion[N] ارسال شده در 21 تیر، 1400 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1400 طبق حرف خودت من فیک کیل زدم و کار لگر ربطی نداره و میتونم تاریخ نصب کارلگر رو بهت بدم. و اینکه فیک کیل به هیچ عنوان داخل cnr درست کار نمیکنه مگر اینکه من باگ شم و مجبور به ریلاگ شم.و اینکه فیک کیب اگه زدم چرا وانتدت بیشتر از 6 هست اما تو کیل لیست زردی ?
ShipMaster ارسال شده در 21 تیر، 1400 ارسال شده در 21 تیر، 1400 تایم بن شما از 10 روز به دو روز کاهش پیدا خواهد کرد ... البته اگر در استفاده نکردن از این چیت صادق بوده باشید ! اما شما صد در صد و بدون اطلاع قبلی پیسی چک خواهید شد ! و اگر چیتی در پیسی شما پیدا شود حت برای 10 سال قبل هم که باشد شما 10 روز بن خواهید شد ! Closed !
ارسالهای توصیه شده