lLlA ارسال شده در 13 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 سلام سرور قطعه یا واسه من بالا نمیاد؟? سرورای دیگه اوکین فقط آرنا گیم نمیاد.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReMinDeR ارسال شده در 13 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 در 3 دقیقه قبل، erlich گفته است : سلام سرور قطعه یا واسه من بالا نمیاد؟? سرورای دیگه اوکین فقط آرنا گیم نمیاد.. یبار سمپ ببند باز کن یا اگه با نت گوشی حالت هواپیما بزار اگه با مودمی سیمش بکش دوباره بزن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lLlA ارسال شده در 13 مهر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 نتم هم یه دور عوض کردم بازم درست نشد. مگه میشه مک ادرس هم بلاک بشه؟ یا اصن چیزی بلاک میشه که پلیر نتونه وارد سرور شه؟ @Donald لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReMinDeR ارسال شده در 13 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 در 44 دقیقه قبل، erlich گفته است : نتم هم یه دور عوض کردم بازم درست نشد. مگه میشه مک ادرس هم بلاک بشه؟ یا اصن چیزی بلاک میشه که پلیر نتونه وارد سرور شه؟ @Donald از باز نشدن منظورت چیه میای داخل میگه Ban from server ؟ یا چیز دیگ هست 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lLlA ارسال شده در 13 مهر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 @Donald نه بن که نیستم. موقع بازکردن سمپ پینگ مربوط ب سرور و تعداد پلیرا رو نمیگه اصن کانکت هم ک میزنم عدم پاسخگویی میزنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AQ[A]BBAS ارسال شده در 13 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 در 25 دقیقه قبل، erlich گفته است : @Donald نه بن که نیستم. موقع بازکردن سمپ پینگ مربوط ب سرور و تعداد پلیرا رو نمیگه اصن کانکت هم ک میزنم عدم پاسخگویی میزنه سلام مطمئن شو برنامه v.pn فعال نباشه یا در بکگروند خاموش باشه و ای پیتو یه چک کن ببین ماله ایرانه احتمالا درس بشه 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lLlA ارسال شده در 13 مهر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 در 2 ساعت قبل، FindYourSelf گفته است : سلام مطمئن شو برنامه v.pn فعال نباشه یا در بکگروند خاموش باشه و ای پیتو یه چک کن ببین ماله ایرانه احتمالا درس بشه با ایپی ایران هم نمیاره سرورای دیگه اوکینا . اما ارنا گیم نمیاد ینی مشکل از سمت منه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 13 مهر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 در 48 دقیقه قبل، erlich گفته است : با ایپی ایران هم نمیاره سرورای دیگه اوکینا . اما ارنا گیم نمیاد ینی مشکل از سمت منه؟ یک بار سرور رو حذف کن دوباره ادش کن با آیپی AgSamp.iR:7777 احتمالا اوکی میشه. اگر DNS زدی غیر فعالش کن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lLlA ارسال شده در 13 مهر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، 2021 سمپ رو از یه سایت دیگه دانلود کردم درست شد دم عزیزانی که کمک کردن گرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده