GraphichS ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 ?سلام? ? سرور آرناگیم تصمیم دارد به مناسبت فصل تابستون ? ⚔️ برای پلیر های عزیز اونت های زیاد، جذاب، جدید و برترین جایزه ها رو برگذار کند.⚔️ ? برنامه مسابقه: ☠️ Event: ufc ☑️ Event Organizer: queen ? پنجشنبه 30 خرداد ماه Date : ۹۸ ? Time : 12:30 صبح ? همچنین در ساعات بعد مینی اونت و پارتی اونت برگزار میشود ? جوایز مسابقات : ? پول ? c4 و...... ? لازم به ذکر است که هرچقدر تعداد پلیر ها بیشتر شود جوایز نیز بهتر خواهد شد.❗ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ?منتظر حضور گرم شما عزیزان در سرور هستیم. ? ipserver:89.32.251.88:7777 ? Ip Server TeamSpeak : AGTS.ML ? JOIN ? ✨ @ArenaGame_ir 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 19 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 موفق باشید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 19 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2019 در 2 دقیقه قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است : موفق باشید ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Only ارسال شده در 20 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2019 ایشالا که اونت خوبی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 20 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2019 در 13 ساعت قبل، .[QuEeN]. گفته است : ?سلام? ? سرور آرناگیم تصمیم دارد به مناسبت فصل تابستون ? ⚔️ برای پلیر های عزیز اونت های زیاد، جذاب، جدید و برترین جایزه ها رو برگذار کند.⚔️ ? برنامه مسابقه: ☠️ Event: ufc ☑️ Event Organizer: queen ? پنجشنبه 30 خرداد ماه Date : ۹۸ ? Time : 12:30 صبح ? همچنین در ساعات بعد مینی اونت و پارتی اونت برگزار میشود ? جوایز مسابقات : ? پول ? c4 و...... ? لازم به ذکر است که هرچقدر تعداد پلیر ها بیشتر شود جوایز نیز بهتر خواهد شد.❗ 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ ?منتظر حضور گرم شما عزیزان در سرور هستیم. ? ipserver:89.32.251.88:7777 ? Ip Server TeamSpeak : AGTS.ML ? JOIN ? ✨ @ArenaGame_ir یکم تایم اونت بنداریم عقب تر سرور شلوغ تر شه ساعت 4:30 ظهر همه در سرور حاظر باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[LS].MKA83 ارسال شده در 20 شهریور، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2019 سلام هر وقت اونت برگذار میشه من یه جایی هستم نمیتونم بیام ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 20 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2019 در ۱ ساعت قبل، MKA83 گفته است : سلام هر وقت اونت برگذار میشه من یه جایی هستم نمیتونم بیام ??? نگران نباشید به گفته ی پرایس تایم میندازم عقب اونت ساعت | 20:00 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 20 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2019 از ادمین ها خواهشمندم تا وقت اونت بیان یاری کنن @WexyPow و ..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 20 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2019 به علت همکاری نکردن رنک های بالا و ادمین بنده تقاضای بخشش میکنم فردا ساعت 12:30 حاظر باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
GraphichS ارسال شده در 21 شهریور، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، 2019 CA NC EL اونت بد دلیل همکاری نکردن ادمین ها کنسل شد 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده