Shahofpersia ارسال شده در 24 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2021 نام کاربری کسی که شکایت دارد: ProGamer1818 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @WinNeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[UniT]Ali_Hitman رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Falcon مدارک شکایت:https://uupload.ir/view/arm_vasat_fight_mqd9.mkv/ توضیحات با سلام هم کلن من داره از بالا snipesh میکنه و من تا رفتم باهاش درگیر شم میاد به خودش ارم میده این چه وضعشه هم کلنم داره بالا snip میکنه ایشون میاد دمیج خودشو مثل ماست پر میکنه درخواست انرنک @PriCe @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 24 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2021 درود بنده از قصد همچین کاری رو نکردم و با برنامه سمپ کیبیندر اومدم به خودم آرمور سل بدم دکمه اشتباه زدم آرم دادم به خودم بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahofpersia ارسال شده در 24 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2021 در 2 دقیقه قبل، WinNeR گفته است : درود بنده از قصد همچین کاری رو نکردم و با برنامه سمپ کیبیندر اومدم به خودم آرمور سل بدم دکمه اشتباه زدم آرم دادم به خودم بدرود ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SawnBaz ارسال شده در 25 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2021 در 10 ساعت قبل، WinNeR گفته است : درود بنده از قصد همچین کاری رو نکردم و با برنامه سمپ کیبیندر اومدم به خودم آرمور سل بدم دکمه اشتباه زدم آرم دادم به خودم بدرود ??????بابا یه بهونه بیار خنده دار نباشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ALiDyNaMiC ارسال شده در 25 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2021 در 5 دقیقه قبل، EteRniTy گفته است : ??????بابا یه بهونه بیار خنده دار نباشه بچه ظاهرا خارش داری میخوای وارن بگیری ها لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SawnBaz ارسال شده در 25 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2021 در 11 دقیقه قبل، MrDyNaMiC گفته است : بچه ظاهرا خارش داری میخوای وارن بگیری ها وارن بده چون واقعا اهمیتی ندارد برام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری