Boy ارسال شده در 1 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2021 خب سلام میکنم خدمت مدیریت محترم بنظرم اینا رو تو سرور اوک کنید خیلی بهتر میشه 1 مصرف بنزین ماشینا : واقعا تو 5 دقیقه تموم میشه اگه مصرفشو کمتر کنید بهتره 2 قیمت بیمه ماشین ها : برای مثال من یه ماشین 10 میلی دارم با یه ماشین 900 میلی خب الان بیمه این 2 تا با هم برابره یعنی این همه قیمت با هم تفاوت داره ولی بیمه جفتشون یکیه یعنی هر بیمه برابر با 1 میله 3 بهث خونه ها : برای مثال اقای ..... 2 ساله یه خونه رو داره و انلاین نمیشه و سل بک نمیخوره که بنظرم حداقل یه تایمی بزارید که اگه از اون تایم بگزره و انلاین نشه سل بک بخوره الان 90 درصد خونه های سرور صاحباشون اصن انلاین نمیشن 4 به قسمت بزارید یا یه cmd که برای مثال مثل report که 2 نفر دارن مامله میکنن یه ناظر بالا سر مامله باشه که توش کلاهبرداری نباشه تو سرور زیاد کلاهبرداری میشه که بنظرم از تیم استف میشه استفاده کرد 5 برای فروش خونه تا 1000 پول بیشتر نمیشه سل داد لطفا این هم درست کنید که راحت بتونیم خونمون رو بفروشیم 6 بنظرم یه مغازه اد کنید که قطعه اسلحه بفروشه چون از وقتی job گیاه امده کسی قطعه نمیسازه 7 اگه بازم یه چند تا زون و مکان واسه دزدی باشه عالی میشه @MohammadReza @PriCe لطفا رسیدگی کنید دوستان اگه بازم مشکلی هست در همین پست بنویسید تا رسیدگی بشه 9 1 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[N]arshiya[D] ارسال شده در 2 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2021 با سلام به نظرم تمام چیز هایی که ایشون در مورد سرور گفتند درست میباشد House خوب برای خرید کم پیدا میشه چون بعضی از صاحب های اون house ها اصلان انلاین نیستند ساخت ghate هم زمان زیادی میخواد...به نظرم یه فروشگاه باشه برای خرید ghate خیلی عالی میشه مشکل من همینقدره لطفاً رسیدگی بشه @MohammadReza @PriCe 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 4 دی، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2021 @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 8 دی، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2021 @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KinG.OF.Hell.4 ارسال شده در 18 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2022 در در 9 مهر 1400 در 15:18، Sotvan گفته است : خب سلام میکنم خدمت مدیریت محترم بنظرم اینا رو تو سرور اوک کنید خیلی بهتر میشه 1 مصرف بنزین ماشینا : واقعا تو 5 دقیقه تموم میشه اگه مصرفشو کمتر کنید بهتره 2 قیمت بیمه ماشین ها : برای مثال من یه ماشین 10 میلی دارم با یه ماشین 900 میلی خب الان بیمه این 2 تا با هم برابره یعنی این همه قیمت با هم تفاوت داره ولی بیمه جفتشون یکیه یعنی هر بیمه برابر با 1 میله 3 بهث خونه ها : برای مثال اقای ..... 2 ساله یه خونه رو داره و انلاین نمیشه و سل بک نمیخوره که بنظرم حداقل یه تایمی بزارید که اگه از اون تایم بگزره و انلاین نشه سل بک بخوره الان 90 درصد خونه های سرور صاحباشون اصن انلاین نمیشن 4 به قسمت بزارید یا یه cmd که برای مثال مثل report که 2 نفر دارن مامله میکنن یه ناظر بالا سر مامله باشه که توش کلاهبرداری نباشه تو سرور زیاد کلاهبرداری میشه که بنظرم از تیم استف میشه استفاده کرد 5 برای فروش خونه تا 1000 پول بیشتر نمیشه سل داد لطفا این هم درست کنید که راحت بتونیم خونمون رو بفروشیم 6 بنظرم یه مغازه اد کنید که قطعه اسلحه بفروشه چون از وقتی job گیاه امده کسی قطعه نمیسازه 7 اگه بازم یه چند تا زون و مکان واسه دزدی باشه عالی میشه @MohammadReza @PriCe لطفا رسیدگی کنید دوستان اگه بازم مشکلی هست در همین پست بنویسید تا رسیدگی بشه دقیقا اگه این چیزای که اقای sotvan گفتند عملی بشه عالی میشود لطفا کنار این ها اگه یک cmd duel هم درست کنید بهتر میشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.R.Z ارسال شده در 23 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2022 ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده