Spix ارسال شده در 15 فروردین، 2022 ارسال شده در 15 فروردین، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد : Fb AdLeR نام کاربری کسی/کسانی که از آن شکایت داری: @ReAlFaTeMeH نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 10k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود) : New ManaGeR مدارک شکایت : https://uupload.ir/view/less_dmg_fateme_t93u.mp4/ توضیحات: بن دادن..برای اینکه با سل ارم و /Mo ب زور کیل میده:| این بار دوم ک الکی بن میده...درخواست انبن و آنرنک...هی میگید برخورد شد... کو؟ ( میبینید ک خودشم لس دمج داره -2 -2 دمج میخوره ..سطح ) ادمین مربوطه : @ReMinDeR @WinNeR اونموقع میگید چرا پلیر کم شده؟ یه CMD بن داره..نمیتونه کیل بده..بن میده
Spix ارسال شده در 15 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 15 فروردین، 2022 در 45 دقیقه قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : fps limit داخل فیلم خودت مشخصه مدرک بن هم به زودی اپلود میشه تو چت هم گفتم..سیستمم ضعیفه..Fps زیر 40 میگیرم همیشه ? نمیفهمی یا نمیخوایی بفهمی؟
ReMinDeR ارسال شده در 16 فروردین، 2022 ارسال شده در 16 فروردین، 2022 ادمین گرامی مدرک را قرار بدید @ReAlFaTeMeH 1
KinG.OF.Hell.4 ارسال شده در 16 فروردین، 2022 ارسال شده در 16 فروردین، 2022 در 19 ساعت قبل، [FB]AdLeR گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد : Fb AdLeR نام کاربری کسی/کسانی که از آن شکایت داری: @ReAlFaTeMeH نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : - مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 10k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود) : New ManaGeR مدارک شکایت : https://uupload.ir/view/less_dmg_fateme_t93u.mp4/ توضیحات: بن دادن..برای اینکه با سل ارم و /Mo ب زور کیل میده:| این بار دوم ک الکی بن میده...درخواست انبن و آنرنک...هی میگید برخورد شد... کو؟ ( میبینید ک خودشم لس دمج داره -2 -2 دمج میخوره ..سطح ) ادمین مربوطه : @ReMinDeR @WinNeR اونموقع میگید چرا پلیر کم شده؟ یه CMD بن داره..نمیتونه کیل بده..بن میده راست میگه هر موقع نمیتونه کسی بزنه میگه fps limit zire 60 بعد jail میده 1
Ulric ارسال شده در 16 فروردین، 2022 ارسال شده در 16 فروردین، 2022 در 7 ساعت قبل، matin2020 گفته است : راست میگه هر موقع نمیتونه کسی بزنه میگه fps limit zire 60 بعد jail میده بله منم موافقم ??
Spix ارسال شده در 16 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 16 فروردین، 2022 در 1 ساعت قبل، Ulric گفته است : بله منم موافقم ?? پس طبق گفته ی @ReAlFaTeMeH هر کس سیستمش ضعیف هستش نباید پلی بده:| زود تر میگفتی ب دستورت عمل کنیم:) @ReMinDeR
Ulric ارسال شده در 16 فروردین، 2022 ارسال شده در 16 فروردین، 2022 در 5 دقیقه قبل، [FB]AdLeR گفته است : پس طبق گفته ی @ReAlFaTeMeH هر کس سیستمش ضعیف هستش نباید پلی بده:| زود تر میگفتی ب دستورت عمل کنیم:) @ReMinDeR بله روزبه جان همینطوره ??? 1
Ulric ارسال شده در 16 فروردین، 2022 ارسال شده در 16 فروردین، 2022 در 6 دقیقه قبل، [FB]AdLeR گفته است : پس طبق گفته ی @ReAlFaTeMeH هر کس سیستمش ضعیف هستش نباید پلی بده:| زود تر میگفتی ب دستورت عمل کنیم:) @ReMinDeR فقط داش بمولا امیر @[FB]ReMinDeR اینه نه اونی که تگ میکنی :]
Spix ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 7 ساعت قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : درود. https://uupload.ir/view/adler_sarshar_az_cheat_jxr9.avi/ https://uupload.ir/view/adlercheat_84j0.avi/ درود اون بخاطر Pl پینگمه..خوب بود یه Tab میزدی...اونم فلیم میگرفتی...فیلم این دوتا درگیری هم دارم...اونجا ک رفتم توی Gs چند ثانیه لود نشده بودم...برای همین دمج نمیشدم...الان فیلمشو آپلود میکنم ببنید... در ضمن...من هرلحظه آماده PC Check هستم ! برای اینکه بگم پاکم و هیچ نوع چیتی ندارم بدرود
Spix ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 9 ساعت قبل، Ulric گفته است : فقط داش بمولا امیر @[FB]ReMinDeR اینه نه اونی که تگ میکنی :] ن اخرش تگ کردم ببینه ?
Spix ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 42 دقیقه قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : دفه قبلم pc check میدادی ولی بعدس invis زدی بله..ایویز زدم..برا تست بود...دلیل میشه کسی که ایویز زده..اونم فقط یک بار..برای تست.. ب دلیل No Dmg بن بدی؟ فک کردی 11k اسکور داری..کسی نباید کیلت بده؟ واقعا سطح پلی دادن با استفی مث شما فقط تلف کردن وقته
Spix ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 1 ساعت قبل، [FB]AdLeR گفته است : بله..ایویز زدم..برا تست بود...دلیل میشه کسی که ایویز زده..اونم فقط یک بار..برای تست.. ب دلیل No Dmg بن بدی؟ فک کردی 11k اسکور داری..کسی نباید کیلت بده؟ واقعا سطح پلی دادن با استفی مث شما فقط تلف کردن وقته رسیدگی نمیشه؟ @WinNeR @ReMinDeR @MohammadReza @PriCe
Spix ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 4 ساعت قبل، [FB]AdLeR گفته است : رسیدگی نمیشه؟ @WinNeR @ReMinDeR @MohammadReza @PriCe @[FB]ReMinDeR
ارسالهای توصیه شده