Doci ارسال شده در 17 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB]UniQuE نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @ReAlFaTeMeH نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @MrMaster رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات: ایشون رنک مفته دستش اومده الکی الکی رنک هلپر منو ازم میگیره درخواست آن رنک داعم ! @[FB]ReMinDeR @WinNeR @MohammadReza @MrHeSaM 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ulric ارسال شده در 17 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 کاملا درسته حتی ایشون الکی الکی به بنده وارن سایت دادند @MohammadReza @MaMaDNiGhT @WinNeR @MrHeSaM 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Doci ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 1 دقیقه قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : درود. یعنی چی این حرف مشکلتون چیه مگه من مشکلی دارم الکی رنک کسی رو بگیرم دستور داشتم. رسیدگی با جناب @PriCe دقیقا مشکلی دارین که رنک رو بگیرین اون روز من به شما گفتم من هلپرم به پلیر کمک میکنم و بعد به حرف من اصلا گوش نکردید بعد میگید کل و از همین رو گفتی Cmd دارم و اینکارو میکنم تو سرورم هست پیامت 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Doci ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 4 دقیقه قبل، [FB]UniQuE گفته است : دقیقا مشکلی دارین که رنک رو بگیرین اون روز من به شما گفتم من هلپرم به پلیر کمک میکنم و بعد به حرف من اصلا گوش نکردید بعد میگید کل و از همین رو گفتی Cmd دارم و اینکارو میکنم تو سرورم هست پیامت 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Doci ارسال شده در 17 فروردین، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 10 دقیقه قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : من اونروز گفتم که نمیدونستم پلیر تو هلپ شماست چون publicپی ام داد اصن ربطی نداره شما قوانین رو نقص کردین و اسپم نکنین و منتطر بررسی جناب @PriCe بمونید با تشکر. اسپم نکردم و خیلی محترمانه جوابتون رو دادم گفتم وقتی یک هلپر هست و اون پلیر تو هلپ من هست جواب ندید اما هم جواب میدی هم وقتی جای من هست به پلیر میگی Goto? وقتی من دارم جواب ایشون رو در /H میدم شاید بلد نیست و در پابلیک جواب میده شما هم سه بار جواب دادین با این که من گفتم بعد درخواست تلپورت هم کردید بعد به من میگین نمیدونستم تو هلپ شماس؟ خیلی واقعا حرفتون تعجب باره بعدشم مگه ما که هلپر شدیم الکی میایم و درخواست هلپری میدیم؟! وقتی شما جواب پلیر رو میدی پلیر هم برای قسمت نظرسنجی هلپ من بدترین رو میزنه چون من نتونستم کمک کنم و شما سریع میگین هر وقت هلپر نبود شما بگید ولی وقتی تو هلپ من هست دیگه چه دلیلی داره سه بار سه تا سوالشو جواب بدی وقتی هی دارم میگم و جوابشو تو /H میدم و این رو هم بگم بار ها ابیوزتون رو دیدم که وقتی میام بزنمتون وقتی وانتد دارین سریع به حالت ادمین مود میرید اما تا به حال شکایت نکردم اما از این به بعد وقتی دست به لج کردن میکنید دیگه اینکارو میکنم همه ی دوستان هم ابیوز شمارو دیدن لطفا دیگه در پست اسپم نکنید تا ادمین مربوطه پاسخ بده @WinNeR @PriCe 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Spix ارسال شده در 17 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 در 11 دقیقه قبل، [FB]UniQuE گفته است : اسپم نکردم و خیلی محترمانه جوابتون رو دادم گفتم وقتی یک هلپر هست و اون پلیر تو هلپ من هست جواب ندید اما هم جواب میدی هم وقتی جای من هست به پلیر میگی Goto? وقتی من دارم جواب ایشون رو در /H میدم شاید بلد نیست و در پابلیک جواب میده شما هم سه بار جواب دادین با این که من گفتم بعد درخواست تلپورت هم کردید بعد به من میگین نمیدونستم تو هلپ شماس؟ خیلی واقعا حرفتون تعجب باره و این رو هم بگم بار ها ابیوزتون رو دیدم که وقتی میام بزنمتون وقتی وانتد دارین سریع به حالت ادمین مود میرید اما تا به حال شکایت نکردم اما از این به بعد وقتی دست به لج کردن میکنید دیگه اینکارو میکنم همه ی دوستان هم ابیوز شمارو دیدن لطفا دیگه در پست اسپم نکنید تا ادمین مربوطه پاسخ بده @WinNeR @PriCe منم حرفم همینه..میدونم الانم پی ام بدم..وارن میده.. وقتی الکی الکی کسی رو استف میکنن همین میشه...بعد میگین چرا پلیر کم شده 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza ارسال شده در 17 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، 2022 درود دستور از بالا بوده و ایشون فقط وظیفه خودشون رو انجام دادن شما به دلیل نقص قوانین انرنک شدید بدرود Closed 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده