Sajjad_Shahi ارسال شده در 28 فروردین، 2022 ارسال شده در 28 فروردین، 2022 سلام و درود خدمت مدیران محترم ارناگیم قبل از این آپدیت پول من حدود ۲۰ میل تو بانک بود ( دقیق مطمئن نیستم. بین ۲۰ میل تا ۳۰ میل یود ) چند ساعت پیش رفتم سر.ور دیدم صفر شده هیچی ام تو جیبم نبود : ( درخواست رسیدگی @MohammadReza @PriCe @MrHeSaM @WinNeR @[FB]ReMinDeR 1
Doci ارسال شده در 28 فروردین، 2022 ارسال شده در 28 فروردین، 2022 در 41 دقیقه قبل، [FB].FanTasTiC گفته است : سلام و درود خدمت مدیران محترم ارناگیم قبل از این آپدیت پول من حدود ۲۰ میل تو بانک بود ( دقیق مطمئن نیستم. بین ۲۰ میل تا ۳۰ میل یود ) چند ساعت پیش رفتم سر.ور دیدم صفر شده هیچی ام تو جیبم نبود : ( درخواست رسیدگی @MohammadReza @PriCe @MrHeSaM @WinNeR @[FB]ReMinDeR داداش زور زدی?? من دو میلیارد تو اکانتم بود باگ شده شما ۳۰ میل ؟ ? بزار پول منو بدن ۳۰ میل بهت شخصا خودم میدم.??? 1
Sajjad_Shahi ارسال شده در 29 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 29 فروردین، 2022 در 12 ساعت قبل، [Pc]Black_KinG گفته است : داداش زور زدی?? من دو میلیارد تو اکانتم بود باگ شده شما ۳۰ میل ؟ ? بزار پول منو بدن ۳۰ میل بهت شخصا خودم میدم.??? ??
Sajjad_Shahi ارسال شده در 29 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 29 فروردین، 2022 در ۱ ساعت قبل، ReAlFaTeMeH گفته است : سلام.تایمی که پولت رفته دقیق بگو تاریخ ساعت من قبل از اپدیت بود...همین ۲ شب پیش ک سرور اف بود.... دیشب اومدم دیدم ۰ شده ?
Sajjad_Shahi ارسال شده در 29 فروردین، 2022 سازنده ارسال شده در 29 فروردین، 2022 رسیدگی نمیشه؟ @MohammadReza @PriCe @MrHeSaM
ارسالهای توصیه شده