Mr.Brave ارسال شده در 15 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2022 سلام یه سوال داشتم من خونه قبلیم در حین ریستارت سرور از بین رفت دلیلش چی میتونه باشه باگ؟ ادمین ها جواب بدن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1 KinG.OF.Hell.4 ارسال شده در 15 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2022 در ۱ ساعت قبل، [Pe]Mester.BK گفته است : سلام یه سوال داشتم من خونه قبلیم در حین ریستارت سرور از بین رفت دلیلش چی میتونه باشه باگ؟ ادمین ها جواب بدن زمانی که خونت از بین رفته باید پست میذاشتی فک نکنم الان بررسی کنند باید MohaMmadReza بررسی کنه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Mr.Brave ارسال شده در 15 خرداد، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2022 در 1 ساعت قبل، matin2020 گفته است : زمانی که خونت از بین رفته باید پست میذاشتی فک نکنم الان بررسی کنند باید MohaMmadReza بررسی کنه از این به بعد باید از خونم اسکرین بگیرم اسکرین خونه قبلیم حذف شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 KinG.OF.Hell.4 ارسال شده در 15 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2022 در 8 ساعت قبل، Mester.BK گفته است : از این به بعد باید از خونم اسکرین بگیرم اسکرین خونه قبلیم حذف شد باید میگرفتی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 SawnBaz ارسال شده در 15 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، 2022 در 11 ساعت قبل، Mester.BK گفته است : از این به بعد باید از خونم اسکرین بگیرم اسکرین خونه قبلیم حذف شد من فک کنم اسکرینش رو دارم اگه خواستی بگو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Mr.Brave ارسال شده در 16 خرداد، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2022 در 12 ساعت قبل، ElixiR گفته است : من فک کنم اسکرینش رو دارم اگه خواستی بگو ایدیش فک کنم 218 بود نمیدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
0 Mr.Brave ارسال شده در 16 خرداد، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، 2022 در 12 ساعت قبل، ElixiR گفته است : من فک کنم اسکرینش رو دارم اگه خواستی بگو نه نمیخواد الان یه خونه دیگه خریدم ایندفه 10 تا اسکرین دارم ازش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Mr.Brave
سلام یه سوال داشتم
من خونه قبلیم در حین ریستارت سرور از بین رفت
دلیلش چی میتونه باشه
باگ؟
ادمین ها جواب بدن
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید