MaGnoS ارسال شده در 30 شهریور، 2019 ارسال شده در 30 شهریور، 2019 با سلام و خسته نباشید این شماره تلفن قابل قبول نیست زیرا: 1_همه ی اعضای ارنا شماره تلفن ندارند و شاید بقیه اعضا خانواده هم اجازه استفاده ندهند 2_کاملا واضحه پلیر هایی که تازه قدم به ارنا میگذارند با شک و تردید حتی شادید منصرف شوند 3_در ارنا حتما پلیر هایی هستن که نمیخواهند شماره تلفن انها فاش شود 4_باعث ایجاد مشکلاتی همچون کم شدن پلیر ها میشود 5_ ... شما میتوانید این تایید رو به صورت ایمیل یا شماره کنید که در هر دو کدی ارسال شود و پلیر به صورت دلخواه یکی را انتخاب کند و کد را وارد کرده و اکانت تایید شود دوستانی که موافقا لطفا لایک کنید و اکه چیز دیگری بجز این 4 تا گزینه هست لطفا بگید 11
SaIeh ارسال شده در 30 شهریور، 2019 ارسال شده در 30 شهریور، 2019 من به شخصه متوجه نمیشم برای چی ایم اقدام صورت گرفته.
[LS].MKA83 ارسال شده در 1 مهر، 2019 ارسال شده در 1 مهر، 2019 در 11 ساعت قبل، saleh[051] گفته است : من به شخصه متوجه نمیشم برای چی ایم اقدام صورت گرفته. سلام دلیلش این هست که دیگه اکانت های الکی و یا مولتی نیان به سرور ( البته فک کنم) و یا به عبارتی همون ربات ها . 2
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 1 مهر، 2019 ارسال شده در 1 مهر، 2019 داداش لطفا به من کمک کنین من و بی دلیل بن کردن
MaGnoS ارسال شده در 2 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2019 در 16 ساعت قبل، MKA83 گفته است : سلام دلیلش این هست که دیگه اکانت های الکی و یا مولتی نیان به سرور ( البته فک کنم) و یا به عبارتی همون ربات ها . نه من دلایلی دارم که این نظرات رو لغو میکنه این کار مولتی هارو کم نمیکه زیرا: 1_با RakSAMP اصلا ورق نمیکنه که شماره با شه یا چی باشه مولتی ها میان 2_این امکان وجود داره که یک نفر بتونه سیم کارت بدون اسم یا صاحب بخره و از ان استفاده کنه که قیمت چندانی نداره دیروز دوستم خریده دونه یی 5هزار تومن 3_..... 1
MaGnoS ارسال شده در 2 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2019 در 3 دقیقه قبل، MKA83 گفته است : آدرسشو بده ما هم بگیرین خیلی خوبه ?? میاندواب/خ.ستارخان/روبه رویه بانک ملت/پارک معلم یه عده دس فروشن که میفروشن
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 5 مهر، 2019 مدیرکل ارسال شده در 5 مهر، 2019 درود در آپدیت جدیدکه بزودی انتشار میشود میتوانید رو چندین اکانت، یک شماره ثبت دهید. اما در صورت بن شدن یک اکانت از آن شماره، تمامی اکانت هایی که با آن شماره ثبت شده اند بن میشوند. 2 1
MaGnoS ارسال شده در 6 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 2019 در 22 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : درود در آپدیت جدیدکه بزودی انتشار میشود میتوانید رو چندین اکانت، یک شماره ثبت دهید. اما در صورت بن شدن یک اکانت از آن شماره، تمامی اکانت هایی که با آن شماره ثبت شده اند بن میشوند. ممنون که توجه کردید
.[M].KasraGameR ارسال شده در 6 مهر، 2019 ارسال شده در 6 مهر، 2019 در در ۱۳۹۸/۴/۱۰ در 16:11، $ramin_kilear$ گفته است : داداش لطفا به من کمک کنین من و بی دلیل بن کردن باسلام لطفا طبق قوانین تاپیکی ایجاد کنید و از ادمین تقاضای مدرک کنید تا به موضوع رسیدگی شود.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری