_SuRviVoR. ارسال شده در 7 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2022 من از شما خواهش دارم برای جذاب و سرگرم کننده تر شدن سرور قابلیت های زیر رو اضافه کنید. ممنون? (کاهش قیمت ماشین های سند دار) (افزودن چک و وام در بانک مرکزی) (اجاره کردن دو خانه هم زمان) (بیمه های مختلف هم بیمه درمان و هم بیمه ی هزینه های بیمارستان بعد از مرگ. بیمه ماشین در غالب سه ماهه نه ماهه و یک ساله، پرداخت ماهیانه) (افزودن مالیات به بازی بر اساس طبقه بندی پول دار و فقیر برای جذاب تر شدن ولی خیلی سنگین نباشه) (ارتقاء انتی چیت که وقتی کسی چیت نداره از بازی کیک نشه) (افزودن مسابقه های دوستانه با ماشین های یکسان و تعین مکان دلخواه پایان مسابقه) ♕♕ممنون میشم اصلاح بشه با تشکر فراوان از سرور خوبتون ♕♕ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 7 تیر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2022 در 3 دقیقه قبل، $king_vampir$ گفته است : من از شما خواهش دارم برای جذاب و سرگرم کننده تر شدن سرور قابلیت های زیر رو اضافه کنید. ممنون? (کاهش قیمت ماشین های سند دار) (افزودن چک و وام در بانک مرکزی) (اجاره کردن دو خانه هم زمان) (بیمه های مختلف هم بیمه درمان و هم بیمه ی هزینه های بیمارستان بعد از مرگ. بیمه ماشین در غالب سه ماهه نه ماهه و یک ساله، پرداخت ماهیانه) (افزودن مالیات به بازی بر اساس طبقه بندی پول دار و فقیر برای جذاب تر شدن ولی خیلی سنگین نباشه) (ارتقاء انتی چیت که وقتی کسی چیت نداره از بازی کیک نشه) (افزودن مسابقه های دوستانه با ماشین های یکسان و تعین مکان دلخواه پایان مسابقه) ♕♕ممنون میشم اصلاح بشه با تشکر فراوان از سرور خوبتون ♕♕ لطفا پیگیری کنید که بازی جذتب تر بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 7 تیر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2022 ممنون میشم احمیت بدین و نادیده نگیرین هرکسی موافقه تو این پست بگه که پیگیری بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Spix ارسال شده در 8 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2022 ۱ سالی هست سرور هیچ مدیری نداره ، حتما به درخواست رسیدگی میشه در اسرع وقت ♥️ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 8 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2022 ,وقتی 1 ساله من موارد زیاد پیشنهاد کردم باگ رو گفتم کسی حتی توجه نکرد چه فایده؟؟ بالای 50 تا مورد پیشنهاد دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SawnBaz ارسال شده در 8 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2022 بابا جمع کنید برید مارو مسخره کردین الان سرور هایی که یه زمانی رقیب ارنا بودن پایین سی تا انلاین ندارن ما اینجا یه نفر بیشتر تو سرور نیست همونم گادفادره ما هیچی نمیگیم چون فرداش بن میشیم خیلی چیزا رو نمیشه گفت اینجا هیچ انتظاری نباید داشت 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_SuRviVoR. ارسال شده در 8 تیر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2022 این سرور مدیر نداره مگه داداشیون محترم سازنده پیگیری شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Spix ارسال شده در 9 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2022 در 10 ساعت قبل، [$mr$]_[$MaTiN$] گفته است : این سرور مدیر نداره مگه داداشیون محترم سازنده پیگیری شه من ۲ ساله تقریبا سمپ پلی میدم ، ۱ سال و نیمش آرنا بودم اونموقع هم ک تازه من اومده بودم یکم شلوغ بود کسی به جز سوپر وایزر و ... اینا ک رنک داشتن رسیدگی نمیکردن ، محمدرضا و حسام و ... مدیران خیلی وقته پلی نمیدن و اهمیت هم نمیدن ! اگه اهمیت میدادن ، مدیر کل سرور دلیل وک بن منو نمینوشت سی.ک:)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Only ارسال شده در 9 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2022 در در 18 فروردین 1401 در 21:40، [$mr$]_[$MaTiN$] گفته است : من از شما خواهش دارم برای جذاب و سرگرم کننده تر شدن سرور قابلیت های زیر رو اضافه کنید. ممنون? (کاهش قیمت ماشین های سند دار) (افزودن چک و وام در بانک مرکزی) (اجاره کردن دو خانه هم زمان) (بیمه های مختلف هم بیمه درمان و هم بیمه ی هزینه های بیمارستان بعد از مرگ. بیمه ماشین در غالب سه ماهه نه ماهه و یک ساله، پرداخت ماهیانه) (افزودن مالیات به بازی بر اساس طبقه بندی پول دار و فقیر برای جذاب تر شدن ولی خیلی سنگین نباشه) (ارتقاء انتی چیت که وقتی کسی چیت نداره از بازی کیک نشه) (افزودن مسابقه های دوستانه با ماشین های یکسان و تعین مکان دلخواه پایان مسابقه) ♕♕ممنون میشم اصلاح بشه با تشکر فراوان از سرور خوبتون ♕♕ آقایه @MohammadReza لطفا به پیشنهاد هایه این دوستمون رسیدگی کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده