Ashil_Sycho ارسال شده در 8 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2022 سلام و درود چند ماه پیش اکانت بنده @Ashil توسط مستر حسام عزیز بن شد بخاطر اینکه اکانتم رو میخواستم بفروشم! خواستم درخواست کنم اگه امکانش هست امتیازاتش رو بگیرید اما آنبن کنید چون میخوام پلی بدم با تشکر ?? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ashil ارسال شده در 8 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2022 @MissFaTeMeH @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Only ارسال شده در 9 تیر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2022 در 18 ساعت قبل، Ashil_Sycho گفته است : سلام و درود چند ماه پیش اکانت بنده @Ashil توسط مستر حسام عزیز بن شد بخاطر اینکه اکانتم رو میخواستم بفروشم! خواستم درخواست کنم اگه امکانش هست امتیازاتش رو بگیرید اما آنبن کنید چون میخوام پلی بدم با تشکر ?? در قوانین بسیار ذکر شده که فروش اکانت یا هرچیزه دیگری ب پول ریال بن داعم دارد درخاست شما از نظر من رد شده ولی باز میتونید با @MissFaTeMeH یا @MrHeSaM حرف بزنید موفق باشید. پست بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده