مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 10 تیر، 1398 مدیرکل ارسال شده در 10 تیر، 1398 با سلام. باگ های مربوط به آپدیت های تابستانه را در این تاپیک ارسال کنید. لطفا توضیحات کامل باشد و از ذکر آن به صورت خلاصه تاحد امکان جلوگیری کنید.
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 10 تیر، 1398 ارسال شده در 10 تیر، 1398 داداش میشه به شکایت من رسیدگی کنی خواهش میکنم من نمیدونم چرا اینطوری شده
Radical ارسال شده در 15 دی، 1398 ارسال شده در 15 دی، 1398 درود بر کاربران عزیز آرناگیم. باگ های مربوط به آپدیت های اخیر سرور را در این تاپیک ارسال کنید. باتشکر
HajMmd ارسال شده در 16 دی، 1398 ارسال شده در 16 دی، 1398 با سلام من امروز تو race بودم دکمه یyرو زدم کیک داد بعضی موقع ها میریم gs2 کیک میده 1
amiralisasany ارسال شده در 17 دی، 1398 ارسال شده در 17 دی، 1398 1.خیلییییییی کم پیش میاد ولی سرعت زیاد باشه بعضییییییی وقتا کیک میده یا ایربریک یا خود سمپ ی بار فقط اینجوری شدم با توریسمو از ی جا پریدم سرعتم خیلی زیاد بود البته نتمم ضعیف بود کیک شدم البته فقط همون ی بار بود! 2.من نتم ضعیف بود وقتی میومدم اسپاون بشم میزدم 6 ک جاب انتخاب کنم چند ثانیه بعدش میداد کیکم میکردم خخخ 3.گان شاپم همینه نت ضعیف باشه بعضی وقتا کیک میده من همه ی سرورای سمپ ایران پلی دادم حتی ی سریا ک هیچکس نمیشناسه شاید کدنویسی بهتری از اینجا داشته باشن ولی واقعا هیچ جا اینجا نمیشه این فضای گرمی ک اینجا داره رو هیچ جا نداره سرورای دیگههرکی ب فکر خودشه فقط جدی میگم هیچ جا ارنا نیست!!!! این متن پاچه خاری نیست? 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری