HajMaTiN ارسال شده در 20 تیر، 1401 ارسال شده در 20 تیر، 1401 من در اوایل بازیم یه خونه نزدیگ gun shop 2 خریداری کردم ک الان بعد چند وقت ک پلی نمیدادم اومدم میبینم خونه برای فروش گذاشته شده اما من اون خونه رو خریده بودم با 3000 طلا عکس خرید خونه رو ندارم اما دوستام اومدن توش مثل گاد فادر مستر امیر چون چند وقته پلی نمیدادم اسم فعلیشونو نمیدونم پیگیری شه لطفا @MohammadReza
HajMaTiN ارسال شده در 20 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 20 تیر، 1401 تورو خدا اگه میشه بر گردونینش من به زور این خونه رو خریدم اخه من اخرین روز پلی دادنم به هر دوتا خونه هام سر زدم اما میبینم یکی از اونا ریسرت شوده تو رو خدا برگردونین
HajMaTiN ارسال شده در 20 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 20 تیر، 1401 در هم اکنون، $Mr_MaTiN$ گفته است : تورو خدا اگه میشه بر گردونینش من به زور این خونه رو خریدم اخه من اخرین روز پلی دادنم به هر دوتا خونه هام سر زدم اما میبینم یکی از اونا ریسرت شوده تو رو خدا برگردونین خونه هام اسم هاش یکی MaTiN بود اون یکی هم MaTiN 2
A.R.Z ارسال شده در 20 تیر، 1401 ارسال شده در 20 تیر، 1401 در 37 دقیقه قبل، $Mr_MaTiN$ گفته است : من در اوایل بازیم یه خونه نزدیگ gun shop 2 خریداری کردم ک الان بعد چند وقت ک پلی نمیدادم اومدم میبینم خونه برای فروش گذاشته شده اما من اون خونه رو خریده بودم با 3000 طلا عکس خرید خونه رو ندارم اما دوستام اومدن توش مثل گاد فادر مستر امیر چون چند وقته پلی نمیدادم اسم فعلیشونو نمیدونم پیگیری شه لطفا @MohammadReza درود. شما 30 روز در سرور نبودین و خونه شما خودکار ریست شد 8 1
Homelander ارسال شده در 20 تیر، 1401 ارسال شده در 20 تیر، 1401 در 2 ساعت قبل، $Mr_MaTiN$ گفته است : من در اوایل بازیم یه خونه نزدیگ gun shop 2 خریداری کردم ک الان بعد چند وقت ک پلی نمیدادم اومدم میبینم خونه برای فروش گذاشته شده اما من اون خونه رو خریده بودم با 3000 طلا عکس خرید خونه رو ندارم اما دوستام اومدن توش مثل گاد فادر مستر امیر چون چند وقته پلی نمیدادم اسم فعلیشونو نمیدونم پیگیری شه لطفا @MohammadReza با سلام خدمت پلیر عزیز ، به احتمال خیلی زیاد چون ActiviTy کامل نداستید توی ۱ ماه ، Reset شده . . . ، خدانگهدار
HajMaTiN ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 13 ساعت قبل، [FB].RockStaR گفته است : با سلام خدمت پلیر عزیز ، به احتمال خیلی زیاد چون ActiviTy کامل نداستید توی ۱ ماه ، Reset شده . . . ، خدانگهدار ازیز من قبل از رفتن به هر دوتا خونه هام سر زدم پس چرا اون یکی ریسرت نشده بعد من ک گیمر پایه سابت این بازی ام حق ندارم چند وقت اف شم خواهش میکنم این کارا چیه اگه با پول خود بازی بود مشکلی نبود اما خودم از جیب خودم پول خرید طلا رو دادم
HajMaTiN ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در هم اکنون، $Mr_MaTiN$ گفته است : ازیز من قبل از رفتن به هر دوتا خونه هام سر زدم پس چرا اون یکی ریسرت نشده بعد من ک گیمر پایه سابت این بازی ام حق ندارم چند وقت اف شم خواهش میکنم این کارا چیه اگه با پول خود بازی بود مشکلی نبود اما خودم از جیب خودم پول خرید طلا رو دادم حتی حاضرم اون یکی خونم بره ولی این برکرده
HajMaTiN ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 @MohammadReza @AraZel @[.AQa.ErFaN.] تورو خدا پیگیری بشه و اگه میشه برگردونینش اخه من زیر یک ماه اف بودم
Mr_GodGamer ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 سلام به پلیر عزیز طبق قانون بازی اگه یه خونه و اولین خونه بخرید و داشته باشید تا یه مدتی ریست نمیشه مگر اینکه مدیرکلی کسی بیاد ریستش کنه اگه یکی یا چندتا دیگه خونه داشته باشی ریست میشه و ۶۰ درصد پول اون میاد به حسابت که فک کنم خونه هایی که با گلد هستش طلا نمیاد و کلا دیگه پولی بک نمیخوره و فقط خونه های پولی هستش که ۶۰ درصدش میاد اگه با طلا خریدی بزار محمدرضا بیاد خونه رو بهت برگردونه و اینکه یه سر بیا گیم ببینم اون دو تا خونه هات کجا هستن @MohammadReza اون روز که خونم تبر شد خیلی راحت اومد خونه رو بک زد دستشم درد نکنه ۳ ساله این خونه رو دارم
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 21 تیر، 1401 مدیرکل ارسال شده در 21 تیر، 1401 قوانین مربوط به اموال در صورت عدم فعالیت شما در سرور برخی اموال به صورت اتوماتیک برای استفاده سایرین ریست خواهد شد، به این صورت که: خانه: شما در صورت عدم فعالیت و حضور مستمر در سرور به مدت 1 ماه خانه ی شما به سرور فروخته شده و 60% هزینه ی فروش خانه به حساب بانکی اکانت شما واریز خواهد شد و در صورتی که شما 1 خانه داشته باشید تحت هیچ عنوان ریست نخواهد شد مگر اینکه اکانت شما به دلایل بالا محروم شود! مغازه:شما در صورت عدم فعالیت مستمر در سرور به مدت 1 ماه مغازه ی شما به سرور فروخته شد و 60% هزینه ی فروش مغازه به حساب بانکی اکانت شما واریز خواهد شد. نکته: در صورت محرومیت اکانت شما به دلایل بالا مغازه ی شما به نفع سرور ضبط خواهد شد.
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری