.Black_Killer. ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 سلام و عرض ادب من به این ادمین گفتم که من رو تی پی کن بانک و بی دلیل این ادمین من رو به مدت 15 دقیقه میوت داد من درخواست مدرک دارم. نوشته کل کل و توهین.من مدرک توهینی که کردم رو میخوام.اگه مدرک نفرستاد درخواست آن رنک دارم شاکی @[arad][shoon] خاطی @Communist مدرک ادمین های مربوطه @[.AQa.ErFaN.] @Alireza @AraZel @PriCe
Mr_GodGamer ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 فک کنم یه فحشی یه حرفی زدی چون تو چت مهدی هلپر ۱ تگت کرده و نوشته (با کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
.Black_Killer. ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 14 دقیقه قبل، GodGamerIran گفته است : فک کنم یه فحشی یه حرفی زدی چون تو چت مهدی هلپر ۱ تگت کرده و نوشته (با کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) من فقط گفتم هیف که استافی بعد منظور بد گرفتن
.Black_Killer. ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 16 دقیقه قبل، GodGamerIran گفته است : فک کنم یه فحشی یه حرفی زدی چون تو چت مهدی هلپر ۱ تگت کرده و نوشته (با کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟) بعد اون من درخواست آن رنکشو دارم
Mr_GodGamer ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 میکی جون بیا ببین این چی میگه من که نفهمیدم @Communist اگه مدرک نداری بگو یه کاریش کنیم
Mr_GodGamer ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 42 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است : بعد اون من درخواست آن رنکشو دارم عزیز من یه واژه خیلی معمولی گفتم اول ۵ روز بن شدم بعد آن بن دادن بعد ۲۰۰ دقیقه و خورده ای میوت خوردم میشه ۳ ساعت و خورده ای بعد تو سر ۱۵ دقیقه اومدی پست گزاشتی؟ رنک اینو پرایس داده و یه چیزی بود که صلاح دونسته
Homelander ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 1 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : من فقط گفتم هیف که استافی بعد منظور بد گرفت با عرض سلام ، عزیز دلم اون کلمه استاف که شما گفتید اشتباهه ، درست : استف . . . جهت اطلاعت گفتم ، ??
.Black_Killer. ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 3 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : با عرض سلام . درمورد مدرتکتون : شما باید عکس کامل از صفحه رو در سایت آپلود کنید. درصورتی که مدرکتون رو طی 18 ساعت آینده آپلود نکنید شکایت رد خواهد شد. العان آپلود میکنم
.Black_Killer. ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 3 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : با عرض سلام . درمورد مدرتکتون : شما باید عکس کامل از صفحه رو در سایت آپلود کنید. درصورتی که مدرکتون رو طی 18 ساعت آینده آپلود نکنید شکایت رد خواهد شد. اینم عکس کامل از صفحه https://s1.8pic.ir/uploads/Screenshot-۲۰۲۲-۰۷-۱۲-۱۲-۵۴-۵۵-۱۶۵-ru-unisamp-mobile-game.jpg
KinG.OF.Hell.2 ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 من خودم شاهدم که ایشون توهین به استف کرد اگه چت بالا رو نگاه کنید میبینید که من گفتم با کی ؟؟؟؟؟؟؟
.Black_Killer. ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در ۱ ساعت قبل، KinG.OF.Hell.2 گفته است : من خودم شاهدم که ایشون توهین به استف کرد اگه چت بالا رو نگاه کنید میبینید که من گفتم با کی ؟؟؟؟؟؟؟ من توهین نکردم فقط گفتم که هیف که استف هستی شما علکی منظور بود گرفتید
Mr_GodGamer ارسال شده در 22 تیر، 1401 ارسال شده در 22 تیر، 1401 در 11 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : من توهین نکردم فقط گفتم که هیف که استف هستی شما علکی منظور بود گرفتید الان این جمله که توهین به استف نمیشه و اگرم باشع من حساب نمیکنم (حیف که شما استف هستید) بعد یه چیزی فرم درست ننوشته چرا پست نمیبندید یکی دیگه باز کنه @[.AQa.ErFaN.]
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری