Mr_GodGamer ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @SibZamini نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @[FB].ReMinDeR نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : super visior مدارک شکایت: https://s6.uupload.ir/files/sa-mp-004_j6c6.png توضیحات: سلام این ریمایندر واقعا داره واقعا سوء استفاده میکنه آقا ما داشتیم با کلس پیدی میرفتیم هم کلنیمون فایت داد من کار داشتم یه مین afk شدم برگشتم دیدم بی دلیل 10 مین جیل داده و /report دادم و دیدم اهمیت نداد و علی رضا @Alireza سرور بود گفتم ریپورت بدم رسیدگی کنه تو چت میگه ریپورت الکی نده و رفتیم /fall و /adwizard 1 من روشن بود و تو فال باگ شد و خاموش نشد و این پلیر باج خواه و تهدید کن پیام داده 500 میل بده نرم شکایت کنم منم ریپورتش دادم و ایشون بی دلیل بنده رو وارن داده که ریپورت الکی میدی و بعدش اومدم سرور میگم چرا وارن دادی و دلیل های بی دلیل میاره و 10 مین به دلیل اسپم میوت میده که نهایتا تایم اسپم 2 تا 5 مینه که من نباید یادش بدم !!! رسیدگی رنک بالاتر و عرفان : @Alireza @MrHeSaM @[.AQa.ErFaN.] @MohammadReza @AraZel شما تو این تاپیک کاری نکن بقیه که تگ کردم پیگیری کنن 1
Alireza ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 درود. درخواست مدرک از ادمین مورد نظر @[FB].ReMinDeR بدرود
ReMinDeR ارسال شده در 21 تیر، 1401 ارسال شده در 21 تیر، 1401 درود 1- این پلیر این همه حرف زد ولی مدرکی از چیزایی که گفته نزاشته و همه مخصوصا پرایس از جو سازی ایشون و کلنش تو سرور در جریانن? به غیر از میوت که تو تصویر خودش هست اسپم کرده. 2- بنده بازم مدارکش میزارم حرفی مشکلی نباشه فقط بنده الان به سیستم دسترسی ندارم اون متن هایی که قبلا از لاگ کپی کردمو میزارم براتون تا برم مدارک اصلی بزارم. [21:42:47] {FF0000}[REPORT] {10f441}SibZamini(8) reported Amir_st(11).Number of reported Amir_st : 1 [21:42:47] {FF0000}[REPORT] {10f441}Reason: tahdid va baj khahi این مدرک ریپورت بی دلیل. [21:47:23] {66ccff}[VIP] {FFFFFF}[.GT.] SibZamini(8):{FFFFFF} {FFBABA}@[FB].ReMinDeR [21:47:27] {66ccff}[VIP] {FFFFFF}[.GT.] SibZamini(8):{FFFFFF} {FFBABA}@[FB].ReMinDeR [21:47:30] {66ccff}[VIP] {FFFFFF}[.GT.] SibZamini(8):{FFFFFF} {FFBABA}@[FB].ReMinDeR اینم مدرک اسپم تگ موفق باشید.
Mr_GodGamer ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 36 دقیقه قبل، [FB].TheMrAli گفته است : @Alireza مدرکی نمیبینم ک ثابت کنه این ی مین afk بود و تو اون عکسه ام اسپمش هس و با /adwizard رفته fall چیزی نمیبینم ک لازم ب مدرک باشه این فقط داره جو سازی میکنه فشار خورده سلام اول شما دخالت نکنید دوم پدربزرگم از مسجد اومد و چون درگیری تیمی بوده و موردی نداشته و رفتم درو باز کن ادامه درگیری سوم اسپم دادم چون ناحقی شده چهارم اد ویزارد وقتی بری ایونت اتوماتیک خاموش میشه و اوکیه ولی این دفعه رفتم باگ شد و خاموش نشد و گفتم بزار وین بشم اگه کسی ناراضی بود یه چند میل بدمشون جبران پول و اسکوری که بهم داد که شاید اونا وینر میشدن ولی این پلیر اومد و سوء استفاده کرد و باج خواهی و تهدید کرد که آره ندی میرم سایت و ریپورت میدم اینا که قضیه شو نوشتم پنجم انقد بی ادب تشریف دارید هم تو انجمن توهین میکنید و هم نیومده تو بازی تو /pm
Mr_GodGamer ارسال شده در 21 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 21 تیر، 1401 در 4 دقیقه قبل، [FB].ReMinDeR گفته است : درود 1- این پلیر این همه حرف زد ولی مدرکی از چیزایی که گفته نزاشته و همه مخصوصا پرایس از جو سازی ایشون و کلنش تو سرور در جریانن? به غیر از میوت که تو تصویر خودش هست اسپم کرده. 2- بنده بازم مدارکش میزارم حرفی مشکلی نباشه فقط بنده الان به سیستم دسترسی ندارم اون متن هایی که قبلا از لاگ کپی کردمو میزارم براتون تا برم مدارک اصلی بزارم. [21:42:47] {FF0000}[REPORT] {10f441}SibZamini(8) reported Amir_st(11).Number of reported Amir_st : 1 [21:42:47] {FF0000}[REPORT] {10f441}Reason: tahdid va baj khahi این مدرک ریپورت بی دلیل. [21:47:23] {66ccff}[VIP] {FFFFFF}[.GT.] SibZamini(8):{FFFFFF} {FFBABA}@[FB].ReMinDeR [21:47:27] {66ccff}[VIP] {FFFFFF}[.GT.] SibZamini(8):{FFFFFF} {FFBABA}@[FB].ReMinDeR [21:47:30] {66ccff}[VIP] {FFFFFF}[.GT.] SibZamini(8):{FFFFFF} {FFBABA}@[FB].ReMinDeR اینم مدرک اسپم تگ موفق باشید. عزیز لاگ سرور هست بنده خودم گفتم اسپم کردم و خودم تایید میکنم ولی نه ۱۰ دقیقه تایمش تا جایی که عرفان و رضا میگفتن مثلا ۲ یا ۵ دقیقه حالا این به کنار در رابطه با ریپورت خودتون دیدین که نوشتم باج خواهی و تهدید ولی به جای رسیدگی وارن دادید درسته برای چیته ولی پیام دادم که ببینی ولی رسیدگی نکردی اگه مدرک دیگه ای داری ۱۸ ساعت بهت وقت داده
ReMinDeR ارسال شده در 22 تیر، 1401 ارسال شده در 22 تیر، 1401 این مدرک اسپم شما مدرک afk شما @Alireza درخواست بستن پست.
Mr_GodGamer ارسال شده در 22 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 22 تیر، 1401 در 12 ساعت قبل، [FB].ReMinDeR گفته است : این مدرک اسپم شما مدرک afk شما @Alireza درخواست بستن پست. الان میخوام ببینم برای وارنت مدرک داری یا نه با اینکه 26 ساعت دقیق دیر مدرک آپلود کردی درخواست تایید شکایت دارم مدرک اسپم درسته و خودم قبول دارم مدرک ریپورت رو ارسال کردی و خودت دیدی دارم گزارش میکنم به علت باج خواهی و تهدید آدم اگه 3 بار ریپورت فیک بده وارن داره یه ابیوض کردی جیل الکی که ریپورت دادم اهمیت ندادی دوباره دادم که هم خودت ببینی و هم علیرضا که سرور بود بار سوم از یه پلیر ریپورت دادم کجاش فیک بوده؟ درخواست چک شدن پیام های بین من @SibZamini و @Amir_St @PriCe @MohammadReza
Mr_GodGamer ارسال شده در 22 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 22 تیر، 1401 در 11 ساعت قبل، GodGamerIran گفته است : گفتم بهت درگیری هم کلنی با من بوده و از کلن یا کلس دیگه ای نبوده الان میخوام ببینم برای وارنت مدرک داری یا نه با اینکه 24 و یکم بیشتر ساعت دیر مدرک آپلود کردی درخواست تایید شکایت دارم .
Mr_GodGamer ارسال شده در 23 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 23 تیر، 1401 در 3 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : درود. جهت ارسال مدرک از afk در فایت باید از پینگ و .. مدرک ارسال کنید. احتمال لگ بودن و تایم اوت شدن بالاست. همچنین مدرک فایت رو ارسال کنید ممکنه فردی که با وانتد قرمز نزدیک @GodGamerIran بوده Afk باشه. درود به شرفت
Mr_GodGamer ارسال شده در 23 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 23 تیر، 1401 خب بازم اینجا ابیوض میبینید بنده دارم تو تاپیک به پلیر کمک میکنم با رنک فیکش ۵ نمره اخطار داده که دخالت نکنید درخواست رسیدگی به اینم دارم @Alireza حرف عرفان درسته هیچ مدرک خاصی نداره که در فایت بوده باشم و بقیه حرف های ایشون
ReMinDeR ارسال شده در 23 تیر، 1401 ارسال شده در 23 تیر، 1401 پست بسته میشود تا نظم سایت بهم نریزید. و تا رنک هایه بالا رسیدگی کنند. اینکار ها نشونه سن پایین بودن شماست. Closed 1
ارسالهای توصیه شده