رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

ازم 510 میل کلاهبر داری کرد

.Black_Killer.

ارسال‌های توصیه شده

سلام و عرض ادب من خواستم خونه ی آیدی 220 رو از این شخص بخرم.به عرفان هم گفتم شاهد باشه اما عرفان بنا به دلیلی نتونست حضور یابه ولی می‌دونه من میخواستم با اون معامله کنم.خب بگذریم. اول گفت که من تازه واردم تو بازی و اینا اعتماد ندارم و اینا من گفتم اگه دزدی کردم بده سایت گفت من تازه واردان میگه سرور سایت داره باز منم گفتم اشکال ندارد پول رو زدم حسابش ولی طرف اسم اکانتش رو عوض کرد و خونه رو نداد اما چون خونه به نام اون بود اسم خودش رو خونه نوشته بود بعد اسم صاحب خانه عوض شد و العان میدونم اسمش رو به چی تغییر داده 

مدارک زدن پول به حساب شخص 

InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0%DB

InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B0%DB

عرفان جان پیگیری کن 

اسم قبلی خاطی 

[X]HAMID[D]

ایکس حمید دی 

و اسم العانش @[mehrab2020m]

و شاکی خودم @[arad][shoon]

درخواست برگشت پول من یا دادن خانه به من 

ادمین های مربوطه @[.AQa.ErFaN.] و @Alireza

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arenagame_samp

سلام فکر کنم این پلیر hamid xd یا مولتی پلیر skabard باشه یا یکی از آشنا ها چون دیدم دوتاشون ساعت ۲ صبح سرور بودن و بغل drug dealer که اونایی که میخوان چول در بیارن مولتی میارن

تگش کنید پاسخگو باشه

@[.AQa.ErFaN.] اگه آیدیشو داری تگ کن و پیگیری کن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GodGamerIran گفته است :

سلام فکر کنم این پلیر hamid xd یا مولتی پلیر skabard باشه یا یکی از آشنا ها چون دیدم دوتاشون ساعت ۲ صبح سرور بودن و بغل drug dealer که اونایی که میخوان چول در بیارن مولتی میارن

تگش کنید پاسخگو باشه

آره داداش مولتی همونه چون من از اون پرسیدم خونت کدومه گفت آیدی 220 ولی خونه به نام حمید هه خب العانم گفتم خونتو بهم نشون بده گفت کار دارم و وقت ندارم و نشون نداد در کل مولتی همونه 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است :

درود.

بنده به شما گفتم که پول رو به اکانت شخص مذکور واریز نکنید .

با این حال گوش نکردید و نتیجش هم مشاهده کردید.

با این حال ، چون بنده به عنوان واسطه حضور داشتم شکایت شمارو تایید میکنم و از شما انتظار دارم تا بررسی صبور باشید.

اوکیه

لینک به دیدگاه

بچه ها به این مدرک یک نگاه بندازید 

Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2-%DB%

خونه العان خورده به نام @[SKaBaRD]

اکانت مولتی این هستش مهراب بیست بیست

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است :

درود.

بنده به شما گفتم که پول رو به اکانت شخص مذکور واریز نکنید .

با این حال گوش نکردید و نتیجش هم مشاهده کردید.

با این حال ، چون بنده به عنوان واسطه حضور داشتم شکایت شمارو تایید میکنم و از شما انتظار دارم تا بررسی صبور باشید.

https://s1.8pic.ir/uploads/Screenshot-۲۰۲۲-۰۷-۱۳-۲۱-۱۷-۵۹-۶۷۸-ru-unisamp-mobile-game.jpg

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، GodGamerIran گفته است :

تگش کنید پاسخگو باشه

https://s1.8pic.ir/uploads/Screenshot-۲۰۲۲-۰۷-۱۳-۲۱-۱۷-۵۹-۶۷۸-ru-unisamp-mobile-game.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام و عرض ادب خدمت کادر آرنا گیم

اول بپردازیم به تهمت های ایشون

اک مولتی من در سرور اکانت رفیقمه با  اسم ایکس زوکو دی و میتونید از خودشم بپرسید وقتی اومد تو سرور که من هر موقع میخام با دو تا اک پلنت کنم میرم تو اکانت ایشون یا نه!

مسعله بعدی این که من موقع معامله اصلا انلاین نبودم تو سرور اصلا فردی به نام حمید ایکس دی نمیشناسم!

بعد این که من خونمو قرار بود به آراد بفروشم ولی سمپ   کرش شد و  منم دیگه نیومدم تو سرور وقتی ام اومدم آراد فقط گفت بیا خونتو ببینم منم چون داشتم ماشین هامو اکی میکردم نرفتم و گفتم کار دارم!

من 4 تا ماشین تو سرور دارم که جمعش میشه 3 میلیارد و یک خونه به ارزش 500 میلیون چرا باید بیام از یه تازه وارد کلاه برداری کنم؟

خلاصه که لطفا منو قاطی این مسعله  نکنید همونجور که سرور هر یک ساعت اعلام میکنه باید مراقب اموالت باشی تا اینجوری کلاه نره سرت و بقیه رو مقصر بدونی!

منم وقتی نمیدونستم و تازه وارد بودم یک شاپ به ارزش 600 میلیون رو از دست دادم و کلاه رفت سرم ولی کسی رو مقصر ندونستم لطفا رعایت کنید!

ممنونم از کادر فعال آرنا گیم!

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، [SKaBaRD] گفته است :

اک مولتی من در سرور اکانت رفیقمه با  اسم ایکس زوکو دی و میتونید از خودشم بپرسید وقتی اومد تو سرور که من هر موقع میخام با دو تا اک پلنت کنم میرم تو اکانت ایشون یا نه!

مسعله بعدی این که من موقع معامله اصلا انلاین نبودم تو سرور اصلا فردی به نام حمید ایکس دی نمیشناسم!

بعد این که من خونمو قرار بود به آراد بفروشم ولی سمپ   کرش شد و  منم دیگه نیومدم تو سرور وقتی ام اومدم آراد فقط گفت بیا خونتو ببینم منم چون داشتم ماشین هامو اکی میکردم نرفتم و گفتم کار دارم!

من 4 تا ماشین تو سرور دارم که جمعش میشه 3 میلیارد و یک خونه به ارزش 500 میلیون چرا باید بیام از یه تازه وارد کلاه برداری کنم؟

خلاصه که لطفا منو قاطی این مسعله  نکنید همونجور که سرور هر یک ساعت اعلام میکنه باید مراقب اموالت باشی تا اینجوری کلاه نره سرت و بقیه رو مقصر بدونی!

منم وقتی نمیدونستم و تازه وارد بودم یک شاپ به ارزش 600 میلیون رو از دست دادم و کلاه رفت سرم ولی کسی رو مقصر ندونستم لطفا رعایت کنید!

بیا خونه رو بده تا اینجارو منفجر نکرده

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، GodGamerIran گفته است :

بیا خونه رو بده تا اینجارو منفجر نکرده

من پولی نگرفتم که خونمو بفروشم بیاد پولشو بزنه خونه رو بدم بهش در ضمن این همیشه تو سایته به من چه  XD

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، [SKaBaRD] گفته است :

داداش اول خونه به نام کسی بود که ازش خریدم بعد العان به نام تو شده پس اون اک مولتی توعه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است :

داداش اول خونه به نام کسی بود که ازش خریدم بعد العان به نام تو شده پس اون اک مولتی توعه

تو خونه رو از پلیری به نام حمید خریدی بعد میگی اسمش مهراب بوده الان میگی این خونه توعه باید بدیش من؟

وقتی من پولی بابت خونه نگرفتم چرا خونمو بدم به تو؟

ببخشیدا ولی ببین چقد گیج بودی که طرف جلو منیجر سرور تبرت کرده حالا میخای پولشو از من بگیری!

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، [SKaBaRD] گفته است :

من پولی نگرفتم که خونمو بفروشم بیاد پولشو بزنه خونه رو بدم بهش در ضمن این همیشه تو سایته به من چه  XD

ببین الان پول تو حساب رفیقته اگه پولو پس ندی 510 میل منفی میخوری و هیچیم بهت نمیرسه

به اونم یا خونه رو میدن یا 510 میل

لینک به دیدگاه

درود

پست به دلیل اسپم و بهم ریختن نظم سایت فعلا بسته خواهد شد تا لاگ چک بشه.

و افرادی که در این پست دخالت کردند وارن خواهند گرفت.

!Closed

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...