.Black_Killer. ارسال شده در 16 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2022 سلام و عرض ادب من داشتم تو سرور برا خودم دور میزدم که یک نفر اومد و با c4 دیمج ام دادم و من پلیر سفید بود درخواست جایل شاکی @[__SHOON__] خاطی @Mester.BK مدارک https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۶_۱۶۰۲۰۲۴۷۹_odkf.mp4/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr_GodGamer ارسال شده در 16 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2022 نکته : دخالت نیست و کمک به پلیره سلام دوست عزیز چون مدرک شما در اندروید رکورد شده و در سمپ اندروید وانتد نشون داده نمیشه ، فکر نمیکنم مدرک شما قابل قبول باشه رسیدگی با شما @[.AQa.ErFaN.] @TruSt لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.Black_Killer. ارسال شده در 16 مهر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2022 در 16 دقیقه قبل، GodGamerIran گفته است : نکته : دخالت نیست و کمک به پلیره سلام دوست عزیز چون مدرک شما در اندروید رکورد شده و در سمپ اندروید وانتد نشون داده نمیشه ، فکر نمیکنم مدرک شما قابل قبول باشه رسیدگی با شما @[.AQa.ErFaN.] @TruSt من سفید بودم بابا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReMinDeR ارسال شده در 16 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، 2022 درود درسته وانتد شما معلوم نیس. پلیر خاطی به دلیل اینکه خودشون بدون وانتد بودند مجازات خواهد شد. !Closed لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده