.Black_Killer. 8 ارسال شده در 25 تیر 1401 سلام و عرض ادب من داشتم تو سرور برا خودم دور میزدم که یک نفر اومد و با c4 دیمج ام دادم و من پلیر سفید بود درخواست جایل شاکی @[__SHOON__] خاطی @Mester.BK مدارک https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۶_۱۶۰۲۰۲۴۷۹_odkf.mp4/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_GodGamer 1 ارسال شده در 25 تیر 1401 نکته : دخالت نیست و کمک به پلیره سلام دوست عزیز چون مدرک شما در اندروید رکورد شده و در سمپ اندروید وانتد نشون داده نمیشه ، فکر نمیکنم مدرک شما قابل قبول باشه رسیدگی با شما @[.AQa.ErFaN.] @TruSt به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 25 تیر 1401 در 16 دقیقه قبل، GodGamerIran گفته است : نکته : دخالت نیست و کمک به پلیره سلام دوست عزیز چون مدرک شما در اندروید رکورد شده و در سمپ اندروید وانتد نشون داده نمیشه ، فکر نمیکنم مدرک شما قابل قبول باشه رسیدگی با شما @[.AQa.ErFaN.] @TruSt من سفید بودم بابا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ReMinDeR 490 ارسال شده در 25 تیر 1401 درود درسته وانتد شما معلوم نیس. پلیر خاطی به دلیل اینکه خودشون بدون وانتد بودند مجازات خواهد شد. !Closed به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر