Mr_Money 7 ارسال شده در 30 تیر 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: @[$]HAJ_SHOON[$] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_Mr.PaRaDoX_ توضیحات: ایشون همون دزد 450 میل منه اکانتا مولتی که داخل پست قبل گذاشتم مال ایشونه پارادوکس و علی هم شاهدن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
L90 9 ارسال شده در 30 تیر 1401 دادا ساییدییییییییییییییی اصلا 600 میل میدیم بهت بس کن دیگه مدرک محکم داری رو کن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 30 تیر 1401 در 10 دقیقه قبل، [M]eow گفته است : دادا ساییدییییییییییییییی اصلا 600 میل میدیم بهت بس کن دیگه مدرک محکم داری رو کن اول که دخالت نکن دوم که مدارکش اپلود کردم قبلا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 30 تیر 1401 در 24 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: @[$]HAJ_SHOON[$] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_Mr.PaRaDoX_ توضیحات: ایشون همون دزد 450 میل منه اکانتا مولتی که داخل پست قبل گذاشتم مال ایشونه پارادوکس و علی هم شاهدن سلام و عرض ادب اگر مدرک دارید که اون اکانت مولتی من است لطفا تا 12 ساعت آینده تو همین پست ارسال نمایید با تشکر #تحمت_نزنیم!!!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 30 تیر 1401 در 7 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و عرض ادب اگر مدرک دارید که اون اکانت مولتی من است لطفا تا 12 ساعت آینده تو همین پست ارسال نمایید با تشکر #تحمت_نزنیم!!!! مدرکا پست قبل اپلود شده بقیش با ادمینا به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 30 تیر 1401 در 6 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : مدرکا پست قبل اپلود شده بقیش با ادمینا قصد اسپم ندارم ولی مدرک پست قبلی که میس زینب از شما دزدی کرد تو اون پست قرار دادید آره ولی من میگم مدرک اینکه میگی اون اکانت مولتی منه رو آپلود کنه و علکی تحمت نزن #chert va pert ngoo va madrak uplod kon به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A[z]M[s]I[r]R 232 ارسال شده در 30 تیر 1401 در 2 ساعت قبل، Mr_Money گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Mr_Money نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: @[$]HAJ_SHOON[$] نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @_Mr.PaRaDoX_ توضیحات: ایشون همون دزد 450 میل منه اکانتا مولتی که داخل پست قبل گذاشتم مال ایشونه پارادوکس و علی هم شاهدن درود. استف ارناگیم درحال رسیدگی و هم ایپی اکانت در لاگ سرور معلوم میشود @[.AQa.ErFaN.] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 30 تیر 1401 در 53 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : این یعنی من درست گفتم اره ؟؟؟ اکانت مولتی خودشه 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 30 تیر 1401 در 3 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : قصد اسپم ندارم ولی مدرک پست قبلی که میس زینب از شما دزدی کرد تو اون پست قرار دادید آره ولی من میگم مدرک اینکه میگی اون اکانت مولتی منه رو آپلود کنه و علکی تحمت نزن #chert va pert ngoo va madrak uplod kon بیاااااا بازم زبون درازی کن بیااااااااااا دیدی گفتم ؟؟؟ دیدی یا ندیدی ؟؟؟ همون دیشب فهمیدم که مثل چی ترسیده بودی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 9 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : سلام و عرض ادب در عکس بالایی شما فقط ای پی یک اکانت را مشخص کرده اید و ای پی اکانت میس زینب رو مشخص نکرده اید. شما باید ای پی هر دو را ببینید و اگر شبیه هم بود بن دهید و در غیر این صورت نمیتوانید بن بدهید و آن رنک میشوید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 8 ساعت قبل، Mr_Money گفته است : بیاااااا بازم زبون درازی کن بیااااااااااا دیدی گفتم ؟؟؟ دیدی یا ندیدی ؟؟؟ همون دیشب فهمیدم که مثل چی ترسیده بودی سلام و عرض ادب در عکس بالایی شما فقط ای پی یک اکانت را مشخص کرده اید و ای پی اکانت میس زینب رو مشخص نکرده اید. شما باید ای پی هر دو را ببینید و اگر شبیه هم بود بن دهید و در غیر این صورت نمیتوانید بن بدهید و آن رنک میشوید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A[z]M[s]I[r]R 232 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 2 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و عرض ادب در عکس بالایی شما فقط ای پی یک اکانت را مشخص کرده اید و ای پی اکانت میس زینب رو مشخص نکرده اید. شما باید ای پی هر دو را ببینید و اگر شبیه هم بود بن دهید و در غیر این صورت نمیتوانید بن بدهید و آن رنک میشوید درود. عزیزم اون ایپی که اون بالاست برای دو اکانت است که از ی ایپی استفاد میکنند @Alireza 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 3 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و عرض ادب در عکس بالایی شما فقط ای پی یک اکانت را مشخص کرده اید و ای پی اکانت میس زینب رو مشخص نکرده اید. شما باید ای پی هر دو را ببینید و اگر شبیه هم بود بن دهید و در غیر این صورت نمیتوانید بن بدهید و آن رنک میشوید بابا یکم ادب شعور احترام انسانیت دزدی کردی دستت هم رو شده بازم داری میزنی زیرش ؟ اگر همون شبی که دستت رو شد قبول میکردی خودت میومدی پولم میدادی هیچ کاریت نداشتم شکایتم نمیکردم ولی حالا که انقدر ادم بد ذاتی هستی تا بن شدن و ریست شدن کل اموالت نبینم دست بر نمیدارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Brave 29 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 15 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : داداش ایپی ها عوض میشه یا ثابته اگه ثابته ای پی مارو بزن ببینم چند تا اکانت داشتم @[.AQa.ErFaN.] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر