.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 سلام و عرض ادب شاکی @[$]HAJ_SHOON[$] خاطی @[.AQa.ErFaN.] من در بازی اسپم کردم چون در پست قبلی به من تحمت دزدی زدن من به عرفان گفتم بدون مدرک و اینا نمیتونی بن بدی و اگه خواستی هم بن بده بدون مدرک که من سایت بدم و آن رنک شی و اسپم کردم این شخص بجای میوت کردن من را 3 روز بن داده است و من درخواست آن رنک ایشان را دارم به علت سو استفاده از رنک و نوشتن دروغ در توضیحات بن ایشون نوشته است که من 3 تا وارن داشت ? و من تو عمرم کلن 1 وارن به علتی که یادم نیست داشتم و این از دروغ اولش و دروغ دومش نوشته دخالت در کار استاف من چه دخالتی در کار شما کرده ام ؟ من درخواست مدرک اینکه 3 تا وارن داشتم و دخالت در کار استاف را میخواهم و در غیر این صورت آن رنک بدهیدش با تشکر مدرک https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۲۲_۱۴۴۹۱۳۴۶۳_392c.mp4/ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 6 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و عرض ادب شاکی @[$]HAJ_SHOON[$] خاطی @[.AQa.ErFaN.] من در بازی اسپم کردم چون در پست قبلی به من تحمت دزدی زدن من به عرفان گفتم بدون مدرک و اینا نمیتونی بن بدی و اگه خواستی هم بن بده بدون مدرک که من سایت بدم و آن رنک شی و اسپم کردم این شخص بجای میوت کردن من را 3 روز بن داده است و من درخواست آن رنک ایشان را دارم به علت سو استفاده از رنک و نوشتن دروغ در توضیحات بن ایشون نوشته است که من 3 تا وارن داشت ? و من تو عمرم کلن 1 وارن به علتی که یادم نیست داشتم و این از دروغ اولش و دروغ دومش نوشته دخالت در کار استاف من چه دخالتی در کار شما کرده ام ؟ من درخواست مدرک اینکه 3 تا وارن داشتم و دخالت در کار استاف را میخواهم و در غیر این صورت آن رنک بدهیدش با تشکر مدرک https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۲۲_۱۴۴۹۱۳۴۶۳_392c.mp4/ @AraZel @PriCe @PaYaM @[FB].ReMinDeR @Alireza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 75 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 2 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و عرض ادب شاکی @[$]HAJ_SHOON[$] خاطی @[.AQa.ErFaN.] من در بازی اسپم کردم چون در پست قبلی به من تحمت دزدی زدن من به عرفان گفتم بدون مدرک و اینا نمیتونی بن بدی و اگه خواستی هم بن بده بدون مدرک که من سایت بدم و آن رنک شی و اسپم کردم این شخص بجای میوت کردن من را 3 روز بن داده است و من درخواست آن رنک ایشان را دارم به علت سو استفاده از رنک و نوشتن دروغ در توضیحات بن ایشون نوشته است که من 3 تا وارن داشت ? و من تو عمرم کلن 1 وارن به علتی که یادم نیست داشتم و این از دروغ اولش و دروغ دومش نوشته دخالت در کار استاف من چه دخالتی در کار شما کرده ام ؟ من درخواست مدرک اینکه 3 تا وارن داشتم و دخالت در کار استاف را میخواهم و در غیر این صورت آن رنک بدهیدش با تشکر مدرک https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۲۲_۱۴۴۹۱۳۴۶۳_392c.mp4/ تمام سرور از شما شاکین چرا؟ چون یا تو سایت داری اسپم میدی یا تو چت پابلیک سرور! اون لحظه عرفان داشت یکاری انجام میداد تو هم هی تگش میکردی میگفتی بنم کن الان از چی شاکیی؟ /: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 2 دقیقه قبل، [R]SKaBaRD[Z] گفته است : تمام سرور از شما شاکین چرا؟ چون یا تو سایت داری اسپم میدی یا تو چت پابلیک سرور! اون لحظه عرفان داشت یکاری انجام میداد تو هم هی تگش میکردی میگفتی بنم کن الان از چی شاکیی؟ /: اسپم که من کردم هق بن نداشت و باید میوت میداد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 22 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : با سلام . جهت یادآوری بنده به شما یک عدد وارن جهت جَو سازی و مزاحمت در کار استف دادم که با توجه به سابقه وارن شما که 2 وارن از قبل داشتید با وارن سوم شما 3 روز از سرور بن شدید. ☼ این اقدام شما باعث دخالت و ایجاد مزاحمت در کار استف سرور شده و به همین دلیل یک وارن گرفتید ☼ اسپم کردن شما و ایجاد اختلال در نظم مدیریت سرور میوت نداشته و این حرکت شما باعث دریافت یک وارن توسط بنده شد. و با توجه به این شکایت : و این تصویر : برای بنده ثابت شد که ای پی اکانت کلاهبردار و ای پی شما یکیه! بنابراین لاگ سرور توسط @Alireza یا شخص دیگری بررسی خواهد شد و در صورت تایید دزدی و کلاهبرداری مجازات مربوط به کلاهبرداری اعمال خواهد شد. سلام اگر سایت را در قسمت کنترل پنل چک کنید در لیست بن شده ها نوشته شده است که توسط عرفان بن شده ام و شما به من وارن ندادید مستقیما بن دادید و من درخواست آن رنک دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 در ۱ ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : اصلا اسپم مگه وارن داره ؟ میوت داره برا این هم من توضیح میخوام تا اونجایی که من میدونم اسپم میوت داره نه وارن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Brave 29 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 8 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است : اصلا اسپم مگه وارن داره ؟ میوت داره برا این هم من توضیح میخوام تا اونجایی که من میدونم اسپم میوت داره نه وارن درود ادمین گفته که مزاحمت در کار استف وارن داره و مدرک وارنتونم داره بهانتون چیه پس؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Brave 29 ارسال شده در 31 تیر 1401 انقد اسپممیدید که نوتیف میاد هی ادمین سری حلش کن پستو ببند به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 27 دقیقه قبل، Mester.BK گفته است : درود ادمین گفته که مزاحمت در کار استف وارن داره و مدرک وارنتونم داره بهانتون چیه پس؟ من مزاهم نشدم فقط اسپم دادم و اسپم میوت داره مزاحمت برای استاف به اسپم تو پی ام میگن ولی من تو چت معمولی اسپم کردم و این کارم میوت داره نه وارن و من درخواست آن رنک دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr.Brave 29 ارسال شده در 31 تیر 1401 اگه حرفت درست باشه ادمین ان رنک نمیشه وارن میگیره اگه حرفت درست نباشه همون بنو بگذرون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A[z]M[s]I[r]R 232 ارسال شده در 31 تیر 1401 در ۱ ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : من مزاهم نشدم فقط اسپم دادم و اسپم میوت داره مزاحمت برای استاف به اسپم تو پی ام میگن ولی من تو چت معمولی اسپم کردم و این کارم میوت داره نه وارن و من درخواست آن رنک دارم درود. شما اگر بیشتر از عرفان میفهمیدی اون آن رنک کنیم به شما رنک بدیم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 75 ارسال شده در 31 تیر 1401 در 5 ساعت قبل، .Amir_KinG. گفته است : درود. شما اگر بیشتر از عرفان میفهمیدی اون آن رنک کنیم به شما رنک بدیم XD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[NK].ArmorKING. 44 ارسال شده در 1 مرداد 1401 اقا خود شما مریضی که میگی بن نمیدی؟ تو دوس داشتی ک این کار رو کنی بعد ارفان بن بده بعد بیای بگی الکی منو بن داد هر استفی حق داره مدرکی داشته باشی که اقا ارفان مدرک قانع کننده ایی داشت لطفا اسپم نکنید اقا ارفان پست رو ببندید 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[NK].ArmorKING. 44 ارسال شده در 1 مرداد 1401 درضمن شما 2تا وان داشتید سومی رو ک گرفتید ادمین حق بن رو داشت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 1 مرداد 1401 در 3 دقیقه قبل، yonaa@1822 گفته است : اقا خود شما مریضی که میگی بن نمیدی؟ تو دوس داشتی ک این کار رو کنی بعد ارفان بن بده بعد بیای بگی الکی منو بن داد هر استفی حق داره مدرکی داشته باشی که اقا ارفان مدرک قانع کننده ایی داشت لطفا اسپم نکنید اقا ارفان پست رو ببندید من اسپم کردم گفتم شما که حالا به من تحمت زدید بن بدید من برم سایت بیاید مدرک تحمت تون را اراعه بدید و تمام به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[NK].ArmorKING. 44 ارسال شده در 1 مرداد 1401 در 9 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است : من اسپم کردم گفتم شما که حالا به من تحمت زدید بن بدید من برم سایت بیاید مدرک تحمت تون را اراعه بدید و تمام بن به خاطر وارن3 بوده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[NK].ArmorKING. 44 ارسال شده در 1 مرداد 1401 بعدش وقت استف رو هم گرفته بودی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر