.Black_Killer. 8 ارسال شده در 3 مرداد 1401 سلام و عرض ادب این آقا 4 تا عدد گفت که من اسکرین نگرفتم ولی 2 مین بعد 8 رقم اول شمارش رو گفت و فهمیدیم اون 4 تا عدد که گفته بود ادامه ی شمارشه شاکی @[$]HAJ_SHOON[$] @.[$]MaFia[$]. خاطی شاهد ماجرا @[FB]ALIARAS$ شاهد owner هستش مدارک شکایت https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۲۵_۰۸۴۲۳۵۸۹۴_wz5p.mp4/ درخواست vac ban با تشکر ادمین های مربوط @AraZel@[.AQa.ErFaN.] این ADV ای که طرف کرد مال 3 یا 4 روز پیش بود که یادم رفت آپلود کنم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[NK].ArmorKING. 44 ارسال شده در 3 مرداد 1401 اقا من شاهد بودم یکی گفت که شمارتو بده اونم قوانینو نمیدونست که نباید شماره بده و داد ایندفه به خاطر این که قوانینو نمیدونست ببخشیدش با تشکر اقا ارفان پست رو ببند و اسپم نکنید? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 3 مرداد 1401 در 5 دقیقه قبل، yonaa@1822 گفته است : اقا من شاهد بودم یکی گفت که شمارتو بده اونم قوانینو نمیدونست که نباید شماره بده و داد ایندفه به خاطر این که قوانینو نمیدونست ببخشیدش با تشکر اقا ارفان پست رو ببند و اسپم نکنید? اولن قوانین رو میدونست چون تا شماره داد از بازی رفت و تا العان هم آنلاین نشد درخواست وک بن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر