.Black_Killer. 8 ارسال شده در 3 مرداد 1401 سلام و عرض ادب من و داش مهدی [][M.N][] تو بازی بودیم که دیدیم تو شخصی در بازی بود و موقع در گیری بازی رو ترک میکرد اومد تو بازی و من گفتم که چرا از بازی میری گفت میتونم میرم و این قانون نیست گفتم که قانونه جایل داره گفت نیست بازم منم گفتم اصلا بیا یک معامله اگه این قانون بود تو باید بهم 500 میل بدی و اگر نبود من بهت 500 میل میدم و این یک قانون است و حتی میتوانید در قوانین عمومی سرور هم مشاهده کنید و اینم قانونش ترک کردن سرور موقع درگیری: از 5 تا 15 دقیقه زندان. AFK کردن موقع درگیری: از 5 تا 10 دقیقه زندان من درخواست دارم 500 میل از حسابش بگیرید و به من بدهید تا دیگه از قانون پیروی کنه و معامله علکی نکنه مدرک اینکه گفتیم اگه قانون بود باید 500 میل بدی https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۲۵_۲۱۲۲۱۹۹۲۷_8fxs.mp4/ خاطی @HAYKA شاکی @[$]HAJ_SHOON[$] ادمین های مربوطه @[.AQa.ErFaN.] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 3 مرداد 1401 1 پروفایل اسکی نرو خز شد ? 2 راس میگه این اقا همیشه موقع درگیری از بازی میره بیرون به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 3 مرداد 1401 در 17 دقیقه قبل، [][_]M[.]N[_][] گفته است : 1 پروفایل اسکی نرو خز شد ? 2 راس میگه این اقا همیشه موقع درگیری از بازی میره بیرون ?اسکی نرفتم دوچرخه رفتم? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر