.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 سلام و عرض ادب من درخواست آن رنک یک شخصی رو دارم که خیلی زیاددددد ابیوز میکنه شاکی @[$]HAJ_SHOON[$] خاطی @Mr_Money نزدیک 5 یا 6 بار رو من ابیوز کرد ولی اسکرین شات نگرفتم ولی از یکیش اسکرین شات گرفتم شاهد ماجرا @[R]SKaBaRD[Z] مدارک درخواست آن رنک چون نزدیک 5 یا 6 بار رو من ابیوز کردن با تشکر درخواست آن رنک ادمین مربوطه @[.AQa.ErFaN.] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 80 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 8 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و عرض ادب من درخواست آن رنک یک شخصی رو دارم که خیلی زیاددددد ابیوز میکنه شاکی @[$]HAJ_SHOON[$] خاطی @Mr_Money نزدیک 5 یا 6 بار رو من ابیوز کرد ولی اسکرین شات نگرفتم ولی از یکیش اسکرین شات گرفتم شاهد ماجرا @[R]SKaBaRD[Z] مدارک درخواست آن رنک چون نزدیک 5 یا 6 بار رو من ابیوز کردن با تشکر درخواست آن رنک ادمین مربوطه @[.AQa.ErFaN.] درسته من شاهدم پلیر آراد داشت چت میکرد این مستر مانی هی میوتش میکرد یا الکی کیلش میکرد 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 7 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : @Mr_Money دفاعیات خودتونو طی 6 ساعت ارسال کنید. من درخواست دارم که ss اسپم من رو ارسال کنه وگرنه آن رنک بشه چون نزدیک 6 بار رو من ابیوز کرد و من ازش شاکی ام و باید آن رنک بشود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 4 مرداد 1401 بفرمایید اینم ss از اسپم ایشون سه بار از کلمه admine استفاده کرده منم 2 مین میوت دادم بعدشم شخص skabard ایشون ان میوت کرد با پارتی بازی من از هر دو پلیر شکایت دارم از اراد برای شکایت الکی و بی اساس از شخص اسکابارد بخاطر پارتی بازی و abuse به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 4 مرداد 1401 @[.AQa.ErFaN.] اینم از مدرک به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 14 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : بفرمایید اینم ss از اسپم ایشون سه بار از کلمه admine استفاده کرده منم 2 مین میوت دادم بعدشم شخص skabard ایشون ان میوت کرد با پارتی بازی من از هر دو پلیر شکایت دارم از اراد برای شکایت الکی و بی اساس از شخص اسکابارد بخاطر پارتی بازی و abuse داداش این اسپمی که من کردم مال 2 یا 3 ساعت قبل از این بود که میوت ام کنی پس این حساب نیست و شاهد هم دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در هم اکنون، arad1388arad13 گفته است : داداش این اسپمی که من کردم مال 2 یا 3 ساعت قبل از این بود که میوت ام کنی پس این حساب نیست و شاهد هم دارم انسان بی سطح و بی فکر به ساعتا بازی ی نگاه بندار 12:15 میوت شدی !2:16 ان میوت شدی فاصلش کلا 1 دقیقس بعد تو میگی 2 3 ساعت ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر