.Black_Killer. 8 ارسال شده در 13 مرداد 1401 سلام و عرض ادب این شخص هر وقت جونش کم میشه سریع جونش رو پر میکنه با چیت اچ پی هک من چند بار خواستم این رو بزنم ولی ایشون اج دی خود را با چیت در میکند سریع شاکی @[$]ShOoN[1388] @[$]ShOoN[$] خاطی @WIZARD__PRO درخواست بن ادمین مربوطه @[.AQa.ErFaN.] https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۸۰۴_۱۱۳۴۵۳۱۱۴_u613.mp4/ مدرک ☝️☝️☝️☝️ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iSKaBaRD 81 ارسال شده در 13 مرداد 1401 @AghaErFaN این پلیر هزار تا اکانتش به خاطر چیت بن شده نمیخای بگی علیرضا وک بده؟ 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_RedBull_ 4 ارسال شده در 13 مرداد 1401 مطمین باشید فقط 3 روز تو سرورم و از بودن تو این سرور با پلیر ها و امین هایی مپل سما متنفرم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در 31 دقیقه قبل، WIZARD__PRO گفته است : اول اینکه شما غلط کردی از من شکایت کردی . دوم اینکه اخه اسکل اون hp هکه ؟ برو یکم بازی یاد بگیر cmd /sosis بود :|||||||| ۱.تو فیلم چیزی نشون نداد که از سی ام دی سوسیس استفاده کرده ۲.سوسیس کمی از جون رو پرر میکنه ولی در فیلم جون شما کامل پر شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 13 مرداد 1401 در ۱ ساعت قبل، WIZARD__PRO گفته است : اول اینکه شما غلط کردی از من شکایت کردی . دوم اینکه اخه اسکل اون hp هکه ؟ برو یکم بازی یاد بگیر cmd /sosis بود :|||||||| اولن رنک وی ای پی سی ام دی پر کردن جون نداره پس چیت بود و اینکه سی ام دی سوسیس کمی از جون رو پر میکنه و نه تمام جون رو به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 13 مرداد 1401 @[.AQa.ErFaN.] پیگیری نمیشه ؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر