رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

پست های پیشنهاد شده

سلام و عرض ادب این شخص هر ثانیه تو بازی رو هلپر مود است تا کیل نشود 

و اینکه هلپ رو هم بعد نیم ساعت می‌بنده اونم با بدبختی اگه هی بهش بگی نمیبنده تا روی هلپر مود باشه و حتی وقتی هلو رو می‌بنده هم رو هلپر مود میمونه و علکی دروغ میگه که من رو هاپ مودم 

العان عکس میبینیم 37 دقیقه هلپ باز شد و 42 دقیقه یعنی 20 دقیقه بعد هلپو بسته و میگه اگه مشکل داری /dets  

درخواست آن رنک 

شاکی @[$](ShOoN)=

@[$]ShOoN[$]  

خاطی 

@GodGamerIran 

مدارک شکایت 

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۸۰۴_۱۸۰۳۲۷۳۴۸_r0ly.mp4/

ادمین مربوطه @[.AQa.ErFaN.]

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp
در ۱ ساعت قبل، GodGamerIran گفته است :

درود

پست شما به این دلایل قابل قبول نیست

۱. طبق فرم شکایت از ادمین نیست

۲. مدارک رو به صورت فیلم و تکه ای از متن قرار دادید و کل عکس ها معلوم نیست که تاریخ و ساعت اون معلوم باشه و تصاویر کمی تار و بی کیفیته

۳. دخالت تو کار استف و ایشون گفت @TruSt

بنده هلپر ۱ هستم و سی ام دی های بنده موقعی باز میشه که تو هلپ باشم برای همین هلپ نمیبندم که بتونم یه ماشین موتوری هلیکوپری چیزی اسپاون کنم یا روی هلپر مود باشم

همچنین بنده چون اندرویدم روی هلپر مود میزارم که با کسی درگیر نشوم و کسی با بنده کاری نداشته باشد

داخل مدارکی که خودتون گذاشتيد مشخصه خودتون میک کل کردید اونم تو /h

سوالتون این بود چرا برای بعضیا آفر ۵۰ درصد تخفیف خرید رنک فعال شده و بنده جواب شما را دادم و وقتی نبستم هلپ رو شما تو چت میک کل کردید و تو /h هم میک کل کردید و غیره

درخواست بستن پست

@[.AQa.ErFaN.]

در صورتی ابیوض میشه که بنده پلیر رو آزار بدم یا با ماشین یکیو زیر کنم یا برم وسط درگیری و بنده هیچ کدوم از اینارو و هیچ کاره دیگه ای انجام ندادم

زیرکشی کار درستی نیست

سلام و عرض ادب این هم عکس کامل با تاریخ و ساعت تو عکس اول معلوم هست کی هلپ باز شد تو عکس آخر معلومه که کی هلپ رو بستی ?️

147f-Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2 

8a3f-Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2

8a3f-Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2 

34a9-Screenshot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B2

لینک به ارسال
در ۱ ساعت قبل، GodGamerIran گفته است :

درود

پست شما به این دلایل قابل قبول نیست

۱. طبق فرم شکایت از ادمین نیست

۲. مدارک رو به صورت فیلم و تکه ای از متن قرار دادید و کل عکس ها معلوم نیست که تاریخ و ساعت اون معلوم باشه و تصاویر کمی تار و بی کیفیته

۳. دخالت تو کار استف و ایشون گفت @TruSt

بنده هلپر ۱ هستم و سی ام دی های بنده موقعی باز میشه که تو هلپ باشم برای همین هلپ نمیبندم که بتونم یه ماشین موتوری هلیکوپری چیزی اسپاون کنم یا روی هلپر مود باشم

همچنین بنده چون اندرویدم روی هلپر مود میزارم که با کسی درگیر نشوم و کسی با بنده کاری نداشته باشد

داخل مدارکی که خودتون گذاشتيد مشخصه خودتون میک کل کردید اونم تو /h

سوالتون این بود چرا برای بعضیا آفر ۵۰ درصد تخفیف خرید رنک فعال شده و بنده جواب شما را دادم و وقتی نبستم هلپ رو شما تو چت میک کل کردید و تو /h هم میک کل کردید و غیره

درخواست بستن پست

@[.AQa.ErFaN.]

در صورتی ابیوض میشه که بنده پلیر رو آزار بدم یا با ماشین یکیو زیر کنم یا برم وسط درگیری و بنده هیچ کدوم از اینارو و هیچ کاره دیگه ای انجام ندادم

زیرکشی کار درستی نیست

سلام و عرض  ادب در مورد کل هم من دیدم 15 دقیقه گذشته و شما هلپ رو نبستید گفتم میدم سایت و اینا شما هم گفتید بده و برام مهم نیست و اینا پس ساکت ?️

لینک به ارسال
در 3 ساعت قبل، [$]ShOoN[$] گفته است :

سلام و عرض ادب این شخص هر ثانیه تو بازی رو هلپر مود است تا کیل نشود 

و اینکه هلپ رو هم بعد نیم ساعت می‌بنده اونم با بدبختی اگه هی بهش بگی نمیبنده تا روی هلپر مود باشه و حتی وقتی هلو رو می‌بنده هم رو هلپر مود میمونه و علکی دروغ میگه که من رو هاپ مودم 

العان عکس میبینیم 37 دقیقه هلپ باز شد و 42 دقیقه یعنی 20 دقیقه بعد هلپو بسته و میگه اگه مشکل داری /dets  

درخواست آن رنک 

شاکی @[$](ShOoN)=

@[$]ShOoN[$]  

خاطی 

@GodGamerIran 

مدارک شکایت 

https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۸۰۴_۱۸۰۳۲۷۳۴۸_r0ly.mp4/

ادمین مربوطه @[.AQa.ErFaN.]

@GodGamerIran ینی اینقد نوبی؟؟

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...