رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

پست های پیشنهاد شده

سلام خدمت تمامی مجموعه آرنا گیم و دوستان عزیز 
اول از همه میخواستم در خصوص شکایتی که از بنده شده یک سوال مطرح کنم ! 
مگر قرار نیست ما در سرور بهمون خوش بگذره؟ پس چرا بعضی از دوستان این لذت رو از سایر پلیر های جدیدی که با هزار تا امید و انگیزه وارد سرور آرنا گیم میشن از بین میبرین؟ آقای @mamad73 از من شکایت کردن بخاطر اینکه ایشون رو slap دادم و به اصتلاح از ادمینیم سو استفاده کردم میخواستم دلایلی که من ایشون رو slap دادم این بود :
1_پلیر های جدیدی که وارد سرور میشدن رو با استفاده از باگ اندروید و با استفاده از گان کیل میکرد و یا اونا رو با ماشین زیر میکرد و زیر ماشین نگهشون میداشت تا بمیرن(برای اثبات این امر 2 شاهد هم دارم)
2_دلیل دوم اینکه من مشکلی شاید با کیل کردن پلیر های جدید نداشته باشم ولی این شخص حتی مشکوک به استفاده از چیت بود چون حتی با اره برقی هم اتک نمیخورد و دو پلیری که من باهاشون دیشب بازی میکردم شاهد هستن!!

3_من داشتم به پلیر های جدید بازی یاد میدادم که این شخص مزاحمت برای ادمین ایجاد میکرد و نمیزاشت من اونارو راهنمایی کنم داشتم تمامی قوانین و نحوه بازی کردن رو بهشون یاد میدادم که با این کار حداقل 5 پلیر ثابت به سرور اضافه کردم
4_این شخص با استفاده از باگ بازی مجدد میگم که ماشین سوار میشد و با استفاده از گان و قفل ماشین بارها به من حمله کرد و من رو اتک داد که من هم مجبور شدم برای دفاع از خودم اون رو به نحوی از ماشین پیاده کنم،چون بارها بهشون گفتم که یا با استفاده از موتور اقدام به کیل کنه یا اینکه اصلا کیل نکنه چون همونطور که میدونید دستگاه اندروید ماشینش اتک نمیخوره!!

الان هم با وجود این شرایط من میتونم اثبات کنم که با کاری که دیشب کردم 5 پلیر جدید به سرور اضافه کردم و همون شخصی که من راهنماییش کردم تو بازی الان 5 تا از دوستانش رو هم به سرور ما آورده :}

• Like 1
  • Thanks 1

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp
در 2 ساعت قبل، morteza1380 گفته است :

سلام خدمت تمامی مجموعه آرنا گیم و دوستان عزیز 
اول از همه میخواستم در خصوص شکایتی که از بنده شده یک سوال مطرح کنم ! 
مگر قرار نیست ما در سرور بهمون خوش بگذره؟ پس چرا بعضی از دوستان این لذت رو از سایر پلیر های جدیدی که با هزار تا امید و انگیزه وارد سرور آرنا گیم میشن از بین میبرین؟ آقای @mamad73 از من شکایت کردن بخاطر اینکه ایشون رو slap دادم و به اصتلاح از ادمینیم سو استفاده کردم میخواستم دلایلی که من ایشون رو slap دادم این بود :
1_پلیر های جدیدی که وارد سرور میشدن رو با استفاده از باگ اندروید و با استفاده از گان کیل میکرد و یا اونا رو با ماشین زیر میکرد و زیر ماشین نگهشون میداشت تا بمیرن(برای اثبات این امر 2 شاهد هم دارم)
2_دلیل دوم اینکه من مشکلی شاید با کیل کردن پلیر های جدید نداشته باشم ولی این شخص حتی مشکوک به استفاده از چیت بود چون حتی با اره برقی هم اتک نمیخورد و دو پلیری که من باهاشون دیشب بازی میکردم شاهد هستن!!

3_من داشتم به پلیر های جدید بازی یاد میدادم که این شخص مزاحمت برای ادمین ایجاد میکرد و نمیزاشت من اونارو راهنمایی کنم داشتم تمامی قوانین و نحوه بازی کردن رو بهشون یاد میدادم که با این کار حداقل 5 پلیر ثابت به سرور اضافه کردم
4_این شخص با استفاده از باگ بازی مجدد میگم که ماشین سوار میشد و با استفاده از گان و قفل ماشین بارها به من حمله کرد و من رو اتک داد که من هم مجبور شدم برای دفاع از خودم اون رو به نحوی از ماشین پیاده کنم،چون بارها بهشون گفتم که یا با استفاده از موتور اقدام به کیل کنه یا اینکه اصلا کیل نکنه چون همونطور که میدونید دستگاه اندروید ماشینش اتک نمیخوره!!

الان هم با وجود این شرایط من میتونم اثبات کنم که با کاری که دیشب کردم 5 پلیر جدید به سرور اضافه کردم و همون شخصی که من راهنماییش کردم تو بازی الان 5 تا از دوستانش رو هم به سرور ما آورده :}

نقل قول

FF0000

درود

پلیر اندروید  فقط حق داره با گان ارره کسیو کیل بده و با گان دیگه ای حق نداره اگر دوباره اینو مشاهده کردید اسکرین شات بگیرید و داخل سایت   مثل طبق فرم شکایت کنید  و عکس او قرار بدید تا پلیر خاطی جیل شود  و بابت پلیر جذب کردن شما ممنون بنده بخاطر این کار شما از حساب شخصی خودم مبلغی به حساب شما خواهم واریز کرد ❤️ 

لینک به ارسال
در 49 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است :

درودتان.

درباره پلیر هایی که به سرور آوردید فردا با شما صحبت هایی خواهد شد و در صورت تایید  جوایزی داده خواهد شد.

نیازی نیست اینطور که معلومه داخل سرور پر از پرو پلیر های سمپ هستش و من جایی ندارم پلیر که چه عرض کنم بلکه بچه سن بگم بهتره!! کسایی که هنوز فرق چیت با باگ رو نمیدونن شدن owner سیستم البته انتظاری غیر از این هم نمیشه داشت ? منو به اتهام چیت از سرورتون انداختن بیرون که البته حق میدم چون وقتی دوبار کیل میشن فکر میکنن طرف چیت داره در صورتی که من با comounist یا mori_evil یا خیلی از پلیر های دیگه که دوئل دادم چیت نداشتم ولی وقتی با stranger دوئل دادم چیت دارم ? چی بگم والا مشکل از یجای دیگست !!! 

لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، [E]M.N[L] گفته است :

FF0000

درود

پلیر اندروید  فقط حق داره با گان ارره کسیو کیل بده و با گان دیگه ای حق نداره اگر دوباره اینو مشاهده کردید اسکرین شات بگیرید و داخل سایت   مثل طبق فرم شکایت کنید  و عکس او قرار بدید تا پلیر خاطی جیل شود  و بابت پلیر جذب کردن شما ممنون بنده بخاطر این کار شما از حساب شخصی خودم مبلغی به حساب شما خواهم واریز کرد ❤️ 

دوست عزیز من بخاطر رفتار نامناسب owner و همینطور بی سوادیشون نسبت به قواعد انتی چیت سرور یا نو دمیج بودن تو سرور یا اصن ندونستن امکان استفاده از pc_mobile دیگه راغب به خرید محصولات arenagame یا حتی کمک کردن به پلیر های دیگه تو سرور نیستم!!! چون این پلیر با بی ادبی تمام به من تهمته استفاده از چیت زد در صورتی که من اگه نو دمیچ بودم با اره کیل نمیشدم یا سایر پلیر های دیگه مثل @Arnold_Royce نمیتونستن منو کیل لیست کنن ولی با این وجود owner stranger به بازداشتگاه پلیس اومدن و وقتی من ایشون رو جایل کردم به من تهمته استفاده از چیت زدن ? و من رو 3 روز بن کردن که با این حساب یعنی مجموعه آرنا گیم به نمایندگی stranger  تمایل به استفاده من از حسابم داخل آرنا گیم رو نداره و من لطف بزرگی که خدا بهم کرد امروز تو شاپ گیم پکیج super star رو نخریدم چون فکر میکردم سطح اطلاعات گیمینگ پلیرای این سرور زیاده!! 
 البته معذرت میخوام بابت اینکه جمع میبندم ولی از قدیم گفتن 2 تا سیب خراب ی جعبه رو خراب میکنه !! 

@AraZel @ArAzelA @MohammadReza و همینطور سوپر ویژور erfan و خود شما که  من سطح بازیشوتونو مدت این مدت تا حدودی دیده بودم کامل نه ولی حداقل نحوه برخوردتون رو دیده بودم 

لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، morteza1380 گفته است :

دوست عزیز من بخاطر رفتار نامناسب owner و همینطور بی سوادیشون نسبت به قواعد انتی چیت سرور یا نو دمیج بودن تو سرور یا اصن ندونستن امکان استفاده از pc_mobile دیگه راغب به خرید محصولات arenagame یا حتی کمک کردن به پلیر های دیگه تو سرور نیستم!!! چون این پلیر با بی ادبی تمام به من تهمته استفاده از چیت زد در صورتی که من اگه نو دمیچ بودم با اره کیل نمیشدم یا سایر پلیر های دیگه مثل @Arnold_Royce نمیتونستن منو کیل لیست کنن ولی با این وجود owner stranger به بازداشتگاه پلیس اومدن و وقتی من ایشون رو جایل کردم به من تهمته استفاده از چیت زدن ? و من رو 3 روز بن کردن که با این حساب یعنی مجموعه آرنا گیم به نمایندگی stranger  تمایل به استفاده من از حسابم داخل آرنا گیم رو نداره و من لطف بزرگی که خدا بهم کرد امروز تو شاپ گیم پکیج super star رو نخریدم چون فکر میکردم سطح اطلاعات گیمینگ پلیرای این سرور زیاده!! 
 البته معذرت میخوام بابت اینکه جمع میبندم ولی از قدیم گفتن 2 تا سیب خراب ی جعبه رو خراب میکنه !! 

@AraZel @ArAzelA @MohammadReza و همینطور سوپر ویژور erfan و خود شما که  من سطح بازیشوتونو مدت این مدت تا حدودی دیده بودم کامل نه ولی حداقل نحوه برخوردتون رو دیده بودم 

درود

اگر شکایتی دارید از ادمین خاطی طبق فرم شکایت کنید و در صورت ندادن مدرک ادمین به مدتی انرنک خواهد شد.!

لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، RASA.TN گفته است :

با سلام قصد دخالت ندارم.

ولی ب قول گاد گیمر ایران abuser زیاد شده..

یکیش همین ارازل ک 3 بار بن و جیلم کرده بدون مدرک با توجه ب این پست  https://arenagame.ir/forum/topic/5759-بن-بی-دلیل-و-ندادن-مدرک-برای-بار-3/

یکی از دلایی ک مدیر کلا و فالکونا زیاد انلاین نمیشه به خواطر سنشونه .. مثلا یکی همین @AraZel ک با 30-40 سال سن حتما سرش ب زنو بچه گرمه واس همین انلاین نمیشه..

جناب @MohammadReza شما باس افراد کم سن مثلا 22 سال ب پایین انتخاب کنید ب عنوان مدیر کل. یا فالکن یا اصن هرچی.. ک وقته ازاد زیادی داشته باشه و مدام در سرور انلاین باشه !

و خودتونم سعی کنید در سرور یا انجمن حضور پیدا کنید تا جلوی اونایی ک پارتی بازی میکنن رو بگیرید. با تشکر.

و درباره لانچر هم باید بگم. چیتر در هر حالت چیتره ! و اگرم لانچر بزارن واس سرور بازم چیت میزنه ! یکیش خودم ک همه چیز دارم.. ?

خلاصه ک امیدوارم همه این چیزا درست شه.. و سرورو مدیرای با تجربه اداره کنن.

یکی همین @GodGamerIran سنش نصبت ب مدیر کلا کمه ولی یجوری حرف میزنه.. جوری قانون میزاره ک ادم کیف میکنه. با فرهنگو.. فهمیده.

ب نظرم ایشنون رنک خوب مثلا سوپر ویسور یا فالکن بگیرن.. میتونن ب بهترین شیوه سرورو اداره کنن و چیتر هارو تا حد زیاد کم کنن.

با تشکر از ایشون @GodGamerIran ❤️

بدرود.

سلام 
بنده هم با این نظر موافقم ، الان در حال حاضر بنده 2 روز است که بخاطر اشتباه یک owner بن شدم و خواستار اینم که با فرد خاطی برخورد مناسب بشه!!! مدارکی دارم که اثبات میکنه افرادی که من به سرور اضافه کرده بودم در نبودن من و همینطور آشنا نبودن کامل هلپر ها  به نحوه پلی دادن با اندروید در سرور و همینطور کمبود هلپر یا ادمین در سرور متاسفانه خیلی از دوستان دارن تو سرور های دیگه فعالیت میکنند  در صورتی که در حال حاضر سرورهای فعال دزد و پلیس در ایران فقط آرنا گیم در دسترس دارند و اگه یک مدیریت درست و یک تیم هلپر قوی و owner و admin هایی داشته باشه که بیشتر کمک کننده باشند تا رئیس بنظرم سرور پیشرفت بزرگی میکنه و مثل سابق میتونه بدرخشه ، الان با این شرایط شاهد افرادی هستیم که در نبودن لانچر سو استفاده میکنند و با استفاده از چیت بسیاری از پلیر ها رو از سرور فراری میدن بنظرم
من در حال حاضر دسترسی به سرور ندارم خواهشا زودتر رسیدگی بشه!!  

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...