[BM].Mr.Bug 144 ارسال شده در 6 شهریور 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Wolverine نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:@[E]lx اک فیک @Xenon نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Stranger _ @VeNuMuS @Communist رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : مدارک شکایت: تو فیلم مشخصه? https://uupload.ir/view/screenrecorder-2022-08-28-00-15-11-163(0)_0pzc.mp4/ اینم مدرک عکس پینگش? اصلنم پینگش بالا نبوده و لگ نبود ! چیت نو دمیجش واضحه بار اولشم نیست ! ادمین مربوطه: @MohammadReza @NyCtoPhiLe @ErFaWn درخواست بن ! توضیحات: یارو Elx اک فیک Xenon . . . با اک فیک میاد چیت نو دمیج میزنه تو فیلم مشخصه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
(SPR)ALIARA$$ 6 ارسال شده در 6 شهریور 1401 سلام و درود بله بنده خودم شاهد تمامی چیت های نو دمج و ایم ایشون چندین بار بوده ام و شاهد این ماجرا هم دیروز بودم درخواست بن این پلیر های بی شعور که موجب به هم ریختگی سرور شده اند را دارم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Truth. 53 ارسال شده در 6 شهریور 1401 باسلام من هم شاهد بودم در گان شاپ ۲ فایت میدادیم با ارره دمیج نمیشد لطفا پیگیری کند @NyCtoPhiLe @ErFaWn به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر