amir.reza0099 ارسال شده در 6 شهریور، 1401 ارسال شده در 6 شهریور، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[$]ShOoN[$] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @NyCtoPhiLe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manger مدارک شکایت: توضیحات: تویه عکس اول میبینید یکی دیگه فش داده بعد میاد منو میوت میکنه ? تو عکس دوم هم میبینیم که دارم برا خودم همینجوری دور میزنم که یک دفعه slapped میده ? درخواست آن رنک @[.AQa.ErFaN.]
amir.reza0099 ارسال شده در 6 شهریور، 1401 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1401 در 8 دقیقه قبل، NyCtoPhiLe گفته است : عرض ادب بله قبول دارم که میوت شدید اما اگر عرفان جان لاگ رو چک کنن میبینن که ۳ثانیه بعدش آن میوتتون کردم و reason هم زدم که اشتباه شده و ایدیتون رو اشتباه زدم دوست عزیز درهرصورت اکر موجب ناراحتیتون شد از شما عذر میخوام Slapped هم اشتباه کردی ؟؟؟؟؟
amir.reza0099 ارسال شده در 6 شهریور، 1401 سازنده ارسال شده در 6 شهریور، 1401 در ۱ ساعت قبل، NyCtoPhiLe گفته است : اسلپ رو دوست عزیز ادمین ها برای اخطار به یک بازیکن استفاده میکنن ضمن اینکه اکه به شاتی که فرستادید دقت کنید اسلپ رو بنده دیشب انجام دادم و در چت 3 بار اسم شمارو تگ کردم که باهاتون صحبت کنم و بگم که با اندروید در مقابل پی سی فایت ندید ولی شما اصلا جواب تگ های بنده رو در چت نمیدادید و بنده مجبور شدم برای اخظار و تلنگر اسلپتون بدم ظبق قوانین میوت بودم خب
ارسالهای توصیه شده