amir.reza0099 0 ارسال شده در 6 شهریور 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @[$]ShOoN[$] نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @NyCtoPhiLe نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ✓✓✓✓✓✓✓✓✓✓ رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manger مدارک شکایت: توضیحات: تویه عکس اول میبینید یکی دیگه فش داده بعد میاد منو میوت میکنه ? تو عکس دوم هم میبینیم که دارم برا خودم همینجوری دور میزنم که یک دفعه slapped میده ? درخواست آن رنک @[.AQa.ErFaN.] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir.reza0099 0 ارسال شده در 6 شهریور 1401 در 8 دقیقه قبل، NyCtoPhiLe گفته است : عرض ادب بله قبول دارم که میوت شدید اما اگر عرفان جان لاگ رو چک کنن میبینن که ۳ثانیه بعدش آن میوتتون کردم و reason هم زدم که اشتباه شده و ایدیتون رو اشتباه زدم دوست عزیز درهرصورت اکر موجب ناراحتیتون شد از شما عذر میخوام Slapped هم اشتباه کردی ؟؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir.reza0099 0 ارسال شده در 6 شهریور 1401 در ۱ ساعت قبل، NyCtoPhiLe گفته است : اسلپ رو دوست عزیز ادمین ها برای اخطار به یک بازیکن استفاده میکنن ضمن اینکه اکه به شاتی که فرستادید دقت کنید اسلپ رو بنده دیشب انجام دادم و در چت 3 بار اسم شمارو تگ کردم که باهاتون صحبت کنم و بگم که با اندروید در مقابل پی سی فایت ندید ولی شما اصلا جواب تگ های بنده رو در چت نمیدادید و بنده مجبور شدم برای اخظار و تلنگر اسلپتون بدم ظبق قوانین میوت بودم خب به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر