Amir ارسال شده در 15 شهریور، 1401 ارسال شده در 15 شهریور، 1401 درود و عرض ادب خونه من و چندین خونه ی دیگه بعد از ریستارت شدن سرور کلا پاک شدن، به طوری که اصلا گزینه ای برای نشون دادن آیدی و اطلاعات خانه و یا امکان ورود به خانه وجود نداره ! این خونه قبلی آقا عرفان بود و ایشون هم شاهدن که من اینجارو خریده بودم. مدرک از زمان دقیق خرید خانه به قیمت 620 میلیون سیامدی /spawn بعد از خرید مدرک دیگر جهت اثبات و وضعیت فعلی خانه آیدی خانه 214 بود. حتی اگر خونه هم برنگرده پول خریدشم بک بدید اوکیه. این موضوع رو در تلگرام به آقای محمدرضا و علی پرایس گفتم ولی پیگیری نشد گفتم بزارم سایت شاید فرجی شد ? و همچنین این بلا فقط سر خونه من نیومده پایین یه چندتا مدارک میزارم که قبلا خونه بودن ولی الان ... ! خانه مربوط به @GodGamerIran که در این پست خودشون توضیح دادن و کل خونه های پشت کازینو خواهشا رسیدگی کنید کلی متضرر شدیم ! @MohammadReza @PriCe @MrHeSaM @AraZel @[.AQa.ErFaN.] 1 2 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 16 شهریور، 1401 مدیرکل ارسال شده در 16 شهریور، 1401 لاگ موجود است در صورت اطمینان 100درصد، به تلگرام پیام بدید. درصورت فیک بودن مدارک، اکانت مسدود میشود.(به دلیل تایم بر بودن بررسی لاگ ممکن است به طول انجامد.) 4
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری