NULL. ارسال شده در 3 مهر، 1401 ارسال شده در 3 مهر، 1401 سلام من مود ماشین ریختم توی فایل gta3 از اون موقع fps کمی دارم برنامه ای هست که رفع کنه لگو؟
0 NULL. ارسال شده در 3 مهر، 1401 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 1401 در 12 دقیقه قبل، GodGamerIran گفته است : سلام کلا مود های ماشین لگ میکنن بازی رو اگه میخواید که فایل های اصلی بازی رو برگردونید و ماشین اصلی بازی رو بریزید به بنده بگید در کنارش اگه خواستید سیستم رو چک میکنم که لگ شما رو کم کنع مشخصات سیستم و ویندوز رو بگید و داخل بازی خبرم کنید ببین من از جی تی ای بک اپ داشتم جی تی ایو یه بار حذف کردم دوباره نصب کردم ولی مودارو دارم Sistem: windows 8.1 Pro 64Bit CPU: 2.70 GHZ 2Cores memory: 6GB Hard Disk: 500GB Card Graphick: نمیدونم
0 DieEmpty ارسال شده در 3 مهر، 1401 ارسال شده در 3 مهر، 1401 در 34 دقیقه قبل، [_Ninja_] گفته است : سلام من مود ماشین ریختم توی فایل gta3 از اون موقع fps کمی دارم برنامه ای هست که رفع کنه لگو؟ https://www.aparat.com/v/Oa0SB این فیلمو ببین تا حدودی مشکلتو برطرف می کنه
0 Thiery_Henry ارسال شده در 4 مهر، 1401 ارسال شده در 4 مهر، 1401 در 14 ساعت قبل، [_Ninja_] گفته است : سلام من مود ماشین ریختم توی فایل gta3 از اون موقع fps کمی دارم برنامه ای هست که رفع کنه لگو؟ مد که کلا لگ میکنه بستگی به گرافیک بازی و اف پی اس لیمیتت داره
سوال
NULL.
سلام من مود ماشین ریختم توی فایل gta3
از اون موقع fps کمی دارم
برنامه ای هست که رفع کنه لگو؟
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری