iAm.Boss 6 ارسال شده در 4 مهر 1401 با سلام خدمت مدیران عزیز و تیم استف زحمتکش. بنده چند تا پیشنهاد پشم ریزان دارم ? ۱_باز سازی شغل های سرور و افزایش تعداد اسکور و پول آن ها. چون واقعا بعضی از شغل اسکور کمی دارن! مثل شغل خلبانی به جای دادن ۲ اسکور ۴یا۵ تا اسکور بدهد ۲_ فیکس کامل باگ شغل کاشتن گیاه! از وقتی نمیشه گیاه دیگرانو برداشت. در عوض اگه نتت رف یا کیک میشی گیاه به اسم پلیر دیگری ثبت میشه و پولت ب چوخ میره! ۳_افزودن شغل جدید به سرور! مثل جاب آتش نشانی ، جاب چمن زنی ، جاب نظافت چی و.. ۴_افزودن خانه های بیشتر به سرور. ۵_افزودن مکان های جدید برای دزدی مثل جواهر فروشی یا معدن طلا و .. ۶_افزودن اسکین بیشتر به اسکین شاپ. ۷_افزایش تایم رنت اسکین (به جایه ۱هفته ای بتونی یک ماهه رنت کنی!) ۸_هرکی مغازه Rent Skin Shop رو بخره بتونه اسکین باگ رایگان رنت کنه! یا با نصف قیمت رنت کنه! ۹_هرکی مغازه بانک ۱ و یا ۲ رو داشته باشه از ۱ساعت ب ۱ ساعت واسش ۵میلیون پول بیاد. ۱۰_افزودن سیستم هد شات ۱۱_افزودن لانچر به سرور جهت جلوگیری از زدن چیت ۱۲_امکان تبدیل سنگ قیمتی به طلا (مثلا ۵۰ سنگ یک طلا بدهد) ۱۳_افزودن آبجکت های بیشتر برای اسکین ۱۴_و.. زیاد پیشنهاد دارم ولی ذهنم نمیکشه? امید وارم عملی باشه. با تشکر. امضا: KinG RaSa_Tn @MohammadReza 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Boy 269 ارسال شده در 4 مهر 1401 هنوز اینا رو گفتن چک میکنم اوکی میکنم خب کو؟؟؟؟ تاریخ پست و نگاه کردید ؟؟ 1 سال پیش ? اگه دوباره پست هارو پاک نکنید Xd 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر