The__Wise ارسال شده در 27 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2022 شاکی Koouros خاطی @OveRDieD شاهد Lionheart , Jaliloo_khezri , Rasa , Future , erlich رنک ادمینی که از ان شکایت دارید منیجر یا فالکن توضیحات: با سلام دیروز عصر اکانت بنده بی دلیل به مدت سه روز از سرور محروم شده که برای بار دوم ادمین خاطی بنده رو به دلیل اسرار دوستانش در سرور بنده رو بن کردن و در صورتی که بهشون گفتم مدرک بدید هیچ توجهی نکردند از ادمین @OveRDieD درخواست مدرک دارم با تشکر @PriCe @Alireza @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KuRoSh ارسال شده در 27 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2022 سلام . بنده شمارو REPORT کردم و فالکن فریز کرد برای pc check و شما به خاطر اینکه با ادمین همکاری نکردید بن شدید . توجه داشته باشید شما به خاطر cheat no dmg , no reload ریپورت شدید !!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
JolaM ارسال شده در 27 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، 2022 سلام و عرض ارادت بار ها ما تاکید کرده ایم ما بی دلیل کسی رو از سرور و سرگرمی محروم نخواهیم کرد ! همونطور که مشخصه بارها بازیکنان سرور Vote/ و Report/ و پی ام اعلام کردن شما چیت میزنید ! با توجه به قوانین سرور من شمارو فریز کردم تا پی سی چک بشید اما شما توجهی نکردید ! ( لطفا جهت رفاح خودتون از هرگونه Cheat , Hack استفاده نکنید تا ما مجبور به محروم کردن شما نشیم ) ادمین های تگ شده شما تا برسی این موضوع و جهت جلوگیری از فحاشی با توجه به اخطار پلیس فتا تایپیک بسته میشه ! با احترام تمام Cʟᴏsᴇᴅ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده