_CJ 7 ارسال شده در 14 آبان 1401 شاکی : ALiDyNaMiC خاطی : @HaDi شاهدان : All مدارک : توضیحات : درخواست مدرک 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 15 آبان 1401 درود در مدرک کاملا واضح هست ! https://s6.uupload.ir/files/sa-mp-062_ayk8.png به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
_CJ 7 ارسال شده در 16 آبان 1401 درود ما اصلا تو فایت نبودیم ماشین شما اصلا دمیج نشده من هم اصلا دمیج نشدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Demeter 59 ارسال شده در 16 آبان 1401 تو فایت بودیم از تایم ای اف کی ات معلومه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 38 ارسال شده در 16 آبان 1401 قسط دخالت در پستو ندارم ولی در قوانین نزده 9 ثانیه جیل داره و از دمیج پلیر و دود ماشین معلومه از دور اومدن شانسی دیدن afk اسکرین شات گرفتن و 1 نگاهی به اسکرین شات demeter کنید چند بار گرفته یعنی با تایم هادی که 9 ثانیس یکیه اگه باهاش درگیر بودن تو 1 ثانیه میگرفتن فقط خواستم بگم که از دور اومدن دیددن Afks اسکرین شات گرفتن همین :} به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BaNoo 211 ارسال شده در 16 آبان 1401 قصد دخالت ندارم ولی اسکرین شات از مدارک محکم حساب نمیشه و باید فیلم فایت موجود باشه دمیج پلیر که فوله و ای اف کا هم ۱۲ ثانیه گذشته حداقل از ثانیه ۱ اسکرین بدین شاید مدرک محکم تری باشه با تشکر از مسئول سایت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Demeter 59 ارسال شده در 16 آبان 1401 این اولین اسکرین شات که پلیر وسط فایت ای اف کی باگ میزنه و ما جلو میفتیم ازش این دومین اسکرین که بر میگردیم تا مدرک جیلش رو بگیریم و این از سومی که زمان ای اف کی 7 ثانیس و زمان کافی برای دور زدن ما و رسیدن به پلیر خاطی رو نشون میده (زمانی که پلیر ای اف کی باگ میزنه نمیشه اسکرین با زمان کمتری انتظار داشت) فکر کنم دیگه حرفی نمونه و زمانش هست که تاپیک بسته بشه بدرود @OveRDieD @[.AQa.ErFaN.] به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 38 ارسال شده در 16 آبان 1401 در 1 دقیقه قبل، Demeter گفته است : این اولین اسکرین شات که پلیر وسط فایت ای اف کی باگ میزنه و ما جلو میفتیم ازش این دومین اسکرین که بر میگردیم تا مدرک جیلش رو بگیریم و این از سومی که زمان ای اف کی 7 ثانیس و زمان کافی برای دور زدن ما و رسیدن به پلیر خاطی رو نشون میده (زمانی که پلیر ای اف کی باگ میزنه نمیشه اسکرین با زمان کمتری انتظار داشت) فکر کنم دیگه حرفی نمونه و زمانش هست که تاپیک بسته بشه بدرود حاجی دهنت xDDDDDDDDDDD اقا ادمین خودتی خودت من حرفی ندارم کامل مشخصا درگیرن اضلا Hp 0 کامل XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Demeter 59 ارسال شده در 16 آبان 1401 در 2 دقیقه قبل، Mmdalii گفته است : حاجی دهنت xDDDDDDDDDDD اقا ادمین خودتی خودت من حرفی ندارم کامل مشخصا درگیرن اضلا Hp 0 کامل XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD تا جایی که یادم میاد قبلا کسی حق نداشت تو تاپیکی که بهش مربوط نیست دخالت کنه. قوانین عوض شده؟ لطفا سرت تو کار خودت باشه سرور ادمین داره بررسی میکنن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 38 ارسال شده در 16 آبان 1401 در 1 دقیقه قبل، Demeter گفته است : تا جایی که یادم میاد قبلا کسی حق نداشت تو تاپیکی که بهش مربوط نیست دخالت کنه. قوانین عوض شده؟ لطفا سرت تو کار خودت باشه سرور ادمین داره بررسی میکنن بله قبول دارم و از ادمین میخوام منو محروم کنه ولی شکایت تورو دیگ نبینم xDDDDDDDDDDDDDDDD به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
HaDi 266 ارسال شده در 16 آبان 1401 در 19 دقیقه قبل، Mmdalii گفته است : حاجی دهنت xDDDDDDDDDDD اقا ادمین خودتی خودت من حرفی ندارم کامل مشخصا درگیرن اضلا Hp 0 کامل XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD توی اسکرین شات بنده /Dl آن هست و کاملا معلومه HP موتور کم شده ضمن اینکه به شما مربوط نمیشه درخواست بستن تاپیک رو دارم . به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر